ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La presiunea lui Arahat, infractorul Cîțu* a prelungit din nou starea de alertă.

Hotărârea este nulă, pentru că țara nu are guvern** - asta din cauza lui Iohannis, care a omis să numească un premier interimar, plecând din țară la nu știu ce eveniment de importanță galactică (probabil la golf, undeva, în Slovenia).

Nu voi mai face, individual, nicio acțiune în anulare a acestei noi mizerii arahatien-cîțiene; pe judecătorii din București, oricum, îi doare fix la bască de legalitate și Constituție.

Rămâne ca fiecare să interpretăm legea și să purtăm sau nu măști, să ne vakseenăm sau nu pentru a intra la food court în mall sau la club, să ieșim sau nu la protest, în uichend, cu sutele de mii.

Hai liberare!

*individul uzurpă calitatea oficială de premier, fiind demis de Parlament, neavând dreptul să semneze nici hotărâri CNSU ca președinte

**nici măcar un guvern interimar nu ar putea prelungi starea de alertă, pentru că se opune art.110 alin. 4 din Constituție; starea de alertă este o situație excepțională care nu poate fi instaurată decât de un guvern cu puteri depline


Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaților a dat aviz nefavorabil ordonanței arahatian-cîțiene privind nazipass-ul sanitar
 
Certificatul "verde”, în varianta contorsionată arahatian-cîțiană, precum și restricțiile aferente de drepturi și libertăți, vor pica la votul în plen, împreună cu ordonanța totalitară arahatian-câțiană. Entitatea care ocupă azi Palatul Victoriei (care nu poate guverna, ci doar schimba becuri sau doar plivi iarba pe acolo) nu mai poate emite alte ordonanțe sau hotărâri totalitar.
 
În ciuda numelui unuia dintre președinții de comisie, membrii celorlalte trei comisii de avizare (Comisia de Sănătate, Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională și Comisia IT) nu ar trebui să șovăie în avizarea negativă a proiectului.
 
Document: