ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicăm opinia cititoarei noastre Enya, formulată sub formă de comentarii la articolul AM ÎNVINS! VACCINAREA A MURIT! MASCA MERGE ȘI EA LA GROAPĂ! Starea de alertă a încetat la miezul nopții, de Ziua Sfinților 40 de Mucenici și Ziua Națională a Foștilor Deținuți Politic Anticomuniști. Toate restricțiile pandemice își pierd cadrul legal. Ținem să-i mulțumim din suflet pentru aprecieri!

 
Asa, rămași fără o mână, fără o ureche, fără coadă în urma pandemiei inexistente, dar AM ÎNVINS!
 
Oculta lui satan dorea să meargă cu vaccinarea populației până la capăt, să fim înțepați până la ultimul om! Cu numai câteva luni în urmă, tocmai ce introduseseră dictatura certificatului „verde” nazist și marele și inexistentul Omnicron care urma să facă prăpăd din ianuarie, după Sărbători, că doar știți cum e, „virușii” vin calendaristic și dispar tot așa, la ceas exact de noapte când se schimbă zilele între ele, la 23:59!

Simplul fapt că, în numai câteva săptămâni, toată plandemia s-a prăbușit, lucru recunoscut inclusiv de Kill Gates, arată că voința omenirii treze și lucide a schimbat soarta pandemiei (inexistente) și, deși aveau în plan alte și alte vaccinări pe seama Omniqouroului și a altor tulpini "ucigașe”, toate protestele oamenilor din lume, de pe străzi și refuzul de a se vaccina (în special în România noastră!) au dus la prăbușirea PLANDEMIEI CU PICIOARE DE LUT!

Asta arată că soarta chiar este în mâinile noastre și că trebuie să facem mereu o formă de activism, chiar dacă este în grup sau individual, pentru că TOATE ACȚIUNILE CONTEAZĂ din toate punctele de vedere, de la susținerea psiho-emoțională a celor de lângă noi sau a celor care citesc aceste rânduri, la proteste, boicot al măsurilor plandemiei, cumpărături fizice și nu online, până la a-ți face aprovizionarea din piață, de la producători români, cu bani lichizi!

Căderea plandemiei în mod prematur s-a datorat faptului că omenirea a intrat într-un proces de trezire și de dezmorțire a minților adormite și hipnotizate, aflate într-un proces de putrefacție mintală cauzată de ignoranță, confort și un surplus imoral și nemeritat pe toate planurile! Să mănânci până îți plesnește burta și apoi la o oră să mănânci din nou, să te uiți toată ziua la televizor, hipnotizat și cu bala curgându-ți pe la colțul gurii, grohăind de îmbuibare, să ai 3 mașini la o familie cu 2 părinti și un copil, dintre care una electrică, să arunci mâncarea la gunoi, să ajungi ca tot ce consumi să cumperi fără ca tu să produci ceva, să nu plantezi un pom sau o floare în viața ta etc etc etc. nu poate avea decât un singur sfârșit: tu, omul modern, să devii neputincios, ignorant, spălat pe creier, fără vlagă fizică și psihică și piesa perfectă pentru o îndobitocire și sclavie totală.

Chiar dacă oculta stătea cumințică la locul ei și nu ne trimitea prin presa scrisă și prin oglinda malefică numită televizor nici un Covid, omenirea tot era pe o pantă îngrozitor de decadentă, iar degradarea omului se petrecea de la o zi la alta.

Toată lumea întreba: „ne vom mai întoarce vreodată la normalitatea de dinainte de 2020?”.

Fraților, NU ERA NICI O NORMALITATE!

Eram într-o cădere liberă la viteză uluitoare, iar dacă nu ne strângeau de … toate cele cu covidul, ne-ar fi strâns urmarea faptelor și imoralității noastre!

Asta trebuie să înțelegem, că le-a mers cu covidul tocmai pentru că eram degradați moral, spiritual, fizic și în absolut toate planurile! Iar dezmorțirea nu se mai putea face în mod natural, doar prin incantații la lumina lumânărilor parfumate și prin palavre pe facebook, ci prin asemenea dezastre, constrângeri și furturi de libertăți!

Evident că nu laud covidul, că ce s-a întâmplat a fost pur și simplu o nenorocire, dar, fraților, personajele de care am scris mai sus, îmbuibații și leneșii vieții care se înmulțeau exponențial, nu ne duceau nicăieri și nu ne ofereau nici un viitor! Ei bine, astăzi, o părticică din acești îmbuibați, zombificați de mașinăria de propagandă a lui satan (Statul), constrânși de toate măsurile aberante ale pandemiei inexistente, care n-a avut bază legală nicăieri pe planeta asta, ca să fim bine înțeleși, au început să se trezească din somnul cel de moarte!

Acest proces de trezire fizică, mentală, emoțională, spirituală, sufletească, la nivel vibrațional și energetic, începe încet-încet să-și facă loc în viețile noastre, iar cea care a declanșat asta, este, culmea!, tocmai plandemia criminalilor!

Vreau să subliniez puternic acest aspect: plandemia a picat neprevăzut de repede față de agenda lor datorită nouă, a celor activi și treji, dar și a adormiților de care am scris adineaori!

Prin urmare, Oculta lui satan a trecut mai repede decât avea în plan la actul 2 al piesei de teatru!

Spectatorii rămân pe scaune, se sting luminile, se schimbă decorurile în mare viteză, se reaprinde lumina și începe sceneta nr. 2: RĂZBOIUL.

"Războiul” va trezi în continuare alți și alți oameni, inclusiv pe vaccinații de bunăvoie ai covidului inexistent!

Este evident că o altă dictatură medicală bazată pe "viruși” este imposibil de readus în viețile noastre pentru că ne-am trezit și pentru că suntem într-un continuu proces de trezire!

Cei care acum încă umblă cu chiloții pe față sunt, deocamdată, adormiții de lângă noi, care se cred VIRTUOȘI! Chiar dacă ei sunt idioții utili ai lui satan (Statul), care își apară idolul la care se închină, guvernul, trebuie să fim răbdători cu ei pentru că, atâta timp cât deja "războiul” cu tot ce va aduce el a început, este clar că și ei vor intra într-un proces de trezire și ni se vor alătura la un moment dat pentru că "războiul” nu va mai face segregare între vaccinați și nevaccinați și nici distanțare fizică!

Să nu cumva să uităm vreodată ce a fost și să nu ne vaccinăm niciodată cu nimic, orice-ar fi!

Cine încă mai crede în vaccinul polio, în cele făcute bebelușilor/copiilor și în toate serurile de acest fel, satanice, de eugenie, este un dobitoc și un om care n-a învățat nimic de la acești 2 ani de minciună cruntă! Cine încă își mai pune problema dacă să își mai vaccineze sau nu copilul de polio sau să mai bage în el toate acele criminale seruri, acela este un om care este mai prost decât era înainte de plandemie!

Trebuie să nu uităm ceva esențial:

  • pe criminalii de pe toată Terra care au făcut GENOCID în spitale, aziluri etc/prin vaccinarea popoarelor (și care trebuie aduși în fața plutonului de execuție/închiși pe viață!)
  • pe actorii pandemiei inexistente care sunt aceiași care joacă acum același rol de actor în piesa "Războiul artificial”
  • și mai ales sistemele politice (politicienii, partidele, instituții ale statului și statul în sine) care îl slujesc pe satan!

Mergem înainte, de data asta uniți, și ne vom lupta cu Războiul artificial (tot așa cum ne-am luptat și cu covidul inexistent) pe care nu-l vom hrăni tocmai ca să deconspirăm agenda malefică a lui satan (Statul și oculta mondială)! Să nu le mai permitem ca în numele acestuia să ne fure din nou drepturile și libertățile, să ne purificăm și să evoluăm ca ființe divine ce suntem!

Să fim uniți, fraților, din ce în ce mai uniți, și să facem și cu "războiul" ce am făcut și cu "pandemia"!

Pe pământul asta sunt doar doi suverani: Dumnezeu și Adevarul!
 
Care sunt Unul.
 
PS: Si DA, ActiveNews a fost varful de lance in acesti doi ani de false flag! Daca la inceputul pandemiei inexistente, in februarie/martie 2020, habar nu aveam de acest ziar sau imi trecuse numele lui fugitiv prin fata ochilor, a ajuns ca in scurt timp sa devina singurul loc in care Adevarul sa poata fi exprimat! Toti ziaristii si colaboratorii de aici au cladit cu greu, cu multa truda si cu doar cateva ore de somn pe noapte aceasta platforma, dar meritul special ii revine ziaristului Victor Roncea care nu stiu cum a facut, cum n-a facut, dar I-A REUSIT! A facut din ActiveNews ceea ce trebuiau sa faca toate ziarele nationale din Romania, ce s-au dovedit de fapt TOATE tradatoare de neam si tara!! Am gasit aici singurul loc de pe internetul romanesc in care am putut sa-mi exprim frustrarile, durerile, dezamagirile, dar mai ales opiniile despre "virus”, iar pentru asta, chiar daca nu il cunosc, o particica din inima mea ii va apartine mereu pentru ca eu nu uit oamenii si gesturile lor!

Iar ziaristul Victor Roncea probabil ca are acum 100 de ani, mai putin cu 30 kg, barba de pustnic si un record mondial la baut de cafea.