ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ciuruiții cu maximum de doze se îmbolnăvesc pe capete, punând în pericol soarta viitoarelor contracte cu vaccinuri. Este nevoie de o nouă propagandă.

Exact ca soțul ei, Joe Biden, Prima Doamnă a Americii, dublu vaccinată și dublu „boostată”, s-a îmbolnăvit de COVID.

Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, a fost testată pozitiv și prezintă simtome ușoare, a anunțat purtătoarea ei de cuvânt, Elizabeth Alexander.

Aceasta a declarat:

„După un test negativ COVID luni, conform testării regulate, Prima Doamnă a început să prezinte spre seară simtome asemănătoare celor de răceală. A fost testată din nou negativ cu un test rapid antigen, însă un test PCR a ieșit pozitiv.”

Evident că lui Jill Biden, vaccinată cu patru doze, i s-a recomandat Paxlovid, medicamentul minune de la Pfizer.

(„Minune”, din cauza prețului: un tratament costă peste 500 de dolari de persoană.)

Soțul ei, Joe Biden, de asemenea cu patru doze la activ, a stat în izolare aproape trei săptămâni din cauza unei interminabile serii de teste pozitive COVID, deși a fost și el îndopat cu Paxlovid.

Conform purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, din cauza îmbolnăvirii soției, sărmanul Joe Biden va purta mască încă 10 zile de acum încolo în spațiile închise.

Luni, 15 august, secretarul american pentru Apărare, Lloyd Austin, de 69 de ani, de asemenea vaccinat cu patru doze,a fost testat pozitiv la COVID pentru a doua oară anul acesta. Prima dată, ieșise pozitiv în ianuarie.

Albert Bourla, CEO-ul de la Pfizer, alt cvadruplu vaccinat, a anunțat și el că s-a infectat cu boala despre care afirma că vaccinurile companiei sale o previn 100%.

Anthony Fauci, tot cu patru vaccinuri, s-a infectat cu COVID încă din iunie. Un COVID care a recidivat după ce a luat Paxlovid.

Ce au acești oameni în comun, în afară de COVID, de patru doze de vaccin și de rangul înalt, care le face vizibil orice strănut?

Toți s-au grăbit să anunțe că au simptome ușoare, asemănătoare celor de răceală, drept care toți, fără excepție, sunt „recunoscători” (cui?) că sunt răz-vaccinați.

Doar răz-vaccinarea te ferește de boala grea.

 

Este semnul că am intrat într-o fază nouă, căreia i-am putea spune post-pandemie: se schimbă discursul oficial care ne-a bombardat timp de doi ani și jumătate.

Un nou val de propagandă încearcă să șteargă din memorie mesajele campaniei inițiale, care afirma că vaccinurile sunt „sigure și eficiente” și împiedică răspândirea bolii.

Este o tentativă disperată de a salva măcar o brumă din reputația vaccinurilor ARN-mesager, prezentate cu un an în urmă ca niște minuni ale Științei. Și măcar o parte din miliardele contractelor viitoare cu vaccinuri.

„Este o pandemie a nevaccinaților”, au repetat până la sațietate, în iarnă și în primăvară, tartorii vaccinării. Cu Joe Biden și Albert Bourla în frunte.

Nevaccinații erau explicit arătați cu degetul ca inamicii publici nr. 1. Din cauza lor, viața nu revenea la normal. De aceea, trebuiau înțepați cu forța sau izolați ca niște ciumați.

Acum, când nevaccinații nici nu mai știu ce este COVID-ul, când statisticile arată că spitalele și ATI-urile din toată lumea sunt pline de vaccinați sau cad ca muștele păliți de noul sindrom al Morții Subite, se încearcă o cârmire din mers a discursului oficial.

„Mda... S-ar putea spune și așa, că este o pandemie a vaccinaților... dar priviți ce simptome ușoare!”

Așteptăm cu interes ca pe micile noastre ecrane să apară din nou Beatrice Mahler sau Mihai Craiu, cu mâinile așezate corespunzător „în romb” și citind cu ochii fixați la prompter:

„Doar a 4-a doză de vaccin vă asigură de Crăciun și Anul Nou un Covid ca o răceală plăcută de vară.”