ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anul 2021 a trecut cu greu, ca un adevărat an de război, în care trupele tatălui minciunii s-au înmulțit exponențial pe măsură ce miliardele de euro intrau în conturile magnaților Pfizer, Moderna, AstraZenca și Johnson&Johnson, din buzunarele noastre, pe vaccinul „gratuit”. Anul 2022 nu va fi mai ușor. Pentru că anul 2022 va marca atacul asupra copiilor, prin vaccinarea lor, care poate deveni oricând forțată și despre care inventatorul tehnologiei ARNm, Dr. Robert Malone împreună cu profesorul Sucharit Bhakdi, sau medicul român dr. Damian Baciu și la fel ca peste 16.000 de specialiști din întreaga lume - , afirmă că ESTE O CRIMĂ.

Poate mai trist decât acest fenomen este cel al cernerii. Atunci când vezi persoane care păreau relativ oneste sau inteligente, cum ar fi Vasile Bănescu, de exemplu, care acum se dedau la cele mai josnice practici ale propagandiștilor vaccinării cu seruri experimentele, care au adus și aduc moartea - într-o silenzio stampa totală -, îți dai seamă cât de ticăloasă poate fi natura subumană atunci când face pactul cu diavolul. Un pact semnat cu vârful de ac al seringii cu ser otrăvitor.

Să ascultăm de știință, ne spune personajul în cauză, obsedant și obsedat. De acord. Dar de care știință? De știința unui tinerel imberb făcut colonel la apelul bocancilor care vorbește despre „cele două organe ale omului - inima și cordul”, a unui brancardier fără nici un studiu de virusologie, suit în vârful arborelui statului român, a unui adept al cultului morții lui Che Guevara care se lăbărțează acum pe postul creștin Trinitas TV sau a unui purtător de vorbe fără nici o pregătire medicală?

Între agenții vaccinului Valeriu Gheorghiță, Raed Arafat, Răzvan Cherecheș și Vasile Bănescu, sau profesorii John P.A. Ioannidis, Robert Malone, Sucharit Bhakdi și Luc Montagnier, posesor al unui premiu Nobel pentru medicină - care ne îndeamnă să refuzăm vaccinarea -, pe cine ar trebui să credem, de cine ar trebui să ascultăm?

Dr. John Ioannidis, Profesor de Medicină (Stanford Prevention Research), de Epidemiologie și Sănătatea Populației și, prin curtoazie, de Statistică și de Știința Datelor Biomedicale de la Universitatea Stanford, a fost curios despre ratele reale de mortalitate prin infecție (IFR) pentru COVID. El a produs UN STUDIU (PDF-medrxiv.org), împreună cu colega sa Cathrine Axfors, de la Centrul de inovare și meta-cercetare de la Stanford (METRICS), Universitatea Stanford, Stanford, California, SUA.

Conform acestui studiu, rezultatele pe categorii de vârste privind supraviețuirea (survival rate estimate) de virusul ucigaș eliminat în lume din Laboratoarele chinezo-resetiste de la Wuhan sunt următoarele:

Nu are rost să comentăm prea mult tabelul de mai sus. Dar sugerez să fie tatuat cumva pe fruntea lui Gheorghiță, că poate așa îl vede și Bănescu mai des.

Categoric se moare de Covid. Cifrele sunt mai sus. Dar cât se moare de vaccin? Cât se moare de cancer, cât se moare de boli ale sistemului circulator, de boli auto-imune, în comparație cu covidul? Nu cumva numărul acestor morți a crescut de când a început vaccinarea? Câți copii nenăscuți sau sugari au murit în urma vaccinării mamelor? Dar câte gravide? Și, în ultimă instanță: Ce conține cu adevărat vaccinul, de vreme ce FDA cere acum un termen de 75 de ani pentru a publica integral documentele Pfizer în baza cărora a emis autorizația de urgență? Ce este de ascuns? Și Dosarele Securității au fost publicate (mult) mai repede! Să fie vreo lipidă mai ciudată, mai it-istă de felul ei, nerecomandată pentru uz uman? Despre toate aceasta de ce să nu se discute?

Este grav. Se moare. Ni se spune adeseori - obsesiv și obsedant - pe posturile de propagandă a terorii Covid că înregistrăm cele mai mari cifre de morți de la al II-lea Război Mondial, sau chiar ale secolului și, evident, ale mileniului. Oare? Comparativ cu ce?

Nu este cazul să gândim cu mintea pe care ne-a dat-o Dumnezeu și să raportăm numărul de morți la populația globului? Ce constatăm atunci? Că în 2020 am avut, iată, o rată a deceselor mai mică decât cea a anilor 2000! Și normal, de două ori mai mică decât cea cauzată de naziști ca urmare a Războiului Mondial și apoi de bolșevicii sovietici (vedeți și anii '50).

Revenim la chestiunea fundamentală:

Marxist-leninistul omesist Tedros și ueista Ursula visează la vaccinarea a 70% din populația lumii până la începutul verii. Dar anul 2022, pe agenda caracatiței planetare a resetiștilor și a agenților lor vacciniști, este consacrat în primul rând operațiunii mondiale de vaccinare a copiilor.

Considerată de adevărații specialiști ai lumii O CRIMĂ, după cum am arătat mai sus. Așa cum ați văzut și, sperăm, v-ați edificat sau o puteți face de acum încolo, copiii trec de boală într-un procent de 99,9973, potrivit unuia dintre adevărații specialiști ai lumii.

Așadar, părinți, ascultați de știință. De adevărata știință. Nu de japițele care fac miliarde de euro din vaccin și de japițele japițelor, care, pentru mărunțișul căzut de pe masa stăpânilor, îl promovează ca „eficient și sigur”.

Reamintesc avertismentul profesorului Sucharit Bhakdi: Vaccinurile COVID au fost CONCEPUTE SĂ EȘUEZE. Priviți la cei cu trei doze care se îmbolnăvesc. 0,1% dintre vacciniști știu dar sunt fie cumpărați fie criminali

Dar chiar și pentru escrocii și criminalii din procentul de 0,1% există scăpare, așa cum s-a dovedit pentru unul (doar unul) dintre tâlharii de pe cruce, acum 1989 de ani. Mai sunt șanse, zău.

Aș vrea să-l văd pe tartorul cocoțat pe crucea cea mai de sus din Dealul Patriarhiei invitându-i la televiziunea Trinitas, plătită din daniile drept-credincioșilor, pentru a discuta despre vaccinuri, BENEFICII VS RISCURI, dar și despre TRATAMENTUL COVID, nu numai pe bolșevicul-ghevarist Răzvan Cherecheș dar și pe reputatul profesor Pavel Chirilă, și pe doctorul în bioetică Virgiliu Gheorghe, și pe doamna doctor Anca Nițulescu, președinta Asociației Medici pentru Consimțământ Informat, pe medicii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean sau medicul pediatru Damian Baciu, cu 44 de ani experiență, dintre care 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, medic de copii cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris V și, de ce nu?, chiar a președintelui Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita, Părintele Prof. Univ. Dr. Vasile Mihoc, tată a 13 copii și bunic a 38 de nepoți, care s-ar putea să știe puțintel mai multe despre medicina pediatrică, vaccinare, embrioni umani și, posibil, nu știm exact, etica creștină și credința ortodoxă, decât sterilul tovarăș de la sindicatul vacciniștilor de servicii.

Dar tipul acesta de tovarași de ARNm nu vor dezbatere. N-au primit ordin pentru asta. Iată o dovadă: la ora publicării acestui text polemico-informativ au trecut 16 zile, 11 ore și 35 minute de când Asociația Medici pentru Consimțământ Informat a solicitat noului ministru al Sănătății, omesistul Alexandru Rafila (și el pui de bolșevic, chiar torționar bolșevic - desigur, coincidență!), o dezbatere publică cu medicii pe tema certificatului digital COVID-19. Dar Asociația n-a primit încă nici măcar un răspuns de politețe. Și o să mai treacă zilele. Agenda ministrului e prea plină pentru astfel de nimicuri.

Dacă despre certificatul de vaccinare - un act anti-uman prin care este luat oamenilor dreptul la muncă dat de Dumnezeu - nu vor să discute public și cu specialiști reali, darămite despre vacinarea copiilor, un act de-a dreptul demonic și criminal, după cum arată marii savanți ai lumii?

Acestea fiind spuse, să nu ne așteptăm la nimic bun de la 2022. Dacă Dumnezeu nu îi va mătura cu puterea Sa divină pe toți agenții vicleanului din posturile pe care le ocupă nu rămâne decât să vă înarmați cu cât mai multă credință și informație curată.

Nu vă mai uitați la televizor, indiferent de canalul care emite. Creați grupuri online și schimbați informații din publicațiile alternative. Să vă simțiți umărul unul altuia în această luptă - cum ne spunea Părintele Arsenie Papacioc, sfântul mărturisitor -, acesta e dezideratul.

Salvați sufletele dar și trupurile copiilor voștri!

Atât.