ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celine Dion a întristrat o lume întreagă odată ce a anunțat că suferă de o boală gravă. Totuși, artista internațională încă mai crede într-o minune și că se va vindeca, potrivit stiripersurse.ro

Celine Dion se află într-o stare destul de gravă, sănătatea ei atârnând de un fir de păr. Totuși, artista nu își pierde speranța și crede că, într-o zi, se va vindeca de boala cumplită care i-a făcut ultimii ani din viață un adevărat coșmar.

Artista în vârstă de 56 de ani a decis să pună cariera pe locul doi și să se dedice complet terapiei și exercițiilor pe care le efectuează aproape zilnic pentru a-și menține boala cruntă sub control. Lupta îndelungată împotriva sindromului persoanei rigide, cu care a fost diagnosticată în 2022, o solicită extrem de mult. Totuși, vedeta refuză să se lase învinsă de afecțiunea greu de gestionat și speră că va reuși să-și îndeplinească ultima dorință.
 
Ea a dezvăluit fanilor că dorința ei nu este legată de bunuri materiale sau persoane dragi din viața ei, ci de un loc specific pe care îl îndrăgește foarte mult. Celine Dion le-a mărturisit fanilor săi dorința de a mai vedea o dată Turnul Eiffel.

Artista internațională dedică 5 zile din 7 antrenamentelor speciale pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Într-un articol, preluat și tradus și de Active News, Steve Kirch a adus argumente logice care demonstrează că Celine Dion este victima unui efect secundar al vaccinului COVID într-o proporție de 99,6%. Articolul poate fi citit AICI.