ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am vazut că există mare interes pentru Karl al nostru, ministrul sănătății din Germania. și e normal să fie așa, pentru că nu doar este unul dintre cei mai mari „producatori de panică pandemică” din lume, dar fiind vorba de Germania, toate măsurile care se iau aici urmează, mai repede sau mai târziu, să fie luate în toate statele vasale, pardon, statele Uniunii Europene!

Karl Lauterbach este absolvent Harvard, la fel ca și fosta soție, cu diferență că aceasta a studiat epidemiologie și este o luptătoare împotriva a toate absurditățile pe care le-am trait în „pandemie”, în timp ce el a studiatmanegement” și este susținătorul sau producătorul acestora!

La întrebarea, din video, cum de pot avea așa păreri diferite, doamna a raspuns diplomatic: pentru că este politician și nu-și ia timp să judece datele, pe care le avem, fiind prea preocupat să alerge dintr-un talkshow în altul!”.

În traducere habar nu are”!

Karl a fost căsătorit de două ori, da există femei care găsesc ceva atractiv la el, dar nu totuși atât de atractiv încât să rămână mult timp împreună! Și după propriile declarații o asteaptă pe a treia și cu siguranță o să o găsească, pentru ca Big Pharma l-a făcut mult mai atractivîn ultimii ani! Nu că nu s-ar fiocupat de el și înainte!

Din cele două căsnicii, are patru copii, pe care, zic eu, nu-i iubește, așa cum nu-i iubește nici Ursula von der Leyen pe ai ei șapte, fiindcă altfel nu le-ar pregăti o lume ca cea pe care le-o pregatesc!

Karl se auto-declară complet altfel decât este perceput, adică o ființă (?) socială căreia îi place distracția, este plin de prieteni, practicant de sport! Ce sport? Alergare și tenis de masă, ce ati crezut, bodybuilding, sau haltere?

Născut într-un sat ca fiul unui mulgător a terminat medicina în Arizona (un mulgator câstigă enorm!). Asemanarea cu Cîțu e pur întâmplătoare!

Nu a practicat niciodată medicina și a fost recunoscut ca medic abia în 2010 printr-o lege care a făcut posibil să ai aprobarea (de a lucra ca medic în Germania) fară o practică prealabilă de 18 luni! Asemanarea cu Arafat e pur întâmplătoare!

A fost membru CDU (creștin-democrați) după care a schimbat partidul trecând la SPD (social-democrați); ca și cu nevestele sau cu prezența lui scenică individul nu-i stabil de loc!

Si că am amintit de Big Pharma, Karl a mai fost amestecat intr-un scandal, când a condus un studiu pentru medicamentul Lipobay al firmei Bayer care a trebuit sa fie în cele din urmă retras de pe piața în urma efectelor secundare și a câtorva decese.

Ce a ramas sunt cei 800 000 de euro în buzunarele lui! Asemănarea cu vaccinarea covid, este pur întâmplatoare!

Este atât de medici urât, pentru că nu are experiență medicală și deciziile lui sunt pur politice, cât și de femeile de serviciu din institutul pe care l-a condus, care erau plătite sub minimum legal!

Omului îi plac banii, dar sa-i ia, nu să-i dea, ca la majoritatea oamenilor de altfel! Asta e partea lui umană!

Karl Lauterbach a fost unul dintre marii susținători ai primei încercări de introducere a unei „pandemii” și a vaccinării obligatorii ulterioare, cea cunoscută sub numele de „Gripa porcina” din 2009. Asemanarea cu Cercel e pur întâmplătoare!

Ca să închei, omul este parte a sistemului și nimeni în afara sistemului, sau al morții, nu-l poate opri să facă, ce e pus să facă!

Orice asemănare cu cei pomeniți mai sus e pur întâmplătoare.

Ioan Sperling