ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Absolut socant! Un satanist psihopat, ideolog al reducerii populatiei si al Marii Resetari este promovat pulbic de un grup de "reformatori" ai educatiei (SuperTeach), prezenti recent intr-o manifestare desfasurata in cadrul Manastirii Sihastria Putnei!

Citiți și BULĂI, DOAMNE! Cornelius Florin: Papițoii politici USR-iști, pro homo, contra Catedrală, contra BOR, fac „traininguri” liberale unde? În mănăstiri! Serios, îmi scapă ceva?

"Comunitatea facilitatorilor SuperTeach alături de membri ai echipei executive, antreprenori și fondatori ai Asociației SuperTeach s-au reunit în perioada 16-21 august în cadrul team-building-ului anual de la Sihăstria Putnei. Timp de 5 zile, participanții au avut parte de activități de conectare, de ateliere privind strategiile de aplicare a instrumentelor de Mentalitate Deschisă în școli și comunități."

Iata cine sunt cei din Asociatia SuperTeach: "SuperTeach este proiectul care promoveaza centrarea pe nevoile elevilor si formarea cadrelor didactice dupa principiile mentalitatii deschise. SuperTeach este initiat de Fundatia Romanian Business Leaders, EDUCATIVA si Institutul Dezvoltarii Personale."

Orice asemanare intre promovarea "metalitatii deschise" in educatia romaneasca si "Fundatia pentru o societate deschisa" a lui George Soros este absolut intamplatoare, desigur...

Iata cam ce fel de idei promoveaza specialistii in educatie si antreprenorii care viseaza sa le deschida mintea profesorilor si elevilor din Romania - citez dintr-o postare recenta de pe pagina SuperTeach:

"Zecheru Florina, facilitator Mentalitate Deschisă în Educație, ne propune o carte cu care a simțit că rezonează de la primul până la ultimul capitol, ”Predarea bazată pe atașament - Cum sa creezi o clasa TRIBALA”, de Louis Cazalino.

Iată câteva dintre ideile cu care profesoara din Constanța a rămas ”în minte și în suflet”:

- ”Gândindu-mă că schimbarea este singura constantă (Yuval Noah Harari), am reținut un proverb vechi chinezesc din carte: <Singura modalitate de a controla schimbarea este să o acceptăm>. Astfel, în fiecare zi am ales să exersez acceptarea a ceea ce se schimbă și apoi răbdarea de a mă adapta schimbărilor”.

- ”O altă idee cu care rezonez este aceea de transformare a elevilor în staruri. Cum ar fi dacă fiecare profesor ar avea ca scop să facă un star din fiecare dintre elevii săi? Este un exercițiu de imaginație care pe mine mă entuziasmează și îmi dă speranță”.

Va intreb acum pe voi, in calitate de parinti: oare credeti ca este benefic sa va fie convins copilul ca trebuie sa devina "un star"? Si ca ar fi bine sa faca parte dintr-o "clasa tribala"?

DAR, ce ce este ESENTIAL de realizat, este CINE este acest individ - YUVAL NOAH HARARI, care este citat si promovat de cei din "marele proiect educativ" SuperTeach.

Citiți Consilierul Diavolului de la Forumul Economic Mondial

Sa incepem cu un citat relevant din Harari: „Acum, suntem pe fast-forward la început de secol 21, când pur și simplu nu mai avem nevoie de marea majoritate a populației, pentru că viitorul este despre dezvoltarea tehnologiei din ce în ce mai sofisticate, cum ar fi Inteligența Artificială și bioingineria”.

Pe scurt: Yuval Noah Harari este un ideolog extremist al Marii Resetari, al transumanismului, al globalismului, al reducerii masive a populatiei lumii, si al controlului total al populatiei. Este considerat mana dreapta a lui Klaus Schwab, liderul Forumului Economic Mondial de la Davos, al carui scop declarat este Marea Resetare, care presupune toate "beneficiile" enumerate anterior, precum si: supravegherea extinsă a oamenilor, reducerea drastică a numărului de locuitori ai planetei, predominanța a inteligenței artificiale în toate aspectele vieții publice și private, măsuri drastice menite să "protejeze mediul înconjurător” in detrimentul oamenilor, etc.

Harari este nascut in Israel in 1976, este homosexual declarat, si este autorul cărților de succes internațional "Sapiens Scurtă istorie a omenirii(2011) și "Homo-Deus Scurtă istorie a viitorului (2015)".

Harari este un dusman declarat al credintei crestine, promotor fanatic al ideologiei transumaniste, prin care se promoveaza fuziunea fizica dintre om si tehnologie, care este de natură a modifica identitatea și chiar substanța "omului nou” (omul transuman sau postuman) pe care Yuval Noah Harari, îl numește homo-deus (omul Dumnezeu). Totodata, Harari a declarat public in mod repetat ca "Biblia este o colectie de minciuni" si "cel mai mare fake-news din istoria umanitatii".

Citiți și  „Consilierul Diavolului” Yuval Noah Harari în MANUALUL DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ pentru Clasa a VIII-a al Ministerului Educației Naționale, cu un text de propagandă transumanistă din spectrul Marii Resetări

IN ACESTE CONDITII, ma intreb CUM de aceasta comunitate -SuperTeach - preocupata la nivel declarativ de imbunatirea nivelului educatiei din Romania, poate sa promoveze, direct sau indirect, astfel de mesaje, si caror interese servesc de fapt actiunile lor?

Citiți și Zoe Dantes: JEFUITORII DE SUFLETE. „Consilierul Diavolului” în Manualul de Limba Română

SI MAI ALES: CUM de este posibil ca astfel de mesaje si un personaj satanist, dement si psihotic precum Noah Hariri, plin de ura contra Umanitatii, a Oamenilor, a Crestinismului si a lui Dumnezeu, poate sa fie promovat in cadrul unor evenimente desfasurate in cadrul unei MĂNĂSTIRI ORTODOXE, precum Sihastria Putnei?

P.S. 1: Ar fi de dorit ca staretii si episcopii ortodocsi sa fie mult mai atenti cu cine/ce se asociaza, si caror organizatii si evenimente dau binecuvantarea. Nu toti cei care sustin ca au intentii bune trebuiesc crezuti pe cuvant, fara o cercetare temeinica a ideologiei, duhului si intereselor din spatelor lor.

P.S. 2: Partea pozitiva a acestui eveniment negativ si trist este ca in sfarsit, cei de la SuperTeach si-au dat arama pe fata, ca sa nu mai poata sa pacaleasca alte sute si mii de profesori ca vor binele educatiei si al copiilor din Romania. Macar atat.