ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hai că m-am enervat și vreau să căscați ochii!

Ăștia care-și pun cenușă-n cap că regretă capsarea și critică dictatura medicală sunt foarte puțini sau sunt prea puțin sinceri ori deloc. Vorbesc despre influencerii din media. Unii își apără fundul, le e frică de consecințe, de oprobriul public. Dar ăștia-s mai puțin periculoși, o fac de teamă, din instinct de conservare, ca să-și mai salveze din reputație, din credibilitate, din funcții, din banii încasați. Sunt oportuniști precum artiști sau cântăreți sau ziariști care vorbeau contra capsării forțate și pe urmă s-au sucit și s-au inoculat (unii la chiuvetă). Făcea parte din strategie.

Cei mai nașpa sunt pocăiții care militează acum vocal pentru pedepsirea vinovaților din pandemxie.

Eu zic că e o perdea de fum ca să distragă atenția - prin pocăirea unora și pedepsirea altora - de la ceea ce urmează să ni se întâmple: digitalizare, 5G, bani digitali și sclavie tehnologică totală.

Ni se dau câțiva pocăiți la care să căscăm gura și să comentăm, ni se vor da câteva capete medii - gen politicieni, medici, politruci - care vor ajunge în instanțe ca să ne satisfacă setea de dreptate.

Atenție, vor fi incriminați pentru fapte de corupție și doar în câteva cazuri pentru practici medicale abuzive, dar se va evita stigmatizarea directă a restricțiilor și a serului magic!

Ni se va da impresia că sacrificații plătesc pentru manipulările și/sau exagerările din pandemxie, că justiția a reacționat mai bine mai târziu decât deloc și că suntem într-un oareșcare stat de drept.

Care stat de drept, în timp ce noi ne certăm pe lista vinovaților și pedepsirea lor, se va transforma pe nesimțite într-un minunat stat totalitar global, care salvează planeta de noi înșine, prin instaurarea lagărului și disciplinei digitale: natura e la ei că altfel o poluezi, banii electronici sunt la ei și sunt valabili cât vor ei, copiii se fac cu aprobare și sunt digitalizați de mici, eutanasia trebuie asumată când nu mai ești util social și alte minunății ale noului normal.

Deci, o parte din agaricii care ne-au mâncat zilele în ultimii 2 ani sunt în misiune comandată, ca să ne fenteze - unii nici n-au habar că vor fi sacrificați.

Adevăratul scop este instituirea lagărului digital, cât mai pe șestache și fără scandal.

FOTO ActiveNews via FB: Moderatoare „pocăită” care se ferea de virus singură în mașină sau în casă cu copiii ei chinuiți cu masca lui Arafat: