ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


TESTĂM ELEVII PENTRU DROGURI?

 SĂ LE TESTĂM ȘI ALCOOLEMIA, BOLILE VENERICE ȘI DACĂ VIN CU ARME LA ȘCOALĂ! NU?

ȘI SĂ LE DĂM NOTE, UN RATING SOCIAL, CEVA?

Testarea e o fentă după care se duc mulți și asta e trist dar și foarte grav pentru oamenii cu IQ peste sută.

Prin testare se umblă la efecte, nu la cauză. Cauza e producția, procesarea și traficul. Testarea se poate fenta sau falsifica într-o societate coruptă cum e România.

Exact asta vor traficanții și cei care-i acoperă dintre autorități: să abată atenția de la sursă (producător/traficant) la receptor (consumatorul final). Îi monitorizăm pe copii, le inducem sentimente de vinovăție, le creăm o problemă în plus la școală, prin conștientizare forțată.

Nu poți opri drogangeala decât prin închiderea robinetului, nu prin amenințarea consumatorilor. Robinetul nu se va închide niciodată fiindcă stupefiantele sunt o afacere de stat, mondială. La fel ca medicamentele, doar că alea sunt droguri legale, care te omoară legal, deseori. Prin dependența de droguri sau medicamente, sau filme programatice sau alcool sau fumat controlezi cetățeanul. Ce naiba e așa de greu? Alcoolul e aproape sau la fel de periculos ca drogurile, doar că e legal de la majorat. Statul te otrăvește legal cu alcool, dacă ești prost și depășești măsura. Cine știe să consume ponderat, scapă. La fel e cu drogurile.

Testarea va face și mai interesante drogurile. Am văzut ce rezultate a avut prohibiția la alcool în America. Turnau whisky pe albiile secate ale râurilor din Canada ca să ajungă la bețivii din SUA. Oamenii sunt inventivi ca să fenteze interdicțiile.

Abia acum, cu testarea, se va atrage atenția și copiilor cuminți care până acum nu se gândeau la subiect și au fost bine educați acasă. Din frondă există riscul ca unii să se apuce de consum doar fiindcă se simt umiliți sau curioși sau chiar furioși că sunt testați.

Este ca și la fumat, cu companiile de tutun care făceau campanie antifumat în licee. Psihologie inversă.

Se cultivă suspiciunile între elevi. Se va discuta despre cine a ieșit pozitiv sau de ce X n-a ieșit pozitiv, deși colegii știu că trage pe nas. Se cultivă un sentiment cumplit de vinovăție între elevi. Se prezumă că elevul poate fi consumator când intră la cursuri. Se cultivă oprobriul public anticipat. Stigmatizare prin inducție.

Nu înțelegeți?

E ca și cum ești șofer și în fiecare dimineață vine polițistul la tine acasă ca să sufli în fiolă înainte să te urci la volan. Că dacă ai băut și faci un accident mortal?

Că dacă intri la cursuri și strângi de gât un coleg fiindcă erai drogat?

Sunt de acord cu testarea antidrog, cu câteva condiții.

Elevilor să li se testeze și alcoolemia. Unii se îmbată în weekend prin cluburi și pot deveni periculoși luni, la școală.

Să se facă și un control pentru deținerea de arme. Mulți elevi se uită pe Netflix la filme violente și au început să-și procure arme cu imprimanta 3D.

Să se testeze și posibilele boli venerice. Am auzit că elevii din clasele mari se duc la prostituate.  

Și desigur, să se testeze carcalacul zilnic, cu PCR. Întotdeauna un elev poate fi infectat cu noua tulpină, Eris pe numele ei.

Și în general să se facă o bază cu datele genetice ale elevilor și un rating social despre comportamentul lor conform sau neconform.

Bă, voi sunteți sănătoși la cap?

Presiunea trebuie pusă pe autoritățile care se prefac că luptă antidrog. Pe oengiștii care se prefac că luptă antidrog, cu soluții false (ce-ar face ei dacă n-ar fi drogați, cine i-ar mai finanța?) Păi dacă avem polițiști care fumează, despre ce vorbim?

Pentru imbecili, ultima parte, cum că sunt de acord, este o ironie.

(Menționez că am avut copil la poate cel mai drogat liceu din București - am rezolvat prin mijloace specifice problema de la el din clasă - deci am experiența de acolo și cunosc oameni din brigada antidrog din vremea când eram în presă. Copilul meu e cuminte fiindcă l-am fezandat antidrog de mic, prin metode proprii).

Da, mă, sunt plătit de dealerii disperați că-și pierd clienții din licee. Așa cum sunt plătit de vânători ca să scriu pentru extragerea urșilor și de Putin ca să scriu că NATO vrea să-i supună pe ruși prin sacrificarea Ucrainei. (Tot pentru imbecili: autodenunțul tot ironic este).

ADENDĂ: TESTAREA DE PRAF E PRAF ÎN OCHI

Testarea antidrog în licee ascunde alte viitoare testări medicale și nu rezolvă problema de fond. Prinzi consumatorul și eventual niște dealeri mici. Buba mare este compusă din intrarea drogurilor în țară,  laboratoarele clandestine de prelucrare și marile rețele. Toate 3 operațiunile acoperite de oameni ai legii.

Pentru cine nu știe România a avut un șef mare din MI poreclit de presă, când era presă,  "Generalul Heroină "  - și tot pentru cine nu știe există cărți despre operațiunile CIA de autofinanțare prin trafic de droguri, scrise de agenți retrași.

Iar unul din elementele care vor decide soarta războiului din Ucraina și viitorul rețelei de trafic din România este la cine va ajunge Odessa, hub-ul traficului de narcotice originare din Asia Centrală - celălalt hub e Istanbul.

Odessa e de când lumea controlată de mafiile evreiască, rusă și ucraineană, care cooperează între ele. În afară de droguri acolo e și placă turnantă pentru trafic de arme și prostituție.

Poate ați uitat de tona de cocaină din Deltă, una dintre porțile de intrare a stupefiantelor. Din ce zonă credeți că venea marfa?

Astea sunt problemele la bază. Nu un amețit de elev care trage pe nas. Dacă îl elimini pe ăla,  apar alți 10 consumatori care vor ucide oameni  la 2 Mai. E ca la fumat,  consumul de droguri nu scade niciodată dacă nu lichidezi sursa. Nici pedeapsa capitală nu l-ar opri.


Testarea e o realizare mascată a unei baze de date genetice a copiilor din România. Pentru ce, putem bănui.