ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stiu ca e 8 martie, dar nu am cum sa va fac urari, azi, doamnelor, fara sa nu ii pomenesc si pe fatalaii care ne insenineaza viata (fara ei „viata ar fi pustiu”).

De cateva zile ma minunez, vazand aici toti fatalaii pansati la creier in pandemie, care timp de doi ani de zile nu au postat altceva decat "stay home", "stay safe" , "trebuie sa fii precaut, ca daca nu esti prost" si care acum par dispusi sa imbrace haina lui Batman, sa puna mana pe mitraliera si sa plece in razboi!

Fatalaii astia au fugit de un virus gripal, fix ca dracu' de tamaie doi ani de zile, au " X boostere" in toti porii (X= maxim cat le-a dat voie sistemul) si acum urca in tanc sa il zdrobeasca pe Putin!

Vai de capul vostru! Asa cum nu v-ati dat seama ca sunteti victimele pandemiei, asa nu va dati seama acum, ca fiind civili (fara stagiu militar si fara sa fi pus mana vreodata pe o arma) nu sunteti altceva in razboi decat "CARNE DE TUN"!

Eu sper ca EROII din linia intai din pandemie, sa fie si acum EROI in razboi!

Gen: Mr. Musta si Mr. Oancea (eroii Timisului in pandemie).

Ii stiti, au fost facuti "eroi" la emisiunea "Sinteza zilei", de catre Mihai Gadea, in mod regulat! Emisunea..., realizatorul tv care in urma cu cateva zile ne prezenta imagini dintr-un joc video ca fiind imagini din razboiul din Ucraina. Si acesti doi domni sunt eroi ai pandemiei exact cum acele imagini erau din razboiul din Ucraina! (nimic nu e intamplator pe lumea asta).

Insa, eu sper, domnilor, ca nu v-ati pierdut "stofa de erou" din pandemie si asa cum ati aparut ZILNIC in presa in ultimii doi ani (ca mari eroi) sa va vedem si in perioada urmatoare in fruntea batalioanelor din razboi, tot ca niste EROI (astept si panourile de onoare din Iulius Mall, pentru acesti domni, pentru merite deosebite din razboiul din Ucraina).

Doamnelor, LA MULTI ANI!

Voi chiar sunteti niste EROINE, daca aveti acasa genul asta de "barbat", pe care doi ani de zile l-ati pupat pe frunte cand ati plecat la serviciu (el ramanand sub pat cu doua masti pe figura, inghetat de frica virusului) si acum va pregatiti sa il pupati pe aceeasi frunte, pentru ca e dispus sa plece in razboi sa se lupte cu Putin si va puteti controla incat sa nu il faceti "racheta" sa il trimiteti direct in Cosmos! ("Pa, iubire! Sunt mandra de tine! Esti si tu...in felul tau...un EROU!").

LA MULTI ANI, doamnelor!