ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Matilda s-a reîncarnat și a lucrat in secțiile ATI-covid, din România, în pandemie, cumva?

Știti de ce intreb? Pentru că în România, în pandemie am avut secții ATI-covid (multe) unde rata de mortalitate a fost 95-98% (Timișoara și București, Arad și Sibiu și altele).

Și știți in ce spitale? În acele spitale despre care presa ne spunea, zilnic, că avem de-a face cu "eroi”, erau chemați in fiecăreia seară la tv și erau ridicați la rang de "eroi”!

Medici "eroi” cu rata de mortalitate pe secțiile lor, de la 95% la 98% în doi ani de pandemie!

Poate într-o zi vor fi trași la răspundere si acești "eroi”, și vor fi obligați (sper) să ne povestească, într-o sală de judecată, cum au reușit să ajungă la acest act de "eroism”… de 95-98% rată de mortalitate pe secțiile păstorite de ei, dar și cei din presă aș vrea să ne spună cine i-a plătit pentru a-i face "eroi”, în mod obsesiv, timp de doi ani de zile pe acești medici…care erau la mii de km distanță de noțiunea de "eroi”!

Sper, ca într-o zi să fiți obligați să faceti publice cifrele celor decedați în aceste secții, pentru care voi ați fost numiți "eroi”, de către cei din presa vândută!

Medic-erou, cu rata de mortalitate de 95-98% în secția unde tu îți desfășori activitatea? Serios? Cine îți spune ca ești "erou”? Pentru ce?

Pentru că ai ținut trena Morții?