ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Cristina Leordeanu a publicat astăzi pe contul ei personal de Facebook o postare scurtă și la obiect privind încercările la care este supus Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. O redăm integral împreună cu fotografia aleasă de ea:

Doar un gând: toți sfinții au suferit prigoană

„Si încă un gând: la întronizarea ca arhiepiscop al Tomisului, Preafericitul Teoctist l-a așezat de trei ori în Scaunul arhiepiscopal. Că știa ce forță în rugăciune are și câte poate face pentru Hristos Domnul, pentru biserică si pentru oameni. Și știa cum va unelti vrăjmașul împotriva Înaltpreasfințitului Teodosie.

Si ultimul gând: din sufletul poporului dreptcredincios nu îl va scoate nimeni. Nici acum, nici în viitor. Pentru că oamenii simt. Văd. Știu cine e cel bun. Pur si simplu știm.”

Citiți și Constantin Barbu: O lămurire pentru reactivarea Mitropoliei Tomisului, cea mai veche mitropolie a Bisericii Ortodoxe Române. Cu o notă despre purtătorul de cuvânt al Patriarhului nostru