ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititorii ActiveNews ne mustră că nu am luat o poziție față de noul sacrilegiu al lui Arafat la adresa creștinismului prin geamandurile blasfemiatoare în care Sfânta Cruce este plasata pe post de sperietoare.

Adryan ne scrie: „Legat de geamandurile-cruce: subiectul nu este de mică importanță și sunt oarecum dezamăgit că ActiveNews a ales să-l ignore.

Practic necreștinul Arafat propovăduiește țării prin geamandurile lui o nouă teologie: crucea ca pericol, ca sperietoare: "Ideea unei cruci de culoare roșie poate fi interpretată în mai multe feluri, însă ea semnalează pericolul de la distanță" spune el (https://www.cotidianul.ro/raed-arafat-am-comis-o-din-nou/)

Este o teologie demonică căci noi știm că doar demonii se tem de cruce. („Doamne, armă asupra diavolului, Crucea Ta o ai dat nouă; că se îngrozește și se cutremură, nesuferind a căuta spre puterea ei”).

În mod normal, toți cei care ne considerăm creștini, în frunte cu Patriarhia, ar trebui să cerem scoaterea din uz a acelor geamanduri. Crucea este un simbol creștin și nu acceptăm să i se dea o altă semnificație decât cea dată de teologia creștină.”

Are perfectă dreptate cititorul nostru.

Crucea pe post de sperietoare nu este doar un sacrilegiu ci este parte a unui ritual de tip satanic. Crucea este viață, nu moarte, și aceasta o știe nu numai orice creștin ci și un necreștin, care e obligat să respecte credința majoritară fie și numai pentru că este în gazdă într-o țară care l-a primit și îmbuibat și pe ai cărei cetățeni i-a umilit și chiar adus la moarte, prin protocoale și injectări experimentele criminale, pentru a fi  îngropați ca niște câini - în fond tot potrivit unui ritual satanic -, goi și în saci negri.

Din această perspectivă ar fi fost mai potrivită în vârf de geamandură o seringă pe care să scrie ser „anti-Covid” decât o cruce batjocorită de un satrap arap cu religie și apucături incerte, bahaist sau pur și simplu inversionist.

Căci asta fac sataniștii: răstoarnă tot. „Negrul e alb și albul e negru”, anormalitatea strigătoare la cer și păcatele de moarte devin normalitate și „drepturile omului”, minciuna este adevăr și adevărul e „fake news”, crucea Sfintei Învieri, apărătoare de diavoli, este, iată, pe post de simbol al morții prin înecare, așa cum în locul Mântuitorului nostru Iisus Hristos se pregătește venirea Antihristului. Asta fac bolnavii aștia, cu ei defilăm. Bine, nu noi, ci stăpânul lor, satanică.

Orice creștin poartă la gâtul lui la loc de cinste crucea dădătoare de viață - nu de moarte, crucea nu este vreun simbol de speriat copiii, așa cum încearcă satanistul Arafat să introducă prin impact vizual în spațiul public, ci simbolul Jertfei și Învierii, al vieții veșnice.

Dar Arafat merge înainte cu satanismele lui pentru că cei care ar trebui să vorbească tac.

De altfel, aceasta am așteptat și noi, zilnic. Să auzim reacția celui mai îndreptățit for. Care tace.

Și atunci trebuie să vorbească pietrele.

Poate nu chiar acum.

Dar într-o zi tot o vor face.

Crucii Tale ne închinăm, Stăpâne, și sfântă Învierea Ta o lăudăm și o slăvim”.

Amin.