ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sindromul Morții Subite” (Sudden Adult Death Syndrome - SADS), iată o denumire care devine tot mai prezentă, marcând un fenomen pe care începem să-l întâlnim la tot pasul. E ușor să spui ce-i cu fenomenul în cauză, însă e util să ne uităm în spate, pentru a înțelege ce a vrut propaganda să ne spună de la bun început.

Mai țineți minte începuturile pandemiei? La fel ca și Războiul din Ucraina, startul pandemiei a fost dat cu o serie de fake news-uri produse pe bandă. Așa cum din Ucraina ne-a venit celebrul clip fake al „tancului criminal rusesc” călcându-l pe „ucraineanul pașnic, vinovat doar de circularea cu autovehiculul propriu pe aceeași stradă cu tancul”, la fel am avut atunci din China clipurile cu oamenii care cădeau din senin pe stradă. Înțelegeți fenomenul programării? 

Cu toate că oricine era conștient că există în anumite cazuri oameni care, pur și simplu, din cauza stării precare de sănătate se pot prăbuși, la fel de bine oricine era conștient că asemenea fenomene sunt extrem de rare. Ce au făcut acele prime clipuri? Ne-au indus credința că asemenea „prăbușiri” devin o constantă ca efect al infectării cu „virusul necunoscut”. În ciuda contactului direct de care am avut parte, clipurile „căderilor subite” au persistat. Semn că se dorea o condiționare psihologică.

Răspunsul a venit mai repede decât ne-am fi dorit. După o campanie stupidă de vaccinare - la fel de inexplicabilă pentru omul onest - căderile bruște au devenit o realitate a vieții. Mai un fotbalist, mai un atlet, mai un om normal „care-și forța limitele”, sub ochii perplexați ai celor care-l vedeau, se prăbușea aproape la fel ca-n clipurile începutului pandemic. Și abia în acel moment trebuia să se închidă cercul pentru orice om normal care, astfel, trebuia să conștientizeze pre-programarea întregii nenorociri. 

Faptul că acum i se spune „sindromul morții subite”, un termen inventat și de-a dreptul stupid în sine, are ca motiv generalizarea stărilor în care o parte din populație începe să moară aparent inexplicabil. De fapt nu-i nimic inexplicabil, totul fiind logic și coerent, în linie cu ceea ce s-a dorit de la marea farsă a pandemiei inventate. Totul a fost similar iluzionistului care, pentru a avea răgaz să ascundă bila buclucașă în mânecă, distrage atenția publicului către un alt punct de pe scenă. La fel s-a întâmplat și-n pandemie: îngroziți de perspectiva contractării „virusului ucigaș”, oamenii au fost mânați să treacă prin purgatoriul centrelor de vaccinare, apărute la fiecare colț de stradă. Și, în timp ce televiziunile numărau ritualic morții din orice adăugându-i la „morții de COVID”, binevoitorii din fundal îndemnau oamenii „să se protejeze” de dezastrul inventat. O doză, două doze, trei doze, urmate apoi de nenumărate boostere, adică aceeași otravă rebotezată pentru a nu bătea la ochi. Nu mai conta că niciodată în istoria medicinei nu s-a făcut un asemenea abuz de administrare a unui „remediu”. Poate găsim ceva similar doar dacă ne gândim la modul în care „înțelepții vremii” l-au tratat pe Henric al VIII-lea, provocându-i probabil cea mai teribilă moarte posibilă. Culmea, cu cât regele țipa mai tare, cu atât „înțelepții” erau mai convinși că țipetele sunt cauzate de eficiența teribilă a tratamentului administrat. Într-un fel similar s-a întâmplat și la actuala pandemie. 

Admnistrarea unei medicații aberante - Kaletra, Remdesivir, etc. - în defavoarea medicamentelor simple și eficiente(aspirină, hidroxiclorochină, ivermectină sau antivirale generice) a condus la decesul persanelor cu imunitatea compromisă strict din cauza efectelor secundare ale medicației și nu ca efect al infectării. Practic am avut de-a face cu o execuție în masă, efectuată atât prin intermediul programării psihice, cât și prin tehnici chimice aparent experimentale - în esență descoperite cu ani buni înainte și utilizate strict pentru a provoca decesul victimei. Totul, în numele „științei”. Care știință era mumă pentru cei aflați sub protecția „mafiei oficiale de stat” și ciumă pentru bieții savanți onești care încercau să le arate oamenilor descoperirile lor, anume schemele simple de tratament care vindecau boala. Aiurea: isteria luase loc argumentelor și „vocea oficialilor” se transformase în lege nescrisă. Astfel, în cel mai strâmb mod posibil, realitatea a fost distorsionată, albul devenind negru și negrul alb. 

Pe fondul de isterie creat de trompetele media, oamenilor li s-au indicat centrele de vaccinare ca loc al ultimei speranțe. Și astfel, în timp ce boala nu era capabilă să te doboare, vaccinul  - conținând cea mai toxică proteină a virusului - te otrăvea programatic, făcându-te să iei și să acumulezi, pe ușa din dos a sistemului imunitar, otrava nefastă a armatelor iadului. 

Presimt că deja mulți dintre cei care-au ajuns la acest punct sunt gata să explodeze, abia așteptând să-mi trântească în față celebra replică: „Asta-i doar teoria conspirației! Ce om normal ar fi capabil să pună o asemenea oroare în practică?”. Vedeți cum se ascunde viermele în detalii? Cine vreodată a pretins că întreaga mișelie ar fi fost concepută de „oamenii normali”? Am pretins vreodată că avem de-a face cu o asemenea specie? Evident că nu, însă întreaga retorică dă bine narativului oficial. 

Să revenim acum la oile noastre. Constatăm că după ce au murit în condiții inexplicabile mulți dintre cei care făceau sport, fenomenul morților a început să lovească oamenii simpli. Mai precis vaccinații de rând, cei care-și căutau salvarea de un virus gripal banal prin centrele de vaccinare. Ce se întâmplă? Fix ceea ce fusese programat. „Oamenii care pică pe stradă” - marketați la începuturile pandemiei - devin realitate. Asta în timp ce „târla indivizilor onești” nu concepe că cineva ar fi capabil s-o pună de un omor în masă. Vă imaginați, totuși, cât de redus trebuie să fii pentru a refuza ceea ce se vede cu ochiul liber? Adică, în ciuda faptului că prin toate comitetele și comițiile globaliste se discută de om ca de un „microb al naturii” și se fac planuri de reducere a populației, tu nu crezi că „cineva nu ar fi capabil de asta”. Ba bine că nu, micuților! Într-adevăr, nimeni nu e capabil s-o facă ascuns și de aceea o face la lumina  zilei, manipulându-vă exact la fel cum iluzionistul vă distrage atenția. Și, așa cum iluzionistul vă arată „porumbelul materializat din nimic”, la fel globaliștii au inventat boala „morții subite” pentru a-și ascunde crima.

Într-o demență practic totală, sindromului inventat al morții subite încep să i se caute cauze, iar aceiași specialiști cu doagele sărite „descoperă” cum sindromul ucigaș e cauzat de ... încălzirea globală. Iată imaginea apocaliptică a unei prostii atât de mari încât - confruntându-te cu ea - te întrebi dacă nu cumva visezi. Nu, nu visezi întrucât nici măcar în vis demența nu poate ajunge la cote atât de mari. Asta e realitatea, apogeul unei distrugeri programate, distrugere începută prin îndobitocirea populației cu mijloacele cunoscute: educație, media etc. 

Întrebarea care totuși se pune, în ciuda cinismului său, este aceea cu privire la halul în care-a ajuns societatea umană: merită oare asemenea indivizi degenerați să mai supraviețuiască, sau ceea ce li s-a întâmplat(și li se întâmplă) este pedeapsa meritată pentru ignorarea celor mai elementare legi ale firii? Știu că sună cinic, însă în toate timpurile abulia de acest tip s-a tratat „la rece”: după caz, ori te mâncau sălbăticiile, ori erai doborât de dușman. În ambele cazuri moartea naivului era doar un fenomen normal, o „corecție” necesară supraviețuirii umanității în ansamblul său, prin curățarea de verigile slabe. E o lege a firii care ne spune, fără doar și poate, că naivitatea e o slăbiciune care se plătește cu viața. De prea mult timp ne scufundăm cu voioșie în naivitate fără să suportăm consecințele. Purtați-vă de grijă și fiți atenți mai ales la șerpii care se află în cei ca voi!

Trenduri Economice

Articol ActiveNews din 24 mai 2021: Românii vor cădea ca muștele, așa cum am avertizat