ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 3 noiembrie 2023, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 124 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Iulian Capsali, regizor și publicist, Florin Pop, profesor la Facultatea de Automatica și Calculatoare din Universitatea Politehnica și student la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, și părintele arhimandrit Mihail Stanciu de la mănăstirea Antim din București, doctorand în teologie la Tesalonic și inginer.

Subiectul dezbaterii: De la originea răului la Inteligența Artificială; în ce măsură putem vorbi despre inteligență în cazul IA și care sunt riscurile folosirii neîngrădite a acesteia.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.