ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știe cineva câte AVC-uri și morți subite s-au înregistrat în acest an post-pandemic și post-vaccinare în comparație cu anii precedenți?! A văzut cineva vreun tabel cu date statistice?!

Ziarele sunt acaparate zilnic de știri despre adolescenți, tineri și adulți, toți știuți perfect sănătoși, care și-au dat obștescul sfârșit fără niciun motiv legat de o boală pre-existentă, cardiacă sau de altă etiologie.

Oamenii pică din picioare sau nu se mai trezesc din somn "fără niciun motiv".

State "civilizate" au început să acorde despăgubiri substanțiale victimelor colaterale ale pandemiei, oameni ajunși invalizi sau decedați, miei sacrificați pe altarul unui sistem criminal care a promovat folosirea unui ser insuficient testat pe cobai umani.
Și faptul este cu atât mai abominabil cu cât, atenție, companiile farmaceutice producătoare au refuzat să își asume vreo responsabilitate pentru eventualele efecte secundare.

Refuzul asumării responsabilității juridice a unor coloși farmaceutici cu armate de avocați ultra-spevializați în damage control nu a ridicat niciun semn de întrebare vreunui politician sau medic cu expunere în media.

Nici măcar interdicția de a dona sânge, de a procrea sau dona spermă sau ovule o bună perioadă după vaccinare nu a trezit nimănui nicio suspiciune.

S-a vorbit, mai în șoaptă, despre numărul de prunci cu defecte genetice, dar informația nu a fost niciodată preluată de mainstream.

Semnalele de alarmă apărute sporadic în media privind creșterea numărului de avorturi spontane la gravidele vaccinate au fost catalogate drept fake news.

Cele mai importante trusturi de media au primit bani frumoși pentru promovarea lichidului aducător "de libertate" și s-au achitat admirabil de sarcina plătită de stat.

Nicio voce autorizată (a vreunui medic cu experiență) care trăgea semnale de alarmă nu a fost lăsată să expună motivele pentru care autoritățile ar fi trebuit să fie circumspecte asupra folosirii unor substanțe menite să combată o boală despre care se pretindea a nu se ști nimic, produsă de un virus despre care se pretindea că nu se știe mare lucru. Însă se știa cu certitudine că "este sigur" să ne inoculăm "cu libertate" ca să plecăm în vacanțe, să ieșim la cinema, la restaurant.

Astăzi din ce în ce mai multe voci ne spun că milioane de oameni au fost forțați să devină cobai ca să poată merge la serviciu pentru a-și câștigă pâinea.

Au existat și încă mai există țări în care personalul medical care a refuzat să participe la experimentul planetar a fost pus pe liber, discreditat, batjocorit. O mare parte a preferat să plece înainte de a fi dați afară pentru nesupunere, susținând că asistăm la un genocid generalizat, la care nu vrea să participe.

În circul grotesc creat, orhestrat și condus prin manipulare au fost scoși din joben nu iepuri, ci absolvenți de medicină fără o zi de practică, "specialiști" în imunologie fătați peste noapte de rețele sociale, transformați subit din influenceri, actori, muzicieni, jurnaliști, politicieni (toți fără cele mai elementare noțiuni de biologie și anatomie) în atotștiutori.
Toți au devenit apostoli ai laboratorului și, indirect, călăii cobailor.

Cât timp va mai trece până când toți acești propovăduitori ai morții vor fi trași la răspundere?!

Câți dintre ei vor avea curajul să iasă în public, în plină agora, să recunoască că au făcut PR și marketing pentru arma perfectă a unei crime organizate fără să existe un război?!

Suntem informați zilnic că moartea subită este un nou flagel care afectează omenirea.

Și nimeni nu are curaj să spună că există un elefant imens în fața ochilor noștri, un elefant pe care scrie cu litere de-o șchioapă EFECTE SECUNDARE.