ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum urmează bomba: pandemia nu are bază științifică, nici vaccinul atunci! Ați vaccinat oamenii pentru o pandemie ce nu are dovadă științifică, bazată pe un test fals?
 
Atunci ce bază are vaccinul?

 
 
Bine, retragem pandemia dar contractele Pfizer cu statele rămân? Ați început forțarea de contracte cu statele lumii în baza testelor PCR, prin care s-a făcut diagnosticul cazurilor, stabilirea cauzei morților și toate măsurile criminale și protocoalele aiurea! Dacă retrageți testul PCR retrageți același test care ar fi dovada ineficienței vaccinului covid. Cu testul PCR ați creat pandemia. Tot testul PCR să fie folosit și la dovedirea protecției măsurilor voastre, să vedem ce protecție oferă vaccinul vaccinaților! 

Diferențeșe ântre loturile placebo, loturile de vaccin și populația neintrată în studiu! Obligativitatea vaccinării înseamnă eliminarea lotului martor! La obligativitatea vaccinării eliminați instrumentul principal prin care ați declarat pandemia și instituit măsurile voastre criminale. Înseamnă nu doar crimă, ci crimă cu premeditare ce faceți voi! Toată lumea va pricepe curând ce scriu eu aici și ce faceți voi! Fascinarea unică: țeapă marca Johnson!

Fascinarea completă: țeapă dublă!

Fascinarea continuă: țeapă continuă!

Orice epitet pui, fascinarea e țeapă!

Unii o vor permanentă, chiar zilnică, în loc de spălare pe mâini, de inspir chiar!
Pe ban public.
 
Țeapă de care sunt mândri și consideră că trebuie imortalizată prin poză cu umărul gol, în care iau țeapa! Ca să o ia toți!

Iată reclamă, luați țeapă! Și oamenii o iau cu mândrie! Ca să vezi ce succes are reclama, chiar și la țeapă! Ba chiar a ajuns să fie predicată de unii întunericiți, care nu mai spun Veniți de luați lumină, ci Veniți de luați țeapă!

Așa o să se ajungă, au decredibilizat o metodă medicală odinioară respectată, pe care au adus-o la nivel de țeapă!

Cu atâția imunologi și experți în imunizare și anticorpi fascinarea s-a fâsâit complet!

Fascinarea a vrut mai mult de la oameni, a fost la comă și uite unde te duce lăcomia, la saltul de la fascinare, la fascinarea unică modială, apoi fascinarea completă (dublă), apoi fascinarea continuă și la final la fascinarea fâsâită sau pe românește, fascinarea bășită!