ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce să mai faci Medicina sau Farmacia, dacă prescrierea tratamentelor sau interzicerea lor o face guvernul, parlamentul, presa și orice neavenit?

*

Domnul Bănescu nu are discernământ și implică Biserica, al cărei conducător este Iisus Hristos, în politică sanitară de tip haștagrezist.

Domnul Bănescu nu a aflat că nu este act medical ci cercetare criminală pe gene care nu îi aparțin lui, ci Creatorului?

Parcă Biserica nu făcea politică și dintr-o dată face politică sanitară?

Ce-i asta domnule Bănescu, trageți de urechi preoții și-i amenințați să se înroleze ca „apostoli” și discipoli ai lui Mengele?

*

Mai sunt unii care se enervează în exces și datorită nervilor fac plesnituri ale vaselor din cap, paralizând și devenind o povară pentru sănătate.

Alții crapă de ciudă că unii nu se vaccinează și deși lor le pare rău că s-au vaccinat și începe să le tremure chiloții de ce ar putea păți de la vaccin, din răutatea lor și prostia fără margini ar vrea mai mult să-i pedepsească pe nevaccinați, ca să pățească și ei ce au pățit cei vaccinați.

Unele răutăți activiste sponsorizate pentru propaganda traficului de seruri experimentale, deși văd insuccesul campaniilor lor și simt că pandelia va crăpa până la urmă, aceste șulfe fac ultimele rele în tragere de timp până la redeschiderea universității de la Nurenberg.

Nu-i așa, nici de Stalin, Hitler, Ceaușescu, Escobar etc. lumea nu a crezut că trăiește să scape.

Orice dictatură are vremea ei de apogeu, apoi vine apusul și judecarea ei!

De cele aproape 80 de milioane de avorturi nici nu mai spun nimic, decese evitabile toate.

*

Se strică ceva în lumea noastră, tacit, treptat.

Îmi vine în minte capătul omenesc al conștiinței, cel pomenit de iubitul nostru Sfînt, Parintele Arsenie Boca.

Vă mai amintiți definiția conștiinței dată de dragul nostru Arsenie?

Conștiința este a ști împreună, deodată și are două capete, unul În Dumnezeu și celălalt în om prin Fiul Său Omul și Duhul Sfânt! Singurele ființe care pot ști deodată asemenea, fără echivoc, sunt Dumnezeu Treimea Sfântă și omul, creația.

A pus Dumnezeu în om, creație, mai multe antene, conștiința, simțurile (ochi-văz, urechi-auz, miros, gust și simțul tactil) și mai putem pune și echilibrul și legat de echilibru direcția.

A pus Dumnezeu în om gene, nucleu al celulei omului, în care sunt cromozomii și materialul genetic, împrăștiat pentru nevoi urgente și în alte organite, mitocondrii și ribozomi în special.

Unii au luat la țintă materialul genetic al omului și fac din ce nu e al lor, structura genetică a omului, care aparține nici măcar omului, ci Creatorului, obiect de trafic de influență politică, informațională, medicală, istorică cu impact direct asupra legilor lui Moise, religiei, libertăților câștigate după mulți ani de teroare, războaie, chinuri, nedreptăți, suferințe, sărăcie, foamete, crime împotriva umanității.

Oamenii chiar nu înțeleg că au devenit carne de tun și mai rău, carne de cobai, și degustător, de friptură la masa oferită de Pfizer.

Revin la capătul stricat din conștiința oamenilor să vă reamintesc că oricât de stricat vă este mirosul, gustul, conștiința, celălalt capăt al conștiinței și simțurilor nu se strică niciodată, nici capătul genelor noastre pe care vor unii să le strice afișând intențiile lor stricate de a vă face un upgrade pe la Sibiu, capătul de la Dumnezeu al conștiinței nu se strică niciodată și va repara capătul stricat al conștiinței din fiecare om.

Propoziția de început este că se strică ceva tacit. Adevărat, pe măsură ce se strică, Dumnezeu repară, după cât și cum consideră și mai ales a cerut omul.

Toate cererile se împlinesc și fiecare primește ce a cerut!

*

Peste 5 miliarde de euro cheltuiți numai în Franța pentru testele RT-PCR de la începutul epidemiei până la 1 august 2021. Cu acești bani se puteau construi 22 de spitale sau 1 milion paturi de terapie intensivă.

Doctorul Adrian Cacovean pe Telegram