ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IN MEMORIAM!

(ȘI ÎN CONTRA PSIHOPAȚILOR DE CARE NE VOM DEBARASA!)

„Suntem într-o dictatură sanitară, nu mai există democrație. Aceste produse („vaccinurile”) nu sunt ceea ce se spune, ci un complicat asamblaj de molecule biologice care au devenit otravă. Este o oroare să forțezi oamenii, acum și copiii, să fie injectați cu acest preparat molecular. Fac din nou apel la medici ca să prescrie tratamente care funcționează. Certificatul verde? Este o afacere de marketing. Complotiști, noi? Nu, ei sunt cei care complotează!” - Luc Montagnier

Vedeți Demonstrație impresionantă la înmormânarea savantului Luc Montagnier. S-a scandat Vérité et Liberté! VIDEO

Comemorăm un an (8.02.2022) de la dispariția unui Geniu în Medicină: LUC MONTAGNIER.

Geniu medical și Seigneur-ul Rezistenței contra crimei organizate din gruparea teroristă „Marea Resetare”.

Rămâne principalul avertizor asupra acțiunii de exterminare în masă a speciei umane.

Ne aducem aminte că a semnalat posibilitatea creării în laborator a unui virus pe seama căruia s-a țesut înșelătoarea pânză a isteriei și a morții, că a dezvăluit prezența secvențelor HIV în informațiile genetice ale ARNm utilizat și a sesizat existența unui segment prion în proteina S și în toate produsele Pf, Mo, AZ , care au folosit varianta Wh.

Citiți și ADEVĂRURILE PROFESORULUI LUC MONTAGNIER, stins din viață la 89 de ani. Cum s-au confirmat toate afirmațiile sale grave din 2020. Un vaccin nu trebuie să aibă efecte secundare până într-acolo încât să omoare oamenii. Acest virus a fost în parte fabricat

Colaboratorii săi Dr. Jean-Claude Perez și Dr.Claire Moret-Chalmin au continuat observațiile asupra bolii Creutzveldt-Jacob și dau publicității datele constatate (12 ian.2023). În perioada 1992-2019 în Franța au fost diagnosticate 28 de cazuri de boală C-J, cu evoluție subacută și lentă, cu deces după ani de evoluție. În 2021 au fost luate în evidență 26 cazuri, din care 23 aparțineau Franței, vârsta cea mai mică fiind 38 ani. Debutul simptomelor a fost la 11,38 zile de la injectare. La sfârșitul anului 2021, 20 erau deja decedați, cu o medie de timp de 4,76 luni de la injectare, dar 8 decedaseră la doar 2,1/2 luni. În iunie 2022 alți 5 bolnavi erau decedați, în ian. 2023 unul era încă în viață. Acestea sunt singurele date, publicate, în legătură cu acest efect catastrofal al injectărilor impuse prin toate tertipurile.

Nimeni altcineva, niciunde, nicicând nu a avut în vedere (deliberat sau impus) preocuparea pentru această afectare extrem de gravă postinjectare!

Și acum un mic exercițiu de matematică:

Franța are injectați 54,67 milioane de locuitori, în toată lumea au fost 5,4 miliarde de „beneficiari” care au primit în total 12,7 miliarde de doze. În afara de cei 3 medici menționați, alții nu s-au mai găsit pe tot mapamondul?

EMA este răspunzătoare de Crimă împotriva copiilor! Excesul de decese în populația pediatrică din Europa (25 de țări) a atins cifra de 698% de la data aprobării și impunerii injectării copiilor cu arma biologică a secolului numită ARNm: