ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MEDICINĂ BAZATĂ PE DOVEZI SAU DICTATURĂ CU FAȚĂ MEDICALĂ?

CONTEXT INTERNAȚIONAL - INTERPELARE PARLAMENTUL ROMÂNIEI

COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA - REA CREDINȚĂ, COMPLICITATE, MAI MULT DECÂT NEȘTIINȚĂ.

VERITAS VOS LIBERABIT!

Această a 2-a conferință trebuia să aibă loc acolo unde s-a desfășurat și prima; a fost anulată, vă surprinde? pe mine, nu! participanții activi au primit semnale de atenționare, avertizare, vă surprinde? pe mine nu! totuși continuăm șirul conferințelor, vă surprinde? pe mine, nu!

Organizația Mondială a Sănătății, aflată sub președinția lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, primul peședinte fără pregătire medicală, corupt și emanat dintr-o grupare teroristă „Frontul de eliberare al poporului Tigre”, a propus recent un amendament vizând Australia.

Amendamentul va intra în discuție și supus la vot în cadrul Adunării Mondiale pentru Sănătate, la ședința programată în mai 2024 , care se va ține (cum altfel!) cu ușile închise. CE dorește această organizație și acest președinte aflat la cheremul PCC și Bill Gates, cei mai importanți finanțatori: va elabora noul tratat al pandemiilor cu modificarea reglementărilor internaționale de sănătate; va dicta politica sanitară a Australiei și a Guvernului Federal; va ordona injectarea obligatorie, va ordona starea de urgență, închiderea frontierelor și a uzinelor; va ordona detenția persoanelor care nu se conformează ultimului mandat de injectare, sau procedurilor medicale impuse și poate cere unei fabrici să înceteze producția de medicamente periculoase, ori generatoare de moarte (cum este Ivermectina). În virtutea acestor schimbări, autoritatea sanitară australiană va da raportul direct OMS și nu Parlamentului australian. Australia se va conforma tuturor prescripțiilor OMS, sub amenințarea unor sancțiuni economice și financiare.

Australia este primul pas și președintele știe că totul se face gradual, pas cu pas. Ministrul Sănătății, cu funcții de executant al ”recomandărilor” OMS a început oare sensibilizarea parlamentului în această privință?

Seamănă aceasta, a dictatură cu față medicală, sau este o apreciere eronată și dezinformare ca tot ceea ce facem de 3 ani de zile?

Astăzi voi vorbi despre lucruri grave și le consider cele mai grave din acest lung șir de minciuni, manipulări și escrocherii de factură politic-farmaceutic-financiară, cu participarea cozilor de topor din sectorul sanitar ( la început așa părea, doar o afacere politico-financiară!): injectarea produselor ARNn, nu ar fi trebuit folosite niciunde, nicicând și nimănui,-„vaccinarea” C-19 cel mai mare rău pe care l-au făcut în lume, administrarea ARNm este ireversibilă! Injectarea generează producerea toxinei Spike, care dă leziuni permanente în creier și sistemul nervos, inimă și vasele se sânge, declanșează schimbarea , resetarea sistemului imunitar, afectează sistemul de reproducere generând sterilizare. Sunt cele afirmate tocmai de cel care a perfectat metoda realizării lor: Dr. Robert Malone. Și pe acest MEDIC îl cred, nu mai trebuie să spună nimic în plus.

TEXTUL continuă după VIDEO:

Este această metodă medicală validată științific d-le dr. Coriu, d-le dr. Borcean, sau încă nu s-a discutat subiectul în cercul științific al domniilor voastre?  În mod nerușinat și perfid au fost numite „vaccinuri” pentru inducerea oamenii în eroare și a le accepta, în ciuda faptului că însuși Albert Bourla a declarat că produsul este o metodă de producere de gene, în timp ce Stephan Oerlich, președintele Bayer, afirma că este un fel de terapie genică. Și acest produs, nemaifolosit până acum, este utilizat direct pe oameni în situație de experiment genetic ce, probabil, se va încheia la sfârșitul anului în curs. Domniile voastre, alături de toți ceilalți plasați pe post de comis-voiajor medicali în slujba politicului și BigPharma, cunoașteți compoziția integrală a tuturor loturilor vândute și utilizate în lume? Pentru că NIMENI nu o cunoaște în afara unui cerc foarte restrâns al firmelor producătoare. Și întreb: de ce ați mințit cu nonșalanță că sunt „sigure și eficiente” dacă nici compoziția nu ați cunoscut-o?

De la început, în primăvara anului 2021, au fost semnalate constatări extrem de alarmante: Pr. Luc Montagnier afirma că a sesizat prezența unor segmente HIV în proteina S produsă de corpul injectat. Cine a fost Pr.Luc Montagnier nu mai trebuie precizat. Dr. Richard Fleming, premiul anual de Medicină în Statele Unite pentru anul 2003, cercetător Biologie Imunologie, a comunicat la scurt timp detalii: proteina S prezintă 18 fragmente HIV, cu 590 aminoacizi care corespund la 1770 baze nucleotidice ce se suprapun pe structura HIV. D-lor Coriu și Borcean, d-le Tătaru Nelu, președinte al Comisiei Parlamentare de Sănătate, cum apreciați aceste afirmații de ultraspecializare medicală, credeți că sunt valide științific, sau nu? Intenționați d-le dr. Coriu să retrageți Profesorului Luc Montagnier titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” pentru opoziția categorică la injectarea oamenilor cu produse experimentale genetice ale căror efecte le vom constata la 5-10 ani de la injectare și la generațiile viitoare? Nu aveți nicio tresărire când rostiți „sigur și eficiente”? Dar d-na dr. Doina Anca Pleșca, profesor universitar și Președintele Societății Române de Pediatrie, activă și la EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente), Doctor în Științe Medicale cu teza „Infecția HIV la copil”, deci expertă și în SIDA, în baza căror teorii și studii validate științific a depus eforturi susținute pe lângă doctori și (foarte grav) pe lângă părinți, pentru injectarea minorilor?

În septembrie-octombrie 2021, Departamentul de Bioștiință al Fundației Wenner Gren Suedia, semnalează prezența proteinei S în nucleul celular, cu acțiune de jenare a refacerii ADN-ului nucleic.

În ianuarie 2022 Dr. Marcus Alden de la Departamentul de Cercetare al Universității LUND din Malmo, confirmă, prin experiență de laborator, integrarea în ADN-ul uman, 6 ore post injectare , a instrucțiunii genetice furnizată de produsul Pfizer. Aici NU este vorba despre o informație, ci pur și simplu o INSTRUCȚIUNE! Această posibilitate fusese deja anunțată, de către geneticieni, imediat după începerea campaniei globale de inoculare.

Nonoparticulele de ARNm au fost depistate în corp și la luni distanță de la injectare.

Cei 25 de membrii ai Comisiei Parlamentare de Sănătate aveau cunoștință despre aceste date deosebit de grave privind posibile efecte ale substanțelor experimentale aflate în uz? Sau îndeplineau doar rolul de roboți executanți? Aveați posibilitatea de a solicita studiul acestui aspect? Sau va asigurat dr.Coriu, cercetător în biologie moleculară și dr.Borcean, că cele 2 instituții de cercetări medicale exprimă păreri personale care nu sunt validate științific?... și ca atare nu au de ce să ia în considerare aceste raportări.

Produsele ARNm distribuite în lume, au conținut și concentrații diferite, dar și multe componente nedeclarate. Dintre cele declarate, 2 sunt de amintit în mod special: ALC-0159 și ALC-315. Furnizorul acestora a fost în primă instanță firma Echelon Corporation, care precizează că aceste produse sunt destinate doar cercetării și nu au fost niciodată utilizate în medicina veterinară sau umană. Această firmă nu are activități de natură medicală și obiectul preocupărilor ei este CONECTAREA unor DISPOZITIVE în REȚEA! În situația de față dispozitivele sunt reprezentate de cele 5,4 miliarde de ființe umane injectate, cărora li s-au administrat 12,7 miliarde de doze! Stimați parlamentari și membrii ai Comisiei de Sănătate, despre ce fel de rețea poate fi vorba și pentru care s-au depus eforturi substanțiale de implementare în lume, concomitent cu constrângerea pentru injectare? Aceste 2 elemente: ALC-0159 și ALC-0315 se află pe site-ul EMA cu semn de întrebare din 2021, fără niciun răspuns până astăzi! Poate cineva dintre dumneavoastră să lămurească această nedumerire? Puteți întreprinde demersuri în acest sens?

Pun această întrebare pentru că ANMDMR (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale), care conform regulamentului de funcționare - ORDIN Nr. 1.522 din 9 octombrie 2019 Art. 4 -

3. supraveghează și controlează calitatea medicamentelor de uz uman în procesul de fabricație, import, distribuție angro și en détail, prin inspecții periodice și activități de control planificate sau inopinate, precum și în toate situațiile în care există reclamații și/sau alerte privind calitatea și efectul acestora și răspunde la solicitările Ministerului Sănătății privind realizarea de inspecții și activități în domeniul său de competență;

6. efectuează analize de laborator privind calitatea medicamentelor de uz uman în procesul de autorizare, supraveghere a calității, respectiv eliberare oficială a seriilor pentru medicamente imunologice sau medicamente derivate din sânge uman ori plasmă umană, precum și la solicitarea altor organe ale administrației publice centrale și locale;

7. organizează, îndrumă și controlează activitatea de farmacovigilență, efectuează studii privind utilizarea medicamentelor de uz uman, elaborează informări privind activitatea de farmacovigilență;

14. decide, după caz, suspendarea, retragerea sau modificarea autorizațiilor de punere pe piață pentru medicamentele de uz uman; comunică decizia privind suspendarea sau retragerea autorizațiilor de punere pe piață pentru medicamentele de uz uman Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, în termen de 48 de ore;

30. efectuează și participă la evaluările privind calitatea, eficacitatea și siguranța medicamentelor de uz uman autorizate prin procedura centralizată (CAT, PRAC, PDCO, CHMP etc.), prin experți proprii sau externi; -

îmi răspunde la alerta depusă și înregistrată cu nr.58218/07.01.2022: „informațiile solicitate referitoare la excipienții ALC-0315 și ALC-0158 nu intra în sfera de competență atribuită prin lege AMNDMR”. Incredibil, aberant, dincolo de orice imaginație, dar ADEVĂRAT! Stimate Ministru al Sănătății, Stimați parlamentari și mai ales stimate dr. Tătaru, care este în țară entitatea medico-farmaceutică responsabilă cu testarea și aprobarea punerii pe piață a medicamentelor și vaccinurilor? Din răspunsul primit vedeți clar că NU este cazul AMNDMR-ului!

Acum, nu am dubii că dacă României i se impune de către EMA, distribuirea produselor farmaceutice conținând cianură de potasiu AMNDMR ar fi în dezacord, pe motivul că analiza componentelor NU intră în competența ei, conform legii!

În continuarea analizei componentelor, nedeclarate, din produsele ARNm, injectate, folosind toate tertipurile imaginabile pentru înșelarea bunei credințe a oamenilor, voi enumera prezența frecventă de ARN trunchiat (semnalată în mai multe laboratoare), despre care nu se știe absolut nimic privind rolul și influențele posibile; și metalele evidențiate prin analize în laboratoare independente financiar de guverne, concerne farmaceutice, fundații tip B.Gates, Rockfeller... , analize efectuate în Statele Unite, Japonia, Spania, Germania, Noua Zeenlandă...începând cu luna iunie 2021: carbon, crom, sulf, azot, cupru, titan, bismut, siliciu, nichel, oțel, grafen redus.

Aceste elemente care nu au ce căuta în compoziția vaccinurilor, au fost semnalate încă din 2017 și în vaccinurile antigripale. Insistența trecerii la injectarea masivă și forțarea introducerii rețelei 5G în aceeași perioadă a ridicat suspiciuni în rândul unor medici, sau biologi care au recurs la o investigație simplă, foarte simplă și extrem de ieftină: au plasat o cantitate infimă de produs ARNm (preluat direct din flacon și în cazul de față Pfizer), între 2 lamele, le-au plasat într-un mediu cu încărcătură electro-magnetică variabilă și din când în când le-au vizualizat la un microscop optic simplu cu minimă mărire: x 10 și au înțeles ce înseamnă, printre altele cu care probabil există o relație, acea prezență ALC-0315 și ALC-0159 în realizarea conexiunii în rețea, a unor dispozitive:

Dr. Daniel Nagase (Noua Zeenlandă) nu a găsit nicio urmă de azot sau fosfor in eșantioanele studiate, deci nici urmă de ADN, ARN, sau proteine. (imaginile se regăsesc în filmarea de mai jos - Nota Red. )

Și Dr. Ana Maria Mihalcea a studiat în august 2022 componența flacoanelor cu conținut „eficient și sigur”, cu exces de „impurități”.

O întrebare firească se naște de la sine și o adresez Comisiei Parlamentare de Sănătate, președintelui: D-le dr. Tătaru Nelu, ce interes ați manifestat, din poziția pe care o dețineți, spre a elucida multiplele grave suspiciuni ce planează, chiar de la început, asupra produselor impuse forțat spre administrare femeilor însărcinate, copiilor și părinților acestora? În afară de criminala propunere de a decădea din drepturile părintești pe toți cei care refuză injectarea copiilor ați mai întreprins alte acțiuni? V-am furnizat un subiect de studiu, intenționați să colaborați cu dr. Daniel Coriu și dr. Gheorghe Borcean spre a valida științific și complet, întregul conținut al produselor care v-au obsedat 2 ani de zile? Vă trebuie doar un microscop optic, este bun și cel din laboratorul școlilor primare.

Și în același context, o altă întrebare: d-stră v-ați „vaccinat” familia și în special copiii?

Colonel dr. Gheorghiță Valeriu a găsit o scuză puerilă și penibilă pentru a explica de ce nu vaccinează copilul. Mult mai dezinvolt și sincer a fost Bill Gates, care a declarat fără nicio reținere că nu s-a injectat, nici n-o va face, s-a bucurat că fiică-sa nu a făcut-o și nici nu dorește s-o facă, injectarea fiind obligatorie pentru toți ceilalți, oameni neînsemnați și cam prea mulți pe supafața pământului. Prietenul d-stră Bourla Albert, de asemenea. Aceasta este o latură a manifestărilor celor diagnosticați ca PSIHOPAȚI. Afirmațiile profesorului de Psihiatrie Aurel Romilă vă ajută să vă edificați:” mă îngrijorez... pentru cei de deasupra stratului fin al normalității, pentru psihopați, care au ocupat toate posturile-cheie în țară.”

Avem în spate o evoluție de 2 ani de când s-a declanșat atacul asupra omenirii. Dezastrul nu a întârziat să devină evident și ce a șocat cel mai mult în acest interval de efecte negative pe termen scurt, au fost afectarea gravă cardio-circulatorie, neurologică, cancerele, bolile autoimune și explozia de cazuri de decese neașteptate, în principal la vârste tinere și copii. Această năpastă a lovit, aproape fără excepție, pe cei nevinovați! Niciunul dintre diabolicii lumii, politicieni de vârf, laboratoarele care n-au interzis injectarea angajaților, doctori din echipa Mengele extinsă planetar, n-au acuzat nici cea mai banală reacție adversă, durere de cap sau indispoziție, iar unii dintre ei au făcut mârșavul gest de a se injecta în public, fie cu seringa goală, fie cu apă de ploaie. Pentru că știau foarte bine:

Viroza în sine a afectat persoanele în vârstă (media de vârstă a celor decedați a fost 81 de ani în Franța, 80 în Germania) dar otrava injectată, a distrus sănătatea și viața celor de vârstă tânără și a copiilor. Remediul vostru este astronomic mai dăunător decât boala.

Precedenta conferință parlamentară a provocat reacții vehemente din partea unor doctori adunați într-un ONG, de prin Iași și aiurea și cum nu se putea altfel, din partea CMR, cu afirmații în care toți s-au incriminat de bună voie; mai rar se poate vedea o astfel de lipsă de discernământ.

Doctor Daniel Coriu, președinte CMR, se declară favorabil sancționării medicilor cu suspendarea dreptului de practică medicală „dacă medicul prezintă în spațiul public, teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și poate periclita sănătatea publică.” Sunt absolut de acord cu această optică, considerând-o o bună practică de a curății sistemul sanitar de toți decidenții care nu pot dovedi argumentat ABSOLUT niciun gest, niciun act medical impus cu forța.

Nu există eroare medicală pe care să n-o fi comis, șirul este lung și fără întreruperi; legat de injectare, contrar a tot ceea ce ați declarat: nu a stopat epidemia, nu a împiedicat contaminarea, nu a împiedicat răspândirea, nu a împiedicat decesul prin boală, iar de partea cealaltă, a distrus sănătatea, a distrus vieți și constituie un potențial atac MAJOR la fibra de bază a umanității (genomul uman). Arma biologică pe care ați impus-o, conștient sau nu („nu am știut” nu vă exonerează de culpă, în poziția universitară pe care o dețineți) NU este pentru a construi, este pentru a distruge! Și s-a folosit cu multă înverșunare, la comandă politică, uzând de participarea unor doctori aflați în afara discernământului medical.

Dacă Summit-ul medical Covid-19 din 12-14 septembrie 2021 de la Roma, care a analizat situația medicală a anului 2020, a catalogat activitatea politico-medicală din întreaga lume:

Crimă împotriva umanității, ceea ce s-a întâmplat pe perioada injectării, depășește acest nivel, fiind un act îndreptat împotriva vieții: NU există nicio ființă care să-și producă singură proprii agresori, ca apoi să caute modalități de a se apăra de dușmanii pe care i-a produs; este irațional, este diabolic, este ÎMPOTRIVA CREAȚIEI!

O minte sănătoasă NU poate concepe acest lucru, dar pentru un PSIHOPAT este ceva foarte interesant.

Este extrem de trist că un procent atât de mare de doctori au participat la un astfel de act!

Niciun MEDIC n-ar fi făcut acest gest, nici cu prețul vieții.

Corupția, șantajul de orice fel, poate alte cauze, i-au împins pe unii la astfel de gesturi, dar un astfel de procent de participare mi-ar fi fost imposibil de crezut în urmă cu câțiva ani. Până la urmă cineva tot va trebui sa dea socoteală pentru faptele sale.

D-le presedinte CMR, despre marea corupție legată de prestigioasele publicații medicale The Lacet, New England Journal of Medicine și The British Medical Journal, nu puteți spune nimic? Mulți ani de-a rândul le-am considerat faruri în Medicină, până să aflăm de ce mizerii erau în stare!

Doctor Gheorghe Borcean, tot CMR: „medicii care au ieșit în spațiul public cu opinii personale, unul era oftalmolog, altul era dermatolog, altul avea altă specialitate.” Acel „altul” avea într-adevăr o altă specialitate, aceea se numește Diplomă Inter Universitară de Vaccinologie și este eliberată de Univ. Rene Descartes Paris 5. Recunosc că niciun coleg nu este Profesor Universitar, nu este Doctor în Științe Medicale, niciunul nu este colonel; niciunul nu practică Medicina „ad labam” și niciunul nu a provocat isterie publică asupra unei viroze respiratorii care poate afecta 2 organe: inima și cordul.

Aceste 2 precizări sunt citate ale unui participant activ, într-o echipă în care CMR, Ministrul Sănătății, Societatea de Pediatrie, de Obstetrică-Ginecologie și enorm de mulți alți doctori, au fost parte.

Da d-le dr. Borcean sunt de acord cu domnia voastră, că sunt și organe judiciare care pot sa facă cercetări, pentru că actele de Crimă Împotriva Oamenilor NU se analizează în cadrul Colegiului Medicilor, dacă se vor analiza vreo dată. Nu pot spune că mă bucură urâțenia sufletului domniei voastre gândind în felul acesta, singur v-ați plasat în rândul celor care nu au argumente și atunci trec la amenințări ori represalii.

Dar ce spuneți dacă împreună cu șeful d-stră dr. Coriu, cu care vă înțelegeți foarte bine în special de la ultimele alegeri în cadrul CMR, ați propune un proiect de lege pentru interzicerea în România a tuturor experimentelor pe bază de ARNm și a utilizării tuturor produselor conținând ARNm.

Sunt convins că tot Parlamentul așteaptă cu nerăbdare propunerea domniilor voastre!  Și ce spuneți dacă CMR ar solicita interzicerea acțiunilor OMS pe teritoriul țării, pentru nerespectarea codului etic/deontologic în Medicină și impunerea atitudinilor dăunătoare sănătății și vieții oamenilor, interzicând și bunele practici ale MEDICINEI ȘTIINȚĂ?

Ce acțiune lăudabilă din partea CMR ar fi aceea de a insista, pe baze absolut legale, ca deciziile de asistență sanitaro-medicale din țară să fie luate de Ministerul Sănătății și Parlament, în care să activeze MEDICI profesioniști competenți, dedicați profesiei și nu doctori la comanda unor indivizi corupți, pervertiți, marca Bruxelles.

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu! Așa să vă ajute Bunul Dumnezeu!

Sunt Damian Baciu, medic de Școală veche Pediatrie-Vaccinologie

București, 25 februarie 2023

Conferința medicilor și juriștilor care s-au împotrivit abuzurilor pandemiei - Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală (II) - București, Sala Eminescu: