ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ajun de Crăciun a plecat la ceruri un tânăr prieten, din cauza unui cancer gastric agresiv apărut după vaccinarea cu produsul experimental Pfizer. Dragoș M. a fost un om minunat, cu o familie minunată, cu o soție iubitoare și cu doi copii minori care vor crește fără tatăl lor. Îmi amintesc cum îmi povestea cu mult drag despre copiii lui de care se ocupa într-un mod exemplar. Rar vezi tătici atât de dedicați familiei și educației copiilor lor.

Din nefericire, fiind reprezentant medical, a crezut că aceste produse experimentale sunt sigure și eficiente, în ciuda argumentelor medicale pe care i le-am adus dar și a argumentelor nonmedicale, de context, inclusiv lipsa de răspuns a autorităților la petițiile mele. Era un suflet curat ce avea încredere în știința promovată de firmele farmaceutice, în buna intenție si rigurozitatea cercetării din industria Farma, așa cum și eu am avut până acum patru ani...

Eu nu pot să accept că cei vinovați de aceste crime vor rămâne nepedepsiți. Mă voi strădui mai mult ca acest lucru să se întâmple și îmi doresc ca și alții să facă la fel. De asemenea voi veghea ca lupta noastră de a descoperi adevărul să nu fie deviată, să nu fie folosită politic. Scopul nostru trebuie să fie acela de a lăsa în urmă o Românie fără uscături, fără personaje ca cele care ne-au distrus viețile în această perioadă. Scopul nostru trebuie să fie de a construi un viitor luminos pentru copiii și tinerii noștri. Este important ca majoritatea oamenilor să conștientizeze asta și să se implice.

În urma observațiilor de microscopie optică și a analizelor obținute prin microscopie electronică cu raze X ale produselor experimentale covid, dar și a unor vaccinuri zise clasice și a unui anestezic dentar, am dedus că aceste produse conțin nanotehnologie. De aceea am trimis în urmă cu două zile o solicitare către 35 de cercetători de la IMT București (Institutul pentru Microtehnologie) https://www.imt.ro/  care se ocupă de cercetare avansată în domeniul nanotehnologiei . Solicitarea are următorul conținut :

"Bună ziua,

Vă scriu calitate de medic, cetățean român și mamă. Am aflat de curând despre activitatea instituției în care lucrați, documentându-mă despre nanotehnologie și urmărind activitatea domnului Mihail Roco https://www.corectnews.com/scit/stiinta/nr-1-mondial-nanotehnologie-vine-la-bucuresti-sa-discute-cu-cercetatorii-romani.

Am fost surprinsă și m-am bucurat să aflu că România are cercetare atât de avansată în acest domeniu https://www.imt.ro/reports/2023/Anexa_1_OMCI_RINCD_2022_IMT_BUCURESTI.pdf .

În același timp, sunt dezamăgită de faptul că acest domeniu cu cercetare, finanțare importante și cu numeroase aplicații practice este foarte puțin cunoscut românilor și nu numai. Și eu am aflat despre acest domeniu de  relativ puțin timp deși sunt medic și nanotehnologia este intens utilizată în industria farmaceutică și nu numai. Fiind vorba de structuri atât de mici, cu proprietăți diferite de ale structurilor mai mari, cred că oamenii ar fi trebuit să fie informați despre avantajele dar și despre dezavantajele acestor tehnologii. Din investigațiile pe care le-am făcut, am aflat că utilizarea nanotehnologiei în diverse domenii, inclusiv farmaceutic, nu este bine reglementată https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1773224722010292, iar toxicitatea acestor produse este incomplet evaluată/subestimată ceea ce reprezintă o problemă importantă. In ciuda acestor neajunsuri, nanotehnologia este folosită în multe produse ce fac parte din viața noastră zilnică, iar cercetările și investițiile în acest domeniu, de ordinul miliardelor de euro și de dolari, sunt în creștere. Am ajuns la concluzia că nanotehnologia este "elefantul din cameră ” despre care nu vorbește nimeni , ceea ce este suspect.  Acest domeniu mi-a atras atenția și m-a preocupat din perioada pandemiei, mai ales de când au fost distribuite populației „vaccinurile” anti-covid.  În reviste de renume, se afirmă că aceste produse sunt obținute prin procese nanotehnologice https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1748013221000670?via%3Dihub  , https://www.nature.com/articles/s43586-023-00246-7 . Urmărind atent situația naționala dar și globală, am observat că aceste „vaccinuri” au determinat multe probleme de sănătate, uneori severe și chiar decese. De aceea, am reușit să obțin un flacon de Moderna si unul de Comirnaty Omicron și am făcut o analiză a acestora cu microscopie electronică cu raze X.

La analiza prin microscopie electronică cu  raze X a unui ser Pfizer Omicron am constatat carbon , oxigen, siliciu, yttriu, titan, iar la analiza unui ser Moderna am identificat pe lângă carbon , oxigen, din nou siliciu, titan, staniu, aluminiu, fără a identifica atomi de azot și fosfor, cum ar fi fost normal dacă ar fi conținut ARNm sau contaminare cu ADN. Ce probabilitate era să nu găsesc în nici unul din aceste flacoane azot și fosfor? În ce priveste siliciul, yttriul, titanul, acestea sunt elemente folosită în nanoelectronică, optogenetică . Se pare deci că aceste produse conțin  doar nanotehnologie care, după cum știm, trece ușor și bariera hemato-encefalică. Am avut curiozitatea să analizez si un anestezic dentar , dar și un vaccin "clasic”. Si în acestea am găsit siliciul, care nu este trecut în prospect.

Având în vedere că nanotehnologia, studierea creierului fac parte din obiectivele celei de-a Patra Revoluții Industriale a Forumului Economic Mondial https://www.youtube.com/watch?v=SCGV1tNBoeU&t=60s  și că se vorbește din ce în ce mai mult despre interfață creier-computer, transumanism  https://graphene.azurewebsites.net/Graphene-Magazine-2020-2/#page=14 , nanosenzori, monitorizare in timp real, internetul corpurilor Directional MAC Approach for Wireless Body Area Networks - PMC (nih.gov) , Technological Requirements and Challenges in Wireless Body Area Networks for Health Monitoring: A Comprehensive Survey - PMC (nih.gov) , că numărul sateliților din jurul planetei a crescut și va crește logaritmic în următorii ani https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/our-common-agenda-policy-brief-outer-space-en.pdf , consider că prin administrarea produselor "sigure si eficiente" anti-covid  liberul arbitru a fost încălcat. 

Pentru că sunteți în primul rând OM , dar si cercetător într-unul din cele mai complexe domenii,  vă rog să mă ajutați în realizarea unor investigații atât pentru vaccinurile covid, dar și pentru celelalte vaccinuri, produse farmaceutice injectabile si orale, despre care sunt din ce în ce mai multe dovezi că sunt produse folosind  nanotehnologie și că ceea ce scrie în prospect nu corespunde cu compoziția reală. Aceste investigații sunt necesare pentru noi toți, pentru păstrarea sănătății românilor, națiune din care faceți și dumneavoastră parte. Sigur că aceste investigații sunt costisitoare, însă sunt convinsă că voi putea strânge suma necesara efectuării acestor analize.  În România aceste produse nu au fost  investigate oficial deoarece sunt considerate sigure și eficiente  doar pentru că provin din spațiul Uniunii Europene. În urma experienței covid am înțeles că lucrurile nu stau chiar așa , ceea ce m-a determinat să fiu mai atentă când ni se impune binele.

Prin urmare vă rog să mă ajutați să:

 1. realizez o analiza oficială, în laborator recunoscut, a  compoziției "vaccinurilor” covid.

2.  analizez compoziția cheagurilor idenficate la autopsia cadavrelor persoanelor injectate.

3. realizez analize oficiale și pentru alte produse injectabile , inclusiv ale vaccinurilor "clasice ” cu care ne sunt injectați copiii, și mai nou, și adulții.

4.   Să probez interacțiunea naotehnologiei cu tehnologia 5G.

Poate în urma acestor investigații vom găsi soluții pentru ca afirmația lui Albert Einstein să nu se concretizeze „Nu știu cum va fi al treilea război mondial, dar al patrulea va fi cu pietre și lănci”.

Aștept răspuns cât se poate de rapid și sper, favorabil.

Cu stimă,

Dr. Geanina Hagimă 

Din păcate , până acum mi-a răspuns doar un cercetător. Acesta mi-a transmis că a trimis cererea Directorului General însă consideră că acesta este puțin probabil să răspundă deoarece institutul IMT  este unul de micro si nanotehnologii care nu se ocupa de produse farmaceutice și cu atât mai puțin de vaccinuri. Mi-a recomandat să mă adresez Institutului National de Cercetare si Dezvoltare în Biologie.

Pentru că eu consider că se poate face o astfel de investigație în acest institut cu oameni și aparatură performante, am insistat: "Mi-aș dori ca răspunsul domnului director general să fie unul favorabil, din patriotism si din iubire de semeni. Eu încă mai sper că există astfel de sentimente între oameni, că nu ne-am dezumanizat. Cred că mai toată lumea a simțit anomaliile acestei perioade și direcția greșită în care mergem dacă vor continua aceste anomalii. Dacă lucrurile merg prost suntem cu toții responsabili, pentru că nu ne implicăm. Eu cred că o analiză cu raze x a vaccinurilor covid si a altor produse se poate face, chiar daca nu vă ocupați de vaccinuri, mai ales că acestea conțin nanotehnologie. Sper totuși să găsesc deschidere pentru astfel de investigații în institutul în care lucrați, deoarece această problemă ne interesează pe toți, inclusiv pe dumneavoastră. Poate și dumneavoastră aveți copii sau nepoți care vor fi vaccinați cu niște produse ce nu corespund cu prospectul sau poate chiar dumneavoastră veți avea nevoie de o anestezie dentară cu aceste produse care conțin siliciu... ”

Eu cred că avem toți datoria de a solicita acestor instituții care au aparatura necesară de a investiga produsele din industria farmaceutică și nu numai (alimentară, cosmetică).

La ce folosesc toate cercetările pe care le fac dacă nu servesc interesului semenilor lor și în aceste momente critice nu dau o mână de ajutor?

Menționez că în urma cu patru zile am trimis un e-mail și renumitului inginer de origine română Mihail Roco unul dintre principalii arhitecții ai Inițiativei Naționale de Nanotehnologie din SUA https://web.archive.org/web/20120131175645/http://nsf.gov/crssprgm/nano/reports/mcr_05-0526_intpersp_nano.pdfhttps://nseresearch.org/2023/overviews/MCR_2023-0918_NNI_at_20_years-enabling_new_horizons_JNR_Springer_28p.pdf, Doctor Honoris Causa al Universității Politehnica din București, pe care a absolvit-o în 1970 și membru de onoare al Academiei Române, Secția de Știința și Tehnologie a Informației https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/100-fp-romania-2015-cine-ce-a-facut-relevant-in-1699121.html. Din păcate, până acum nu mi-a răspuns și cred că sunt slabe speranțe să răspundă... 

Dacă nu ne străduim să aflăm adevărul, să luptăm pentru siguranța noastră și a copiilor noștri , nu va fi bine.

Este momentul să ne mobilizăm fiecare, să nu mai așteptăm salvatori, mai ales din clasa politică. Odată ce am văzut minciuna, crima, nu mai este cale de întoarcere, nu mai este loc de a accepta alte minciuni, alte crime!

 

Doamne, iartă-l pe Dragoș ! Primește-l în împărăția ta și adu alinare familiei greu încercate!

Doamne ajută!