ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suntem în situația de a nu a mai avea încredere în nimic decât în bunul Dumnezeu și în noi înșine. Suntem nevoiți să o luăm de la zero și să reevaluăm totul.

După ce după trei ani am fost mințiți, umiliți, atât noi cât și copiii noștri și nimeni nu răspunde pentru crimele covid, "specialiștii” ne recomandă în continuare din ce în ce mai multe vaccinuri, care de care mai grozave. Printre aceste minuni ale științei , despre care însuși Fauci a afirmat că nu-i este prea clar cum funcționează și că cele de până acum reprezintă "un eșec științific și de sănătate publică care trebuie abordat de urgență” https://www.activenews.ro/.../Dr.-Geanina-Hagima... se numără și vaccinul antigripal.

Ministerul Sănătății îl recomandă anual, inclusiv copiilor si gravidelor. Ministrul Rafila ne îndeamna la o vaccinare continuă https://www.facebook.com/MinisterulSanatatii/posts/669267961913776, afirmând că "Erorile legate de vaccinarea anti-COVID nu trebuie să priveze românii de accesul la vaccinare”. Deși recunoaște că au existat "erori”, acest personaj afirmă cu cinism că "Ministerul Sănătății dorește o țară cu oameni sănătoși și protejați de boli infecțioase”.

Deoarece vaccinul antigripal este disponibil contra cost în farmacii am achiziționat unul pentru sezonul 2023/2024 care ar conține conține antigene de suprafață inactivate (hemaglutinină și neuraminidază) contra a patru tulpini ce au circulat în anii... 2013, 2021 și 2022(?!) și l-am analizat la microscop. Am pus intre lamă si lamelă o picătura si am privit la microscop cu obiective de la 4X la 40X . Inițial nu mi-a atras mai nimic atenția. Am pus lama într-o cutie și mi-am amintit de ea după cinci zile. Am reexaminat-o și am constatat cu stupoare prezenta unor structuri geometrice ce aminteau de imaginile obținute la microscopul optic cu obiective de 4x și de 10x pentru produsele experimentale Pfizer de către cercetatori străini dar și români ( imagini publicate în cartea domnului doctor Damian Baciu " Vaccinuri versus vaccinuri - Capcanele produsului ARN mesager") precum și niște imagini arborescente, mai bine vizibile cu obiectivele de 20x și 40x. Astfel de structuri ce pot compune o nano-rețea intra-corporală au fost descrise și de cercetătorul ce a publicat sub pseudonimul Mik Andersen o lucrare pe această temă https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html. Deoarece am observat diferența mare între imaginea inițială și cea din ziua 5, sunt hotărâtă să repet experimentul și să fiu atentă la etapele prin care trece lama în acest interval, precum și la interacțiunea structurilor de pe lama cu radiațiile electromagnetice.

În ziua a 6-a lamela a alunecat accidental de pe lama și am avut surprinderea să constat că pe aceasta au rămas, pe lângă structurile geometrice cristalizate, un lichid care nu se evaporă, probabil celebrul hidrogel pe care îl studiază intens perseverenta doctoriță de origine română, Ana Mihalcea. In acest hidrogel migrează și se autoasamblează particulele care formează spectaculoasele structuri geometrice. In video se poate observa cum reacționează hidrogelul la atingerea cu colțul lamelei.

Eu doresc explicații din partea autorităților pentru aceste structuri și pentru prezența hidrogelului din aceste produse denumite "vaccinuri”. Doresc o analiză oficială a compoziției acestor produse aduse din UE și care nu mai sunt verificate din punct de vedere al compoziției de către ANMDMR.

De asemenea, cei care se gândesc să se vaccineze antigripal cu aceste produse despre care în prospect se afirmă că ar conține antigene ale unor virusuri care nu mai sunt de actualitate, le recomand să privească și aceste imagini și videouri obținute în urma examinării mele.

Învit pe cercetătorii români, medicii de laborator să facă și ei examinarea acestor produse dar și a altora care intră în categoria de "vaccinuri”. Sper că mai sunt oameni cu conștiință în această țară și care au și posibilități mai avansate decât cele ale mele de a studia aceste produse.

Toate aceste produse par a servi dorinței lui Klauss Schwab și a altora ca el de a controla ființa umană la nivel nano.

Suntem sub asediu, însă cu credință , fiind atenți la tot ce se întâmplă în jur, reacționând și informându-ne semenii, vom trece și peste aceste încercări.

Să nu uităm ce ne-a transmite peste ani părintele Justin Pârvu "Forța satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândețea și smerenia creștinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul, dar principiile morale creștinești nu vor putea fi distruse.”

Doamne ajută!

May be an image of xray and text

 

May be an image of map

 

 May be an image of tick

 

 No photo description available.

No photo description available.

 

No photo description available.

 

No photo description available.

 

 

 No photo description available.

 


May be an image of map

 

May be an image of map and text