ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuăm să prezentăm alocuțiuni din Conferința extraordinară de la Parlament a medicilor care contestă măsurile greșite din pandemie, conferință atacată deja de un ONG din rețeaua vaccinistă fără nici o bază științifică susținut cu promptitudine și grabă suspectă de președintele Colegiului Medicilor din România, controversatul doctor Daniel Coriu, aflat în conflict de interese direct, ca beneficiar al unor sponsorizări din parte marilor firme vacciniste, Pfizer și Johnson & Johnson, între altele. În continuare, Marius Mioc ne oferă transcrierea expunerii doamnei Dr. Oana Mihaela Secară. După publicarea opiniilor medicilor Damian Baciu și Adrian Cacovean, ActiveNews va mai prezenta în curând punctele de vedere științifice ale medicilor Geanina Hagimă, Anca Nițulescu și Răzvan Constantinescu. AICI găsiți întreaga filmare a Conferinței.

Doamna Doctor Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca” Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău, este unul dintre cei 128 MEDICI ROMÂNI care s-au exprimat împotriva DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere” . (Redacția ActiveNews)

VIDEO via Război Informațional și Transcriere înregistrare de Marius Mioc (între paranteze drepte și cu litere cursive am introdus subtitluri la cele spuse de doamna Secară):

00:02 Oana Mihaela Secară: Bună ziua, tuturor. Nu cred că mai trebuie să mai subliniez ceea ce a spus domnul doctor Baciu și doamna doctor Anca Nițulescu. Sîntem aici la începutul dezvăluirilor privind așa-zisa pandemie. Vrem să vedem – într-adevăr, medicina a fost bazată pe dovezi în această perioadă? Sau a fost o dictatură? Și este în continuare, pentru că trebuie să înțelegeți că problema confirmațiilor nu s-a încheiat. Și nu mai trebuie să subliniez că nu avem nici o legătură cu nici o formațiune politică, și nu vom avea și că tot ceea ce spunem noi aici nu are absolut nici o legătură cu politicul în general. Noi vom discuta despre argumente medicale. Haideți împreună să gîndim logic. Eu am să vă expun argumentele medicale și să vedem dacă într-adevăr ceea ce s-a întîmplat și, mai ales, fiți foarte atenți, ceea ce se va întîmpla de acum încolo este în regulă din punct de vedere medical. Eu voi vorbi despre tehnologia ARN mesager, care s-a dovedit un dezastru. Eu sînt prevenționist. Prima mea specialitate este igiena. Am lucrat o bună perioadă în Direcția de Sănătate Publică și ideea de prevenție a fost dusă în derizoriu în această perioadă. Ideea de prevenție este o idee foarte bine gîndită și pusă la punct la origine, dar acum a fost dusă în derizoriu. Și iată tehnologia aceasta ARN mesager de fapt, vă voi demonstra, că învață organismul să se autoatace. Și de ce este crima perfectă? Pentru că autoatacul este pe multiple planuri.

[Tehnologia ARN mesager s-a studiat de 30 de ani, cu eșecuri lamentabile]

Ce s-a spus în discursul oficial despre tehnologia ARN mesager? S-a zis: Această tehnologie se studiază de 30 de ani, oameni buni! Cum am putea să dăm greș cu ea? Foarte simplu! hai să vedem ce s-a întîmplat în acești 30 de ani. În primii 10 ani, între 1990 și 2000, cercetătorii care au lucrat cu tehnologia ARN mesager au omorît toate animalele de laborator. Da? Toate animalele de laborator pe care s-au experimentat complexele nanolipide ARN mesager au murit sau au fost eutanasiate pentru că se chinuiau îngrozitor. Efectul acestui complex nanolipide – ARN mesager este extrem de proinflamator. Deci este, acea inflamație care apare în corpul animalului, și mai ales în plămînul animalului studiat este peste orice așteptări. Primii 10 ani – eșec total, lamentabil. trecem la următorii 20 de ani în care acești cercetători s-au chinuit să creeze niște vaccinuri pentru SARS-CoV-1 și pentru MERS-CoV. Eșec absolut, fără nici un fel de drept de apel. 20 de ani s-au chinuit acești oameni, cu disperare au încercat să obțină prin tehnologia ARN mesager pseudovaccinul, pentru că ele nu sînt vaccinuri. Da? Pseudovaccinuri pentru diferite boli grave. Nici un studiu nu a surmontat faza 2. Deci 20 de ani de eșecuri lamentabile, din nou. Următorul pas care a fost? Deci după 30 de ani în care n-ai făcut nimic, n-ai obținut nimic, n-ai reușit nimic, vii și introduci tehnologia ARN mesager direct în populația generală! Cum? Adică forțezi introducerea unui produs pe care zici că l-ai studiat 30 de ani cu eșecuri pe toată linia și spui că-l introduci pentru că nu ai timp să-l testezi. Pentru că trebuie să salvezi planeta. Pentru că boala covid este cu o mortalitate mare și tu trebuie să acționezi rapid, nu ai timp să testezi produsele după ce 30 de ani n-ai obținut nimic.

[S-a exagerat mortalitatea la SARS-CoV-2 (covid)]

Da? Fals! Este fals faptul că boala a fost cu o rată de mortalitate mare, gravă. Rata de mortalitate, vă spun eu, a fost sub 0,5%. În discursul oficial s-a admis că este sub 1%, dar eu vă spun că în realitate trebuie să raportăm numărul de decese nu la cifrele pe care le-au furnizat ci la un număr mult mai mare. Nu cred că există în Europa, în Statele Unite, persoană care să nu fi trecut, într-un fel sau altul, prin întîlnirea cu SARS-CoV-2. Prin urmare, numărul trebuie raportat la acest număr, la această cifră, și nu la cifrele la care s-a raportat. Mortalitatea este mult mai mică, dar s-au folosit de statistici falsificate, pornind de la baze de date falsificate pentru a forța introducerea acestei tehnologii, repet, insuficient testate, și cu motivul că au studiat-o 30 de ani. Vorba unui mare profesor de anatomie: Dragă, nu mă interesează cît ai învățat, mă interesează cît știi. Nu ne interesează cît l-au studiat, ne interesează dacă în final produsul ARN mesager a avut sau nu a avut calitățile necesare pentru a fi pus în marea masă populațională.

[Deliberat producătorii au administrat ARN mesager și la grupul de control, pentru a ascunde efectele]

Hai să vedem cît de serioase au fost studiile pe care le-au făcut ei, în cele cîteva luni. Dar ei știau toate aceste lucruri. Vă rog foarte mult să fiți foarte atenți. Producătorii știau toate aceste lucruri din momentul în care studiau, din momentul în care lucrau la produs și evident din momentul în care l-au pus pe piață. Cum au făcut ei studiile? Cum le-au făcut, cum nu le-au făcut, le-au secretizat 75 de ani. Dacă nu venea o instanță să desecretizeze aceste studii, noi n-am fi știut nici acum cum au condus ei studiile. În primul rînd, și un exemplu flagrant, este ca atunci cînd ai un studiu pe un produs și ai un grup de studiu și un grup de control, pentru că așa se fac studiile serioase – un grup de studiu și un grup de control – nu ai voie să administrezi produsul și la grupul de studiu și la grupul de control. În mod deliberat producătorii au administrat produsul ARN mesager și la grupul de studiu și la grupul de control. Pentru că aceasta nu este o eroare – atenție foarte mare! Nu poți face astfel de erori. Acesta este un act deliberat pentru a pierde urma efectelor adverse. Pentru ca cele două grupuri să semene. Chiar și așa s-a văzut că există efecte adverse grave și deloc neglijabile ca număr. haideți vă rog să vedem ce se întîmplă comparativ între produsul ARN mesager și alte vaccinuri. Ia uitați-vă! Din 2011, vedeți graficul, toate vaccinurile, combinate, ca număr nu au dat efecte adverse așa cum a dat produsul ARN mesager în 2021. Vedeți coloana albastră, de cîte ori este ea mai mare decît toate celelalte vaccinuri combinate. Avem o creștere cu 1300% a efectelor adverse. Nici un produs n-ar fi rezistat pe piață cu asemenea număr de efecte adverse.

Ia să vedem și alte comparații. De exemplu, în bolile neurodegenerative, generate de vaccinuri, tot așa. Vedeți? Zero, zero, zero, zero, și avem coloanele 2021 și 2022, efecte adverse de tip neurodegenerativ ale produsului ARN mesager.

[Au mințit cînd au spus că ARN mesager se degradează repede în organism]

Bun. Deci după neseriozitatea studiilor, au venit și au spus „haideți, nu vă mai plîngeți atîta, că ARN-ul mesager, puteți și uita că ați avut în corp așa un produs. El se degradează imediat, fraților”. Fals. Ce au făcut acești producători, și știau foarte bine ce au făcut. Așa cum v-am spus la început, complexul nanolipide-ARN mesager inițial era extrem, inducea o inflamație extremă. Ca să reducă acest efect proinflamator, ce-au făcut? Au modificat acest ARN mesager. Și au introdus, mă rog, nu intrăm în amănunte, pseudouridina în loc de uridină. În felul acesta s-a redus efectul proinflamator, nu de tot, dar ce s-a întîmplat cu acest ARN mesager? A devenit mult mai greu degradabil. Și au spus așa: El ajunge la poarta de intrare, produce efectele, este degradat imediat și a dispărut. Fals! El nefiind ușor degradabil  fiind modificat, a intrat în torentul sanguin, în limfă și apoi în ganglionii limfatici și a ajuns la sistemul imunitar, și după aceea a ajuns la organele țintă. Fiind greu degradabil a persistat mult mai mult și nici acum nu știm exact cît persistă el de fapt în organism. Deci un produs capabil să modifice genetic celula umană a fost introdus în torentul sanguin, în sistemul imunitar și în organele țintă.

[ARN mesager poate modifica genetic celula umană]

Bun. Și au spus așa: „Da, asta s-a întîmplat, dar el nu poate modifica genetic celula umană”. Fals! Și lucrul acesta îl știau, pentru că există zeci de studii anterioare lui 2020, mult anterioare, care demonstrează un mecanism foarte clar prin care un ARN, orice fel de ARN, poate modifica genetic celula în care intră.

Acest mecanism ei îl cunoșteau. Este demonstrat în repetate rînduri. În celulele umane există acești retrotranspozoni „line 1” care sînt necodați. Adică teoretic ei nu produc, nu codează, nu codifică proteine. Dar în anumite momente insuficient elucidate ca mecanism, intră în acțiune. Și codifică o proteină care exact asta va face. Munca acestei proteine este să introducă ARN-ul respectiv, să-l reverstranscrie și să-l introducă în ADN-ul celulei gazdă. Ce s-a întîmplat? Imediat în 2021 a apărut un studiu care a arătat exact acest lucru. In vitro. Niște celule hepatice, deci pe o cultură de celule s-a demonstrat. Administrat la populație imediat ce intră în acele celule le modifică genetic imediat. Atenție, imediat! Și ce se întîmplă cu celulele modificate? Ele încep să producă, să facă altceva decît sînt ele desemnate prin natura lor să facă. Ele încep să producă o proteină străină. În cazul nostru este proteina spike.

[Sistemul imunitar va ataca celulele din organism care produc proteina spike]

Trebuie să înțelegeți un lucru vizavi de tehnologia ARN mesager. Nu se produce proteina spike și vin anticorpii și atacă acea proteină. Proteina spike este pe suprafața, este exprimată de celulele care o produc. Ținta atacului este celula care produce proteina spike. Atacul care apare în aproximativ 21 de zile este din partea anticorpilor, care într-adevăr sînt dirijați către proteina spike, dar ei atacă celulele respective. Și din partea limfocitelor T-ucigașe care și ele atacă celulele respective. Și iată, noi avem acum un produs care a intrat în sistemul imunitar, care a intrat în vasele de sînge, care a intrat în torentul sanguin, care a intrat în organe, și autoanticorpii și limfocitele ucigașe sînt îndreptate împotriva exact a acestor structuri. La fiecare doză, acest lucru, acest fenomen, acest mecanism se amplifică.

16:23 Pompiliu Diplan: Doamna doctor, mai aveți 5 minute. Mă iertați.

16:25 Oana Secară: Bun. S-a spus așa: că celulele respective, chiar dacă sînt, sînt imediat distruse. Fals. Se pare că acest mecanism se autoîntreține și că celulele modificate genetic… Există posibilitatea ca celulele acestea modificate genetic să se și multiplice. Și atunci avem atac pe toate sistemele de care am vorbit mai devreme și toată gama aceasta de boli pe care o vedem noi ca efecte adverse ale vaccinului se autoîntreține. Deci toate lucrurile astea producătorul le știa. Știa că dacă atacă sistemul imunitar, teritoriile vasculare și anumite organe țintă va obține, exact ca la biliard, cu o singură bilă va lovi un număr foarte mare de structuri astfel încît, atenție foarte mare: de ce zic aici că e crima perfectă și premeditată? Astfel încît nici un caz să nu semene cu celălalt.

[Bolile apărute sînt de o eterogenitate care să piardă urma crimei. Crima perfectă]

Atenție. Fiecare va face un alt tip de afecțiune din gama aceasta care rezultă din atacul pe sistemul imunitar, din atacul pe vasele de sînge, din atacul pe organe țintă. Fiecare va face boala la un timp diferit de celălalt. Poate că unul va face imediat, unul va face în cîteva luni, unul va face boala în cîțiva ani. Nu mai putem face legătura. Orice medic știe toate aceste lucruri, că dacă ai lovit sistemul imunitar și patul vascular poți obține niște rezultate de o eterogenitate care să piardă urma crimei.

Știau și au organizat acest lucru. Și se vede că toate persoanele injectate nu vor fi urmărite. Nimeni nu a urmărit aceste persoane. Știau că va fi o subraportare crasă în toate țările. În România n-am cuvinte să vorbesc despre nivelul de subraportare. Știau că oamenii care au primit acest produs ARN mesager vor fi catalogați (neînțelegibil), bolnavi psihici, decese subite din cauze ridicole. Știau că nimeni nu va avea curajul să vorbească de mortalitatea excesivă care a apărut după 2021 din toate aceste cauze de care am vorbit mai devreme. Din cauza tuturor acestor tipuri de boli. Știau și au tăcut.

[Vor să introducă produse ARN mesager pentru diferite alte boli. Dezastru total!]

Problema este… Și bineînțeles, au încercat să ne decredibilizeze, au încercat să oprească toate vocile. Nu mai insist, s-a spus. Ceea ce este foarte grav și trebuie să înțelegeți toți. Și mai ales trebuie să înțeleagă factorul politic: Că ei acum vor alege scurtătura scurtăturii. Deci, au introdus un produs pe calea scurtă, cu autorizare de urgență, fără să-l testeze, și acum știți ce fac? Spun așa: Produsul a avut succes în masa mare de populație, deci tot ce vom face de acum înainte nu va mai urma nici o cale de testare în decurs de zece ani. Scurtătura scurtăturii. Vestea proastă este că aceste produse ARN mesager pe care ei le vor introduce, și le vor introduce, fiți foarte atenți, pe toate căile, vor fi la copii. Pentru că ei acum pregătesc produse ARN mesager pentru diferite alte boli, și ne vom trezi cu scheme de vaccinare la copii pentru bolile copilăriei și alte boli pe tehnologia ARN mesager. Dezastru total!

Vestea bună e că pentru vaccinați există speranțe, dar cu mare responsabilitate din partea decidenților. Ei trebuie să organizeze activitatea de depistare precoce și de screening, adică să bugeteze și să creeze acele programe de sănătate, de depistare precoce, de screening, de tratament, care să ajute acești oameni care au suferit și suferă și trec prin această dramă după administrarea produsului ARN mesager.

[Se subraportează masiv efectele adverse]

În România nu există raportare. În Statele Unite există raportare, sînt niște cifre pe care trebuie să le înmulțim cu 41, dar specialiștii spun că mai bine cu 100. În România ar trebui să înmulțim cifrele din raportul acela celebru cu un factor incalculabil. Nu putem să spunem cu cît trebuie să le înmulțim. Oricum, în raportul acela, dacă vreți să știți care este realitatea, acolo sînt marea majoritate tumefacții, durere locală, roșeață locală, febră după, cîteva zile de stare generală alterată după. Nesemnificativ. Pe noi ne interesează efectele care alterează calitatea vieții a la long, nu mai vorbim de cele care produc deces.

Știu că pare ciudat ce voi spune eu acum. Dar vorbesc în calitate de creștin ortodox și noi știm că adevărul este Hristos. Iar adevărul științific este de neiertat. Știu că pare ciudat că spun, că nouă ni se pare că este vorba de sănătatea publică. Nouă ni se pare că un producător a vrut să introducă produsul ARN mesager pentru bani. Nouă ni se pare că există și alte mijloace de coerciție, orice vreți dumneavoastră, control digital, politici monetare, scoaterea cash-ului, pseudoecologismul care de resurse, războaie și așa mai departe. Să țineți minte lucrul ăsta cînd se va întîmpla, că se va întîmpla: Atacul și toată ținta lor malefică este la esența profundă a omului și la legătura dintre om și Hristos. Atacul este și va fi la Hristos. Ultima redută va fi Hristos. Așa să ne ajute Dumnezeu! Mulțumesc (aplauze)

23:53 Pompiliu Diplan: Mulțumim doamna doctor Mihaela Secară.