ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cred că v-au mers drept la inimă cuvintele, înțelepte, cu mare tâlc, cum se spunea în vechime, ale Prefericitului Părinte Daniel! V-ați simțit apărați de Cuvânt, de Cuvântul lui Dumnezeu! Începeți să simțiți - amărâților, nefericiților, disperaților, părăsiților!, că singura care vă iubește, vă apără, vă ocrotește, vă pansează și vă dă nădejdea Vieții este Sfânta noastră Biserică!

"Dumnezeu nu Se lasă batjocorit, după cum spune Sfântul Apostol Pavel. El este îndelung răbdător, dar este și drept. Mai întâi, iubirea Sa milostivă copleșește dreptatea Sa, dar dreptatea Sa se arată atunci când dorește îndreptarea oamenilor, folosind uneori și medicamente amare, și așa îngăduie ca ei să fie certați cu diferite încercări.” a spus Prefericitul Părinte Patriarh Daniel la sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor, pe 27 octombrie. Cred că v-au "răcorit” Cuvintele Prefericitului, sunt sigur că v-au dat speranțe și nădejde în viitor!

Dar atunci când Preafericitul Părinte v-a chemat la Referendumul pentru familia creștină, ați râs, ca niște năpârci! V-a durut în spate! Pe deasupra, ați mai și lăsat o iudă să-i batjocorească pe cei care sunt creștini! De asemenea, se poate observa cu ușurință hăituiala teribilă la care este supus Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de mult, nu de acum, și pe toate planurile și din toate direcțiile. Deranjează teribil verticalitatea, neclintirea în credință, iubirea de oameni pe care le arată ÎPS Teodosie.

Și tot nu este de ajuns: toți părinții Bisericii, în frunte cu Preafericitul Părinte Daniel, sunt lapidați zilnic pe un drum către o Golgotă imaginată de ura groaznică a luciferilor veacului acesta! O să vedeți acum, în zilele următoare, uriașa mobilizare a diavolilor care-l țin pe Iuda pe tron, împotriva Preafericitului Părinte Daniel, împotriva Bisericii noastre, împotriva lui Dumnezeu!

Să nu-i lăsăm singuri pe Părinții noștri! Să facem Cruce în jurul lor, să devenim fiecare din noi candelă aprinsă pentru Dumnezeu și pentru Țară! Doamne, ajută-ne!