ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum o lună părintele Ioan din Buzău a aflat o veste sumbră, băiețelul lui Alexandru avea leucemie. Cu ajutorul mai multor oameni de bine băiețelul a ajuns la spitalul din Roma unde în momentul de față face chimioterapie.

Vestea bună este că organismul său răspunde bine la tratament, la sfârșitul lui septembrie se va vedea efectiv stadiul bolii. Băiețelul va trebui să rămână pe lângă spital și să continue tratamentul, va trebui închiriat ceva în acest sens.

Să punem un gând bun, ajută mult și trimiterea apelului mai departe.

Cine poate să ajute pentru tratament și chirie, există mai multe modalități:

Cont Banca Transilvania,

TITULAR: SOLEA IONUT

RON RO31BTRLRONCRT0123020901

EURO RO78BTRLEURCRT0123020901

USD RO82BTRLUSDCRT0123020901

sau

Revolut - 0040766878218 sau @ionutanx7v

Pay pall - nume Solea Ionut Adelin sau ioan.solea@gmail.com

Sănătate tuturor!

Acesta este mesajul Părintelui Ioan:

Căutat-am pe Domnul și m-a auzit și din toate necazurile mele m-a izbăvit !

Dragii noștri,


Lupta lui Alexandru continuă. Este încă mult prea devreme, ca să întrevedem deja finalul. Văzând luptele de fiecare zi, pe care le avem de înfruntat și la care nu ne așteptam, am o reținere în a vă purta și pe voi pe drumul acesta foarte anevoios. Dar pentru că sunt foarte mulți care v-ați exprimat dorința de a ști în ce stadiu ne aflăm, m-am hotărât să vă las un cuvânt, din când în când.

Cert este că leucemia limfoblastică de tip T este un diagnostic foarte complex, iar veștile despre evoluatia ei au nevoie de foarte mult timp ca să se confirme. La spitalul din Roma, condițiile sunt foarte bune, iar personalul, foarte cald si apropiat de pacienți. Depărtarea de casă creează însa alte probleme, deloc simple. Încercăm deja de 2 săptămâni să găsim o cazare în apropierea spitalului (pentru pauzele de tratament, în care trebuie să se externeze, dar să rămână aproape de spital, pentru monitorizare și analize), lucru până acum imposibil, pentru că spitalul este în centrul Romei, aproape de Vatican, și asta face ca prețurile să fie foarte mari, și disponibilitatea, foarte mica. Aici, la Roma, sunt foarte mulți copii bolnavi, și toți au aceleași probleme legate de cazare. Ce bine ar fi să poată fi cumpărat un apartament pentru părinții și copiii din România, care vin aici la tratament. Deocamdată, rămâne un vis frumos.

Din punct de vedere medical, Alexandru se află în continuare pe tratament chimioterapic, iar rezultatele acestui tratament, le vom afla peste aproximativ 2 săptămâni, când va face din nou puncție lombară. El reacționează destul de bine la tratament (se bucură că încă nu i-a picat părul și este destul de activ).

Oricât de grea ar fi suferința, aici am găsit oameni foarte buni și săritori să ajute. Deși lucrează și au familii acasă, tot își găsesc timp să îi viziteze pe bolnavi la spital, și să-i ajute cu ce le stă în putință. Bunătatea lor ne umple sufletele.

Va mulțumim cu recunoștință, dacă ne veți purta în continuare în rugăciuni!

Vă mulțumim din suflet pentru ceea ce ați făcut pentru noi până acum și Dumnezeu să vă răsplătească!

 

TITULAR: SOLEA IONUT