ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicăm cu plăcere aici Cuvântul Cititorului (cititoarei) cu pseudonimul ELI, preluat de la rubrica de comentarii, căruia (căreia) îi mulțumim pentru toate comentariile sale pertinente și pline de informații. Invităm totodată și alți cititori doritori să devină publiciști ActiveNews, precum sunt acum domnul Ioan Sperling și profesorul Mihai Floarea, deja printre editorialiștii noștri constanți. Doamne, ajută!

Exemplul perfect de Dictatură Covid: Gala Met

Pentru cei care nu sunt familiari cu acest eveniment, Gala Met este un eveniment triumf al celor Woke, progresiști, LGBT, Marxiști, Sataniști. Și asta așa, la o primă vedere, dacă ne uităm la ținutele avute de diferite vedete de-a lungul timpului, nu pot să o uit pe Rihanna îmbrăcată ca un Papă cu fustă, sau pe alții cu diferite ținute care evocă întunericul.

Să o luăm de exemplu pe Kim Kardashian anul acesta, cu fața acoperită de o mască, toată în negru, arată ca un manechin de magazin. Fără față, fără identitate, acesta este mesajul cred. Grotesc cel puțin (foto).

Ce observăm la Gala Met de anul acesta:

Tuturor participanților li s-a solicitat să fie vaccinați și să poarte mască în interior, fiind scutiți numai cât timp beau sau mâncau ceva. Nu știm dacă s-a respectat, însă pentru fotografiile de la intrare, fiind realizate în exterior, starurile au fost scutite de această măsură, mai puțin Kim Kardashian care a fost toată o mască, dar alegerea i-a aparținut ei. Sau poate că nu.

Starurile care au absentat au fost luate la puricat! De ce nu au venit? X,Y,Z nu a venit și nici măcar NU AU DAT O EXPLICAȚIE PUBLICĂ pentru absență. Poftim? Ce este, înregimentare sau eveniment? Acest mod de a aborda situația ne aduce un pic aminte de acele conspirații care susțin că starurile sunt într-adevăr înregimentate și au de dat explicații, au de făcut o anume agendă, dacă sunt invocate TREBUIE să răspundă la apel. Și să se considere norocoase că au fost invitate, că este UN PRIVILEGIU, privilegiul extrem să fii invitat la MET. Numai cei merituoși au parte de această favoare.

De altfel ar sta ceva în picioare legat de această teorie: apar mulțe steluțe, staruri mititele, care în mod normal nu prea ar avea ce să caute acolo, Gala Met fiind promovată ca un eveniment excusivist numai pentru cei care contează, pentru cei mai merituoși, țelul suprem pentru oricine de pe Planeta asta, pentru orice star de orice fel.

Și atunci de ce nu sunt invitate starurile mari care nu sunt parte din agenda ''Woke''? Dar sunt invitate steluțe entuziasmate de tot ceea ce este pe agenda zilei?

Altceva care mi-a atras atenția: starurile absente care NU au postat public că susțin vaccinarea, sau că au fost vaccinate sunt atacate cu prezumpția de vinovăție direct. Acum planează asupra lor dizgrația: oare NU au făcut vaccinul ore sunt antivacciniști? Au apărut inclusiv meme-uri distribuite de unii acum 5 ani, cu ceva care sugerează că respectivul star este anti-vaccinist. Situația este prezentată pe toate părțile în cazul fiecăruia. Ce mai, o adevărată muncă de detectiv.

Oare cumva acele staruri NU AU FĂCUT VACCINUL și din această cauză au absentat fără explicații???

Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian și cea mai bogată dintre surori în special este luată la bani mărunți. Poate că nu a venit că era însărcinată. Dar totuși era în New York și a fost la Săptămâna Modei, de ce nu a venit la MET? Și la nu știu ce eveniment la care a fost se cerea cumva vaccinul. Da, dar poate că s-au făcut excepții acolo - Kylie pentru nimic în lume nu ar fi ratat MET dacă era vaccinată dar probabil că nu este. Bravo ei. Oricum, este scuzată prin faptul că restul familiei a spus prezent. de fapt doar jumătate din familie. Mai au răbdare cu ea, mai ales că este și însărcinată. Dar este mare problemă: Kylie NU a postat până acum nimic pro vaccin. Nimic, nimic ... auoleu!

Starurile care s-au vaccinat public și au absentat sunt tratate mai cu blândețe: au vaccinul, însă nu se știe de ce au absentat și nu au afirmat nimic public. Vă spun eu de ce: pentru că au probleme de sănătate de la vaccin. Nimic nu i-ar fi împiedicat pe cei absență să meargă la Gală. NIMIC. Mai ales după un an de sete de atenție și evenimente de acest fel. Nicio filmare pe nu știu unde, nimic. Madoona de exemplu era chiar în New York. Vaxxinată cică. Și absentă. Mmmmm FOARTE dubios.

Însă de curând o altă vedetă woke, Kate Beckinsale a fost internată de urgență din cauza unor probleme misterioase cu spatele. Unii internauți au sugerat că simptomele cam seamănă cu cele date de sindromul Guillain Barre. Kate era în Las Vegas pentru a participa la filmările pentru un nou serial, era bine totul perfect. Însă într-o noapte din senin i s-a făcut rău și a fost transportată de urgență la spital. Nu se cunosc foarte multe detalii despre starea sa.

Oare o să vedem în viitor multe cazuri misterioase, multe absențe, dispariții din mass media? Pe termen scurt sau lung?

Unele staruri stau ascunse și low profile pentru că nu au făcut vaccinul. Altele pentru că au probleme de la vaccin?

Nicky Minaj face afirmații incendiare:

Că va mai face cercetări cu privire la vaccin și că dacă se va vaccina, nu o va face nici într-un caz pentru a participa la Gala Met. Bravo ei! Niciun eveniment, excursie, vacanță nu merită. Vaccinul ar trebuie să fie numai despre sănătate.

Însă mai face și alte afirmații: că verișorul ei din Trinidad nu se va vaccina nicidecum, pentru că prietenul lui apropiat a făcut vaccinul și a rămas impotent. Și sărmanul trebuia să se căsătorească peste câteva săptămâni, dar pentru că s-a întâmplat ceva cu testiculele sale, logodnica a anulat nunta. Acum domnișoara ar putea da dovadă de ceva răbdare, poate că este numai un efect temporar, precum se pare că ar putea fi potențial toate: miocardite, pericardite, guillain barre, bell palsy. Cel puțin asta ne spune agenda oficială: că majoritatea celor care fac aceste boli post vaccinare se recuperează,sunt numai temporare și important este că au făcut vaccinul că altfel putea fi mai rău! Poate trece și impotența, speranța nu moare niciodată!

Un alt lucru pe care ni-l dezvăluie Nicky Minaj este faptul că faimosul artist canadian Drake, deși vaccinat ''complet'' suferă de Covid.

De ce totuși presa mainstream a preluat declarațiile lui Nicky Minaj și mai ales le-a preluat în titluri? Pentru că vin de la Nicky Minaj! Personajul nu are credibilitate în ceea ce privește sănătatea, sau alegerile ''inteligente'' De exemplu este plină de plastic. Și certăreață și nu tocmai sofisticată. Însă Nicky Minaj este produsul societății actuale. Măcar este sinceră și încearcă să judece cu capul Ei. Mereu a fost ''outspoken'' și asta i-a adus și faima și așa este ea, este reprezentanta unei mari părți a populației care este fix ca ea, sau tinde să fie exact ca ea. Ei speră că prin această mișcare discreditează acuzațiile, însă abia acum mulți bărbați se vor gândi: dar dacă rămân impotent??? Inimă, altele mai merge dar IMPOTENȚA? Oare i-a lovit cumva și pe câțiva dintre aleșii noști și de aceea să fie atât de urâcioși cu toată lumea, mai ales cu propriul electorat? Plini de hate adică, pe popor, că dacă lor li s-a dus ''bărbăția'' să se ducă domnule la toți, să moară și capra vecinului? Glumesc, probabil că mulți au luat placebo, însă putem să ne amuzăm un pic, că și ei râd de noi cu toate măsurile pe care le iau anti popor: utilități scumpite, bani pentru ei diverse. Știm. Măcar să mai râdem și noi un pic, că asta ne-a mai rămas deocamdată și poporul român a excelat mereu la a face haz de necaz.

Ultimul punct: Emma Răducanu a fost și ea vaccinată? Sau a fost exceptată de la cerința vaccinări pe motiv că a fost o surpriză victoria sa? Este tânără, frumoasă, are tot viitorul înainte, sper că nu s-a vaccinat. Însă la Wimbledon a clacat și ea și Navratilova a spus criticilor Emmei ceva de genul ''tăceți din gură că habar nu aveți despre ce este vorba'' - criticilor care au sugerat că Emma nu este suficient de puternică dpdv psihic. Este puternică, nu știm ce a fost, poate a luat antidot ulterior, tratamente, nu știu și nicidecum nu îmi doresc să vorbesc cu păcat. Sper că a fost exceptată de la prezentarea dovezii vaccinului la MET: Și sper să reușească să scape de această cerință. Îi țin pumnii. Sau poate că a făcut un vaccin chinezesc, pentru că trebuia să plece în China și a anulat după ce a câștigat US Open, iar în China nu ai voie să mergi decât dacă ai făcut un vaccin chinezesc. Sau cel puțin o doză dintr-un vaccin chinezesc. Mistere...

Surse:

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9987389/Nicki-Minaj-Covid-19-Forced-miss-MTV-VMAs-rails-against-Met-Galas-vaccination-rule.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9984741/Emma-Raducanu-booked-flight-grandmother-China-missed-visit-winning-Open.html

 https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9991095/Emma-Raducanu-steals-wears-Chanel-Met-Gala-New-York.html

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9978823/Kate-Beckinsale-rushed-emergency-room-trip-Las-Vegas.html