ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când minți, e nevoie de atenție acută, de tensiune ca o coardă întinsă la maxim, de inteligență peste medie și de o mare capacitate de a te preface și de a simula credibil. E nevoie, desigur, și de o grămadă de idioți utili, dispuși să te creadă dincolo de limitele ridicolului, fix ca în basmul lui Hans Christian Andersen, Hainele cele noi ale împăratului. 

Când minți instituțional, oficial, global susținut de toată mass media mainstream și de toată  social media și de toată cenzura totalitară, trebuie să fii coerent, trebuie să nu ratezi niciun element al puzzle-lui, trebuie să îți biciuiești algoritmi și să îți ciomăgești "inteligențele artificiale”, ca să nu încurce borcanele cu minciuni sau alambicurile cu seruri alchimice și cu nano-vietăți produse în laborator și scăpate „accidental” în natură. 

În această plandemie, însă, țesătura minciunilor a fost de atât de multe ori greșită și re-cusută, încât cu greu mai poate fi asemuită cu un plan (că politică de sănătate publică este, deja, un termen prea pretențios). De fapt, plandemia a început să semene acea regină wannabe care s-a dus la măritiș nici frumoasă, nici deșteaptă, nici bună, dar încălecată greșit pe un iepure șchiop, nici călare, nici pe jos, nici îmbrăcată, nici dezbrăcată, . 

Ultima ispravă plandemică este comisă, involuntar, dar în tandem, de omese și de forumul economic mondial de la Davos. 

Urmăriți cu atenție pozele - e despre noua spaimă, varianta Omicron a agentului patogen.

Deci, Omicron nu a apărut în Africa de sud (acolo doar a fost secvențiat pentru prima oară), ci în Europa, denumirea „științifică” a noii variante fost utilizată în iulie, acum fiind doar re-botezată, iar în Botswana toate cele 4 cazuri de la care s-a pornit în noua narațiune a hiper-variantei cu multiple mutații au fost cazuri de infectare post-doză completă.
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „WORLD ECONOMIC FORUM Join us Explainer: This is how scientists detect new variants of COVID-19 Scientists have discovered a new COVID variant in South Africa. Image: Unsplash/Fusion Medical Animation 12 Jul 2021 Douglas Broom Senior Writer, Formative Content”
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text care spune „Stacey Rudin @stacey_rudin They re starting to make mistakes WHO just said that 'Omicron' was first reported by South Africa on 11/24/21. However, WEF reported this EXACT same 'variant' -B.1.1.529 out of South Africa-way back in July. Oops. weforum.org/ weforum.org/agenda/2021/07 ç who.int Classification of Omicron (B.1.1.529): SARS- CoV-2 Variant of Concern”
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text