ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se pregătește o modificare totalitară a Constituției. Drepturile omului și libertățile cetățenești, care sunt individuale, vor fi subordonate drepturilor colective. Ordinea privată, contractuală, va fi supusă ordinii polițienești. Binele comun, stabilit de stat, corporații susținute de stat și tehnocrați, va prima asupra binelui individual. 

Comuniștii nu au îndrăznit să gândească atât de departe. Un întreg război rece s-a derulat, în planul drepturilor și libertăților omului, în jurul dezbaterii, forțate de comuniști, referitoare la drepturile colective, în raport de cele individuale - acestea din urmă erau, pentru comuniști, insignifiante. Victoria ideologică a Vestului democratic a constat, în special, în impunerea primordialității drepturilor și libertăților individuale. De fapt, drepturile colective nici nu au fost acceptate - cel mult, drepturile sociale (muncă, protecție socială, non-discriminare) au fost niște drepturi individuale coafate ca drepturi colective, pentru a închide gura comuniștilor. Iată că acum vestul „democratic” a impus drepturile colective (sănătate publică, ecologie, minorități sexuale și etnice) ca principală discuție în opinia publică. Comuniștii ori se oftică, în timp ce își consumă pensiile enorme, ori se bucură din poziția de putere progresistă, de această neașteptată răsturnare de situație. După 32 de ani, vestul nu doar că este înfrânt cu propriile arme, dar a devenit principalul vector neo-marxist și progresist - comunist - fascist. 
Nu veți mai avea nimic, dar veți fi „fericiți”. 

Viitorul nu vă mai aparține - e ipotecat deja. 

Dacă nu veți fi transformați în „inutili sociali”, veți deveni dependenți de stat - o realitate imaginativă în care aveți atât de mare încredere încât ați accepta orice vi se impune, „pentru siguranța vostră”. Veți accepta inclusiv să faceți foamea sau frigul, pentru că, astfel, veți „salva” Pământul (aproape distrus de corporațiile care dictează statului legi și reguli și contracte cu încredințare directă). Veți accepta inclusiv să luați pilula/serul de contracepție sau sinucidere „etică”, când vă va veni rândul (păpușarilor statului și moștenitorilor lor nu le vine niciodată rândul - numai voi puteți fi sacrificați, nu vă e clar?). 

Deciziile care vă privesc direct vor fi luate de medicii care acum îi așteaptă cu lumânări la ATI pe semenii voștri. Sau de veterinari și de repetenți și de delincvenți și de criminali de război - adică, de toți aceia care acum constituie armata primatelor poreclite „elite” birocratice și politice.  

Dacă tehnocrații și „specialiștii” pe care i-ați ridicat pe soclu vă vor cere-o, veți merge și în patru labe, pentru că legea va deveni un bici pe spinarea voastră, iar contractul, un ciomag în mâna fuhrerilor digitali globali. 

Aparatul de represiune al statului va avea dreptul să intre peste voi în casă ori să vă separe de familie, punându-vă în ghetouri sau aruncându-vă extra muros, dacă binele comun, stabilit de indivizi ca Arafat/Fauci/Tedros/bilgheiț, foarte credibili, de altfel ...   

Asta este ceea ce tocmai a anunțat coaliția aflată acum la guvernare - modificarea crucială a Constituției.

Un mic rol în acest proces îl aveți și voi - modificarea Constituției presupune referendumul. Veți fi de acord să deveniți cobai sau oameni de tinichea, goi pe dinăuntru, pentru a pune în practică noul concept de „bine comun”? 

Fiți vigilenți, că o Constituție e făcută pentru jumătăți de secole, iar nu pentru 2-3 ani.   
  
Hai Liberare!