ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorii și "profii" care aduc Halloween-ul în școlile lor sunt "mâncători de copii", bolnavi la cap, scursuri formate pe la cursuri soroșiste, cozi de topor, îmbuibați demonizați, corupăciuni care vor nu doar sexualizarea precoce a copiilor, ci și îndrăcirea lor totală.
 
Acești călăi sunt întotdeauna primii care subscriu la strategia anti-crestina si promoveaza politicile antihriste. Ei și-au vândut  deja sufletul și slujesc Mamonei. Cretini fără inimă! (Și ma refer la cei care promovează așa ceva de pe poziții de autoritate). M-am săturat de slugoii puși peste tot, în aparatul de stat! 

Halloween-ul nu este eveniment național. Nu este nici sărbătoare. Nu are caracter etnic sau cultural-istoric, specific românesc. 
Profesorii, Directorii si Primarii care aduc aceasta manifestare in clasele, scolile si orasele lor sunt dintre cei care vând sufletele copiilor noștri si pentru acest scop se afla in funcție. Uitati-va bine la ei si cereti-le socoteala! 

Nefiind sarbatoare nationala, este nu doar imoral sa aduci o asemenea manifestare in scoala ori in spatiul public. Este si prozelitism satanic. Părinții care țin neapărat să-l celebreze  pe diavol, sa o faca in casele lor, nu in scoli!

Așa-i că sunt intolerant, fanatic si medieval (împotriva unei manifestări care vine din întunecimile unui timp mai îndepărtat decât Evul Mediu)??? Ohooo.... chiar și mai mult de atât... când vine vorba de cretini sorosisti neo-marxiști nu pot fi decât așa! Marș!