ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La un an și aproximativ trei luni, apar documente din interiorul sistemului de stat, cu privire la pericolul ”injectării împotriva infecției”. Și nu întâmplător, bineînțeles!
 
Sub semnătura fostului Președinte al C.N.A.S. (Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate – auziți titulatură în raport cu ceea ce se întâmplă faptic și concret în activitatea curentă!), internetul este plin de fotocopia documentului de mai jos, din baza textului, prin care:
 
- ANMDMR (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din Romania) și CNAS – la nivel de staf se spălau pe mâini cu privire la ”îngăurire” și pericolele rezultate din aceasta, cum ar fi inclusiv ”riscul de trombocitopenie și tulburări de coagulare”.
 
- Tradus, șefimea și jupânimea centrală din CNAS, au transferat așa zisa răspundere, asupra reprezentanților teritoriali și de Sector. S-au acoperit c-o hârtie și nu au dispus nicio măsură aferentă, că doar din acest motiv există un Consiliu de Administrație, plătit cu bani mulți din bugetul de stat.
 
- Am spus ”așa zisă responsabilitate”, pentru că în legislația românească, medicii – inclusiv cei pro-îngăurire, sunt apărați și absolviți de orice vină care decurge din rezultatul actului medical de înțepare, pentru care au primit bani suplimentar. Mai mult chiar, a fost concurență mare pe statutul de ”îngăuritor performant”! Atenție, asigurarea de malpraxis a medicilor nu are legătură cu legislația care-i apără de crimele rezultate în urma îngăuririi. Această asigurare este sinonimă cu a ”managerilor” de companii publice, care pot să falimenteze instituția bugetară, pot s-o jefuiască fără probleme, pentru că au ”asigurare de malpraxis managerial”!!!
 
- Șocant este că pe lângă ANMDMR, înștiințarea despre pericolele îngăuririi, o face chiar unul dintre producătorii flacoanelor cu infecție, și anume ”AstraZdreleka”!
 
- Buuun! Și cum acționează în continuare ”statul român”, inclusiv actuala Președinte al CNAS? Încurajând îngăurirea și nefăcând publice pericolele, în mass-media, așa cum, comparativ, au făcut reclamă la greu să ne îngăurim, și ne-au asigurat că nu este niciun pericol! Ba, mai mult, foarte mulți oameni s-au lăsat îngăuriți condiționat, altfel pierdeau locurile de muncă, sau nu puteau să plece din țară (tot la muncă, sau turistic, sau vizitarea rudelor)! Ca o paranteză, la CNAS a fost Președinte Adela Cojan, Căcâțu a demis-o și a fost pus Adrian Gheorghe, care a fost demis în septembrie 2021 și înlocuit cu... Adela Cojan!
 
- Ce se întâmplă în prezent: au reapărut jegurile criminale de serviciu, gen Jumară, GhiorșiGhiță, Rafilosu-Răpănosu etc, care ce să vedeți: recomandă și o dau sfătuitor-medical cu îngăurirea, și mai ales că s-a declanșat și pretextul vânzării de flacoane adaptate la noua așa zisă infecție, ”Kra-rahat”! Oare câte zeci și sute de milioane de flacoane mai cumpără guvernul?!
 
- Și absolut nimeni nu este tras la răspundere penală pentru încurajarea și producerea genocidului rezultat în urma îngăuririi, pentru că din punct de vedere juridic s-ar găsi destule soluții... Cu ce mă mai încântă că dragul meu drag a fost omorât în urma îngăuririi?! Îl mai readuc la viață banii?! Sau fac din moartea sa o târguială, o vânzare, în loc să-l răzbun și să-l pedepsesc pe criminal?! Cu acționare penală nominală!
 
În final, așa ca o dezamăgire profundă, vreau să vă spun un alt aspect. Atât eu cât și mulți dintre dvs., inclusiv prietenii mei jurnaliști Catalin Fefe Pena, Mădălin Pribu, Laurentiu Dan Ionescu, Victor Roncea etc am relatat despre toate nenorocirile, escrocheriile și imbecilitățile făcute de către primarii useriști de teapa lui Muci Ban, Clostride, Fritz, Coliban. Și nu numai că am relatat, dar fiecare dintre noi suntem afectați de degradarea și condițiile de trai oferite de acești indivizi, care într-o societate normală ar fi lucrat cel mult la o spălătorie auto sau ca paznici la o bancă din parc. Și ce să vedeți, în loc ca populația orașelor/Sectoarelor să meargă buluc peste ei și să-i demită forțat, este delăsătoare și indiferentă. Mai mult chiar, ca exemplu de final, ”mai așa pe bogăție”, că de, este cartier rezidențial făcut în mijlocul Pădurii Băneasa, cu ajutorul matrapazlâcurilor magistraților și autorităților primitoare de șpagă, avem imaginea foarte clară a ”noului om de succes corporatist” și reacția acestuia, care este ”civilizată și decentă”, de ”mucles”, sau de exprimare: se manifestă doar ”așa ca un fapt divers al ofului” că niște unii i-au pus o barieră și el este nevoie să asculte mai multă muzică în GL-ul, X-ul, Q-ul lui, pen’ că ocolește ocolitor ocolind forțat de-o cracă de copac vopsită în roșu și alb...