ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regimul Zelensky a confiscat până și martiriul românilor de la Fântână Albă. Despre care se discută tot mai mult că ar fi fost făcut de ucraineni - masacrele lor asupra evreilor și polonezilor i-au îngrozit chiar și pe nemți, sunt documentate istoric, s-au scris cărți și polonezii au făcut filme, deci este foarte probabil ca în arhive să se ițească acest fapt, cum că "sovieticii" ar fi fost etnici ucraineni.

De aceea și revigorarea nazismului ucrainean banderist sub ochii blânzi ai Occidentului Colectiv este extrem de periculos, întrucât nu se va opri în ura față de ruși, ci va afecta - și deja se întâmplă asta - TOATE MINORITĂȚILE, inclusiv românii asupra cărora se duce o politică dură de deznaționalizare. 

Personal, am vorbit cu bucovineni care susțineau această teorie a soldaților de origine ucraineană care au făcut masacrul comemorat pe 1 aprilie. Ceea ce ar însemna că regimul Zelensky mistifică istoria. 

Însă indiferent care au fost criminalii, masacrul a fost făcut ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR, NU A UCRAINENILOR!

NU putem permite o asemenea ofensă și minciună care să deturneze adevărul istoric!
 
VIDEO: