ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Al. Rafila, a făcut prima lui declarație normală din pandemie: el a admis ineficiența serurilor experimentale care au omorât oameni și au îmbolnăvit de Covid milioane de români sub falsa protecție a „imunizării” TV, afirmând textual că ar da vaccinurile pe mască.

Mască care la rândul ei nu ferește de nimic, după cum a comunicat în privat însuși țarul pandemic Anthony Fauci (document mai jos) și după cum a constatat Al. Rafila pe propria lui piele de triplu vaccinat, dublu mascat și bine infectat.

„Nu pot să spun cum este situația din punct de vedere juridic, dar în mod evident în momentul în care o Ordonanță este declarată neconstituțională de către Curte decizia trebuie respectă.”, a admis Rafila, citat de ȘtiripeSurse, după ce e primit în plină figură, în ciuda măștii protectoare, upercutul administrat de Adrian-Cristian Secu, un tânăr student la Drept care a dat o veritabilă lecție și tuturor maeștrilor avocați din România.

„Mi se pare că disputa aceasta care a fost abrogată de CCR are sigur un aspect juridic, dar din punct de vedere rațional dacă discuți de o măsură de protecție care limitează transmiterea și se dovedește că masca este mai eficientă poate în acest moment chiar decât vaccinarea în limitarea infecției nu cred că ar trebui să constituie un impediment pentru cineva.”

Bravo, Rafila!

Meriți o mască cu fața lui Bourla din partea noastră! Că și el a recunoscut într-un joc freudian al creierului lui vaccinat că injectarea cu două sau chiar trei doze nu aduce nici o protecție.

Dar ce ne facem că până și revista pandemistă Lancet - după cum observă cu amuzament colegul nostru de la Evadare.ro - a constatat cu maximă mirare într-un studiu semnat de nu mai puțin de 11 cercetători că din 7 pacienți busterizați, toți 7 s-au covidat: „Din cei 7, cinci au făcut trei doze de Pfizer, unul a combinat Astra cu Pfizer și altul a mers pe Moderna, pachetul complet.”

Păi cum era Arafate, cum era Gheorghiță, cu eficiența de 95% spre 99% - REAL DE 0.84%??? Ați luat-o pe mânecă, ca să nu folosim un alt limbaj care e specific buzelor voastre. Să vedem cum veți face față proceselor civile pentru decese și îmbolnăviri după asigurările voastre false, promovate în mod ilegal cu concursul CNA. Sau vă puneți speranța în sponsorizările Pfizer, pe chestia că ați fost „idioții utili” ai lui Burla? Așa cum Cîțu a fost „idiotul util” al Ursulei și acum trebuie să răspundă la DNA pe ce a dat 2 miliarde de euro din banii românilor?

Idioți, idioți, dar au murit oameni din cauza grupului idiotizat organizat.

Deci până la urmă atâta ne trebuia și scăpam de virus? O măscuță?! Dar nici măcar aia, după cum recunoaște Fauci.

Și-atunci, ce ne trebuia: Vitamina D - cum confirmă azi israelienii -, adică puțin soare, de care am fost ținuți departe în mod deliberat, niște vitamina C, tratamente preventive normale și ieftine și cam atât?

Poate cineva să-i spună descoperirea epocală a lui Rafila și savantului de renume sătesc care crede că miocarditele afectează două organe, și inima și cordul!?

Sper să nu-i sară amândouă din loc, ca-i rămâne în aer viitorul „job” de infirmier dungat la Spitalul Penitenciar JIlava!