ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este concluzia amară pe care o tragem, din nou, la spectacolul echilibristicii morale pe care insistă să îl dea fostul ministru de externe Baconschi – la fel ca mulți din colegii d-sale de generație.

Cine este pro-life, domnule Baconschi, acela ESTE OBLIGAT MORAL să ceară ca avortul să fie incriminat. Pro-life înseamnă convingerea profundă că demnitatea și drepturile omului încep din minutul concepției și se extind până la moartea naturală. Orice act de agresiune contra vieții, de la avort la eutanasie, de la omucidere la războiul de agresiune, trebuie nu doar condamnat din vârful buzelor, formal, ci pedepsit de lege ca anti-uman și anti-social!

Aiuritoarele dvs. opinii, acordul cu parteneriatele civile între persoane de același sex dar și cu protejarea familiei, cu un cadru legal permisiv pentru avort dar și cu valorile pro-viață, nu vin din incapacitatea de a înțelege că vă situați pe poziții care se anulează reciproc, ci din complacerea în jegul moral în care trăiește intelectualul „de dreapta” din România. (Excepțiile întăresc regula!) La fel și confuzia intenționată pe care o faceți între politica forțat pro-natalistă a lui Ceaușescu și o legislație cu adevărat protectoare a vieții umane.

Uitați-vă la conservatorii americani sau polonezi și încercați să găsiți măcar puțin din curajul lor de a refuza compromisul! Cât poate fi de greu să te uiți dimineața în oglindă fără să îți fie rușine de tine?

P.S. Valabil și pentru Paleologu junior ejusdem farinae. Rușine!