ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu în dialog cu Marcela Feraru, corespondent de presă la Paris. Marcela Feraru analizează reacția lui Macron, afirmând la Cristoiu Blog că singurele țări care impun vaccinarea obligatorie sunt Turkmenistan, Tadjikistan și Vatican. Alte doua subiecte abordate de Ion Cristoiu sunt legate de Maia Sandu și Klaus Iohannis.

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat luni în cadrul unei conferințe de presă că toți lucrătorii din domeniul sănătății din hexagon au termen până la 15 septembrie să se injecteze cu unul dintre serurile experimentale Covid.

Citiți și Marxism-vaccinismul triumfă în Franța: Socialistul Emmanuel Macron impune vaccinarea tuturor lucrătorilor din domeniul medical și condiționează accesul în locuri publice sau călătoriile cu trenul/autocarul/avionul de „pașaportul sanitar”

Alocuțiunea intergală a lui Macron, aici: