ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalul meu video | 9 decembrie 2022

1. Primul scop: să abată atenția de la eșecul lui Klaus Iohannis.

2. Al doilea scop: să ne dăm și noi un pic suveraniști. 

Unde sunt demisiile lui Aurescu-Trabucel, Hurezeanu, Bode, Ciucă și chiar Iohannis?

Nota Redacției: Înainte de votul Schengen, PNL a vrut să verifice pe cine văd românii vinovat dacă România nu își îndeplinește obiectivul. 36% dintre respondenți au spus că principalul vinovat este Președintele Klaus Iohannis.

Într-un sondaj realizat de PNL, cu câteva zile înainte de întâlnirea de la Bruxelles, românii l-au anticipat principal vinovat de eșec chiar pe președintele țări, informează Antena 3. Astfel, 36 % dintre cei chestionați l-au indicat pe Iohannis. Pe locul doi, la mare distanță se află PSD, cu 9%, iar pe poziția a treia liberalii înșiși cu 8%.

Iată clasamentul integral:

Klaus Iohannis - 36%;

PSD - 9%;

PNL -8%;

Nicolae Ciuca - 5%;

AUR - 4%;

Marcel Ciolacu - 3;

USR - 2%;

UDMR - 1%

Altul - 11%

NS/NR - 21%

Reamintim că într-un recent sondaj CURS doar 14% dintre români și-au mai exprimat încredere în Președintele României.

Citiți și Cum au pompat Austria și OMV în politicienii români, miniștri, premieri, candidați la prezidențiale: Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Popescu Tăriceanu, Nicolae Văcăroiu, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Sevil Shhaideh, Virgil PopescuCum au pompat Austria și OMV în politicienii români, miniștri, premieri, candidați la prezidențiale: Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Popescu Tăriceanu, Nicolae Văcăroiu, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Sevil Shhaideh, Virgil Popescu