ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu îmi place Cosmin Gușă din varii motive ce țin de trecutul politic băsist. Nu l-am cruțat în acei ani și l-am denunțat ca om al Sistemului. Lipsa de simpatie cred că este reciprocă: deși a fost o persoană din anturajul lui care m-a invitat la emisiunile moderate de acesta, înainte de plandemie, chestiunea nu s-a concretizat.

În plandemie nici atât, deși eram pe aceeași baricadă. Nu am absolut nicio problemă cu asta, doar am creionat contextul.

Pentru că îmi este foarte greu să pricep incoerența jocului din AUR, unde o persoană cu notorietate ca dumnealui este preferat sau nu în funcție de cine vorbește, ori președintele Simion, ori vicepreședintele Lulea.

Cel din urmă vrea musai un candidat de care nu a auzit nimeni niciodată. Dpdv strict pragmatic, dat fiind că AUR este într-o poziție slabă la alegerile locale, este de neînțeles cum ar putea fi preferat un nume necunoscut în fața unuia notoriu, care s-a poziționat clar pro-suveranitate în ultimii ani.

Mai mult, în urma discuțiilor între George Simion și Cosmin Gușă, făcute publice de cel din urmă, reieșea că au bătut palma pe subiect.

Dată fiind urgența alegerilor și lucrătura comasării acestora, care pun AUR într-o poziție dezavantajoasă, cred că acest tip de bâlbâială nu este permisă.

Dacă centrul decizional este divizat și incoerent, rezultatele partidului în aceste alegeri vor avea de suferit.