ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sigur că te simți măgulit când un profesor ca John Mearsheimer, unul dintre cei mai mari geopoliticieni ai lumii și un adept al realismului politic (realpolitik), îți confirmă luna trecută un articol din ActiveNews de acum un an.

Video extras din emisiunea lui Marius Tucă cu prof. Valentin Stan, mai sus. Articolul din AN -Lumea unipolară a trecut în neființă”.

Deși vedem cu toții în ce direcție merge distrugerea morală și economică a civilizației creștine precum și dorința diabolică de mondializare a conflictelor din Ucraina și Israel, mă rog la Dumnezeu ca fraza din finalul articolului să nu se adeverească vreodată.

Mai ales sper ca factorii de decizie interni să nu facă jocurile unor marionete scelerate ca Biden, Macron, Donald Tusk, Ursula von der Leyen șamd, care se joacă de-a napoleonii pe seama popoarelor Europei.

Fraza la care fac referire:

„(...) Ce s-a reușit prin conflictul din Ucraina?

Să rupă Rusia de Germania/Europa și să o trimită direct în brațele Chinei, cu tot cu resurse. (...)

China va conduce ulterior toată lumea, fără să mai aibă contracandidați. Iată cum vom ajunge pe calea scurtă la o lume unipolară.

Deci singura soluție - finală - ar fi un război nuclear cu Rusia. Sau o nouă pandemie cu un virus mult mai letal, scos rapid din laboratoare.