ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apar dovezi tot mai șocante ale faptului că guvernele au manipulat grosolan informațiile legate de COVID pentru a induce teroarea în populație.

Ziarul londonez Daily Telegraph a intrat în posesia a peste 100.000 de mesaje pe WhatsApp pe care membrii guvernului și alți oficiali le-au schimbat între ei în timpul Pandemiei.

Dezvăluirile sunt realmente șocante, chiar și pentru cei care nu s-au lăsat înșelați de discursul oficial.

De pildă, într-unul din mesaje, scris în ianuarie 2021, în timpul celui de-al treilea lockdown britanic, secretarul general al guvernului condus de Boris Johnson îi spunea unui prieten că„factorul frică/vinovăție” este „vital” pentru a „face ca mesajele (către populație) să fie mai puternice”.

Cu o lună înainte, ministrul Sănătății, Matt Hancock, afirma într-un alt mesaj că o nouă variantă a COVID ar putea fi folosită pentru a speria populația și a pregăti terenul pentru un nou lockdown.

Cu două zile înainte, Hancock tocmai fusese informat că se descoperise în regiunea Kent o nouă variantă COVID, care a fost botezată Alpha.

Într-un dialog din 13 decembrie 2020, Damon Poole, unul dintre consilierii de comunicare ai lui Hancock, își avertiza șeful că parlamentarii conservatori „sunt deja furioși în legătură cu ideea”unui nou lockdown și sugera că „am putea arunca pe piață noua variantă” COVID pentru a-i convinge.

Hancock a răspuns încântat de idee:

„O să le țâțâie nădragii de frică la toți cu noua variantă” COVID.

Iar Poole a confirmat:

„Dap, asta va produce o schimbare corespunzătore de comportament.”

Iar Hancock a replicat:

„Când lansăm noua variantă?”  

Pe 19 decembrie, guvernul Johnson anunța interzicerea oricăror manifestații publice de Crăciun și noi restricții drastice pentru populație.

*

Factorul Frică (Fear Factor) a fost folosit intens în Marea Britanie și înainte de Brexit, pentru a speria populația și a o face să voteze împotriva ieșirii din UE la referendumul din vara lui 2016.

O uriașă mașinărie de propagandă s-a pus în funcțiune pentru a băga groaza în britanici: paleta amenințărilor a mers de la faptul că ieșirea din UE îi va lăsa fără sandviciul de la micul dejun până la o colosală criză economică, un atac terorist sau chiar un război nuclear.

Peste câteva luni, Factorul Frică traversa Oceanul: americanii erau speriați că Trump este „omul rușilor”.

Fapt este că acum ne aflăm CU ADEVĂRAT mai aproape ca niciodată în istorie de un război nuclear.

Factorul Frică este folosit din nou – postul de sperietoare, pe care s-au aflat Brexitul, Trump și COVIDUL, a fost luat de Rusia lui Putin – iar printre cei mai activi care stau la butoane este Boris Johnson.

Adică acela care prin restricțiile sale a transformat Marea Britanie într-unul dintre cele mai sinistre lagăre COVID de pe planetă, alături de China, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Germania...

Boris Johnson, care acum se află în misiune în SUA pentru a obține și mai multe arme pentru regimul de la Kiev, a fost și cel care a detonat negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina și are pe conștiință câteva sute de mii de morți în conflict.

*

În timpul pandemiei ni s-a spus „să ascultăm de experți” și de „știință” și „să ne informăm doar din surse oficiale”.

Se presupune însă că „experții”, „știința”, „sursele oficiale” ar trebui să comunice informațiile nude. Seci.

Nu să le manipuleze pentru a induce anumite sentimente, cum sunt Frica și Vinovăția.

Mai grav este că sentimentele nu au fost folosite pentru a transmite Adevărul.

Frica și Vinovăția au fost Vehicule ale Minciunii

Lockdown-urile nu au oprit creșterea numărului de cazuri, ci le-au făcut să explodeze și au distrus economiile.

Măștile nu au oprit răspândirea bolii, ci au provocat boli respiratorii grave. Și au marcat pe viață copiii.

Vaccinurile nu au fost „sigure și eficiente” ci au omorât oameni. Cu mult mai mult decât Virusul pe care trebuiau să îl combată.

Iar dovezile tot mai numeroase (inclusiv cele de mai sus) arată că Minciuna nu a fost folosită din greșeală. Din neștiință.

 „Așa s-a crezut atunci” este ea însăși cea mai mare dintre toate minciunile Dictaturii COVID.

Dimpotrivă. Minciuna a fost premeditată și sub formă continuată.

Scopul este simplu. Îl dezvăluie cele două sentimente pe care Minciuna Oficială a urmărit să le activeze: Frica și Vinovăția.

Sunt exact sentimentele care îndeamnă la SUPUNERE.

Penultima treaptă înainte de CONTROL și DOMINAȚIE.

Plandemia COVID și acum Războiul din Ucraina nu sunt altceva decât etapele unui sinistru proces de DRESAJ al POPULAȚIEI.

Omul Nou, dorit de Marea Resetare, se obține, vorba lui Damon Poole, printr-o „schimbare corespunzătoare de comportament”.