ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați crezut vreo clipă că diavolii neomarxiști s-au potolit? Ați crezut, cumva, că, în sfârșit, bestiilor sataniste le-a ieșit neo-marxismul sorosist din căpățânile pline doar de resorturi pavloviene? Ohooo, amarnic v-ați înșelat! "Coloana a cincea” a internaționalei sataniste din România asediată, în răstimpul sfintei sărbători a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, și-a pregătit noile atacuri, concentrate, asupra României, asupra românilor și a Bisericii noastre Creștin Ortodoxe, a credinței lor, a identității lor naționale! Sălbăticia pe care încearcă s-o instaureze aceste bestii în România nu are limite!

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel este, și în aceste zile, ținta unor atacuri teribile!

Astfel, sub masca unui "umanism” fals, deputatul userist emanuel ungureanu, cu obrăznicie nemăsurată, îi cere Prefericitului Părinte Daniel să se vaccineze, vezi Doamne, pentru a un exemplu oamenilor de la țară, care nu vor să se vaccineze! Mai mult, odalisca useristă vrea ca și Sfânta Catedrală a Mânturii Neamului să fie transformată într-un uriaș pavilion de spectacol al vaccinării, unde să se desfășoare, mediatic, Arafat și colonelul Valerică! "E nevoie de mult mai mult decât aceste maratoane, e nevoie de o mobilizare exemplară la sate, de caravane ale medicilor care să meargă în sate, e nevoie de primari, de preoți. Din păcate, nu l-am văzut încă pe Patriarhul Daniel vaccinându-se, nu am văzut preoți foarte mulți care să facă acest gest, pentru a îndemna cât mai mult populația în vârstă și cu comorbidități să fie pe primele locuri. (...) Cum ar fi să avem un centru de vaccinare în Catedrala Neamului? Cum ar fi să-l vedem pe Patriarhul Daniel coordonând o asemenea campanie? Până la urmă, influența Bisericii în societate este foarte mare și ar trebui să vedem această implicare pentru o chestiune de sănătate publică. (...) E nevoie de un efort mare în zona rurală, acolo avem probleme mari cu vaccinarea, avem mari probleme cu informarea cetățenilor și o implicare a Bisericii consistentă în această campanie ar ajuta enorm.”, a zis emanuel ungureanu la Radio France International. Ptiu, drace!

Deputatul userist ungureanu este credincios (atât cât o fi!) al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, ba este și profesor la liceul teologic adventist Maranatha din Cluj-Napoca. Din câte știm noi, Biserica lui ungureanu are destule lăcașuri ale cultului adventist în România, multe chiar și în mediul rural. De ce nu propune vaccinarea în „bisericile” adventiste?! Pe pastorul Aurel Neațu, președintele Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea și pe ceilalți șefi ai cultului, oare i-a somat ungureanu să se vaccineze? Cred că nu, pentru că adventiștii sunt destul de categorici în privința anumitor manopere sau proceduri medicale! Sau de ce nu l-a somat ungureanu, spre exemplu, pe pastorul Reinhart Guib, episcopul luteran al Sibiului, de care aparține și familia Iohannis?!

Păi, nu o face pentru că ținta lui și a întregii legiuni subterane este atacul susținut și sub multiple forme asupra Bisericii Ortodoxe Române, singura care ne-a apărat de două mii de ani și care ne apără și acum, singura datorită căreia avem identitate și Țară, singura care ne mai ține uniți în oborul nostru!

Un alt atac, unul dintre multele atacuri ordinare pe care le-au montat sataniștii, este împotriva bunului părinte Teodosie, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop al Tomisului și vrednicul apărător al credinței și al libertății noastre! Părintele Teodosie nu s-a clintit niciodată în fața multelor atacuri la care a fost supus și este un curajos ostaș al Lui Hristos!

Acum, îi reproșează părintelui nostru, că ar fi misogin, că ar discrimina femeile ba, mai mult, o asociație condusă de cristi danileț, de la Cluj-Napoca, l-a reclamat pe ÎPS Teodosie la CNCD – Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, o entitate legată aproape în totalitate de conceptul devastator, care a întors lumea cu susul în jos, al corectitudinii politice! Eu cred că dacă am spus danileț, am spus totul despre acest demers și intențiile jalnice care stau în spatele lui!

Însă pentru bieții naivi care, eventual, ar putea să creadă, fie și parțial, în asemenea drăcovenii, iată câteva păreri despe femei ca fiind "urmașele” păcatului strămoșesc al Evei, al marelui duhovnic ortodox, părintele Arhimandrit Cleopa Ilie: "La căderea lui Adam au contribuit două patimi raționale ale omului, mândria și pofta. Prin căderea sa, omul Adam nu a pierdut total harul lui Dumnezeu, căci a căzut din ispita diavolului. Astfel, harul și arvuna mântuirii au rămas în om, pentru că a greșit din neștiință și pentru că este purtător de trup pământesc. Numai celui ce se leapădă de Dumnezeu i se ia harul Duhului Sfânt, dar și acesta este primit prin pocăință. Iar cel ce greșește din neștiință păstrează harul, însă acoperit de păcate. (...) Iată pentru care pricină femeia lui Adam s-a numit Eva, adică Viață, iar nu moarte, pentru că nu a căzut total, ca diavolul, și apoi pentru că prin a doua Evă, adică Maica Domnului, se va izbăvi neamul omenesc. (...) Sfântul Ioan Gură de Aur spune că primul om a căzut prin trei lucruri: femeia, lemnul (pomul) și neascultarea. Și tot prin trei lucruri va fi mântuit: Maica Domnului, Crucea și ascultarea.”