ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar de la începutul isteriei c0vid, în martie 2020, Wolfgang Wodarg, fost președinte al comisiei de sănătate a Consiliului Europei, a fost unul din glasurile care s-a ridicat împotriva demenței.

Primul articol despre problema c0r0navirusului de pe acest blog a fost tocmai prezentarea părerilor sale: Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria c0r0navirusului: „Regele e gol” (video – linc). Dînsul a fost și principalul dezvăluitor cu privire la escrocheria gripei porcine 2009-2010 (video – linc), și în acea perioadă a izbutit să oprească escrocheria pusă la cale de marile firme farmaceutice în cîrdășie cu Organizația Mondială a Sănătății. Acum prezint o nouă filmare cu Wolfgang Wodarg, despre vacsinurile c0vid, în care face o observație interesantă, care dacă e adevărată ar trebui să dea de gîndit: că unele șarje de vacsinuri s-au dovedit a avea de pînă la 3000 de ori mai multe efecte adverse decît altele, de parcă n-ar fi același lucru în fiecare șarjă de un anumit tip de vacsin. Asta deși în industria farmaceutică există proceduri foarte stricte de dozare exactă. VIDEO urmat de Transcriere:

Transcriere înregistrare:

Wolfgang Wodarg: Bună ziua, dragi protestatari! Mă bucur că mă pot adresa vouă.

Am avut mult timp de gîndire în ultima perioadă. Am aflat multe lucruri, și după mulți ani în care m-am ocupat de viruși aproape că nu mai am chef să discut pe această temă, pentru că nu există nimic nou despre viruși.

Există însă ceva nou în biotehnologie. Biotehnologia se află acum într-o dezvoltare incredibilă, pentru că este folosită acum de cei care vor să schimbe lumea, de cei care doresc să își mărească sfera de interes, să își extindă puterea.

Înainte acest lucru se întîmpla prin războaie.

Azi e mai greu cu războaiele, cine începe azi un război trebuie să se gîndească că el însuși ar putea deveni o victimă a acestuia.

Azi se folosesc alte lucruri pentru a crea panică, iar biotehnologia e foarte potrivită pentru asta.

Se lucrează cu lucruri care sînt minuscule, pentru care îți trebuie aparate speciale pentru a le vedea și care pot fi sau nu credibile. Iar efectele invențiilor biotehnologice vin uneori cu întîrziere foarte mare.

Ceea ce ne este servit cu ajutorul testului PCR, această așa-zisă pandemie, se află în contradicție totală cu ceea ce trăiesc majoritatea oamenilor.

Iar aceștia experimentează și în acest an o gripă care i-a prins pe mulți oameni, unii chiar mor de la asta, Dar ceea ce anul acesta, iarna aceasta, e o noutate, este un an de la această metodă genetică, biotehnologică, e folosită, ba chiar forțată, la miliarde de oameni – așa-zisele vacsinuri care sînt de fapt intervenții genice, și care au urmări. La început a fost foarte confuz ce fel de urmări sînt.

Nu a fost mereu așa, au fost persoane care au suferit efecte adverse foarte grave, alte persoane nu au observat absolut nimic, poate doar la locul înțepăturii.

Și au existat și cazuri unde într-un azil de bătrîni au murit foarte multe persoane la scurt timp după acest vacsin.

Sînt și acești sportivi tineri, cu mușchi foarte dezvoltați cărora le-a fost injectată în mușchi această substanță și care au suferit apoi de miocardită sau insuficiență cardiacă.

Dar asta nu s-a întîmplat la toți, au existat fenomene diferite pe care le-am urmărit. Acum se face puțină lumină în această beznă, și anume după ce unii cercetători inteligenți au analizat efectele adverse declarate în baza de date VAERS din SUA.

Aceștia au ajuns la concluzia că doar la foarte puține loturi apar aceste efecte adverse foarte grave. Majoritatea loturilor pricinuiesc foarte puține efecte adverse, nu mai multe decît alte vacsinuri. Însă aceste puține loturi sînt extrem de primejdioase, unele chiar și de 3000 de ori mai primejdioase decît alte vacsinuri, unele de 1000 sau de 2000 de ori mai primejdioase, iar ca urmare a acestora mii de persoane au murit.

Acest lucru nu ar trebui să existe, deoarece în toate injecțiile vîndute trebuie să fie aceeași substanță. Asta nu există în mod normal, ca într-un așa-zis vacsin să existe uneori o substanță primejdioasă iar alteori nu.

La ora actuală experimentăm cu această tehnologie complet nouă care ar trebui să ne imunizeze dar care nu face acest lucru.

Aceste injecții în mușchi nu previn infectarea cu viruși și transmiterea acestora mai departe.

Virușii c0r0na sau varianta omicron, care este o variantă din multe care vor urma, acestea vor fi transmise mai departe și ne vom infecta cu ele.

Acest lucru, însă, nu este ceva care să ne îmbolnăvească atît de rău.

Ceea ce ne îmbolnăvește acum, ceea ce îmbolnăvește multe persoane, sînt efectele adverse ale acestor injecții, cheagurile de sînge care sînt provocate de proteina țepoasă, infecția, care reprezintă o imunodeficiență care apare.

Toate acestea sînt efecte care apar în urma proteinelor care se formează în corp și care reprogramează răspunsul sistemului imunitar.

Sistemul imunitar nu este confruntat cu părți dintr-un virus acolo unde ar trebui să se întîmple în mod normal, în zona gîtului, ci undeva în corp, iar asta deranjează sistemul imunitar, dîndu-l peste cap.

Asta duce la apariția unor reacții.

De asemenea, după cum se spune acum, proteinele țepoase pot pătrunde în nucleul celulelor sistemului imunitar și pot provoca tulburări grave ori slăbirea sistemului imunitar.

Acest lucru este observat din ce în ce mai des, însă este ciudat că nu se observă peste tot, altfel ar muri de acum milioane de persoane și milioane s-ar îmbolnăvi.

Nu știm însă dacă peste cîtva timp nu o să existe milioane de oameni bolnavi, ca urmare a efectelor pe termen lung. Însă ce putem observa în baza de date, este că de la anumite loturi se îmbolnăvesc foarte multe persoane.

Asta înseamnă că aceste companii farmaceutice nu pun mereu aceleași substanțe în aceste injecții. Acest lucru nu are voie să se întîmple!

Avem organe de control care trebuie să garanteze un standard, că ce e scris pe ambalaj se află și înăuntrul acestuia, iar aceștia nu fac acest lucru se poate explica, după părerea mea, prin faptul că acum se folosește procedura „telescopului”.

Avem o așa-zisă pandemie și este permis ceea ce în mod normal nu ar fi fost îngăduit sub nici o formă, în mod normal existînd anumite faze de testare a unui vacsin.

Faza 1, 2, 3, apoi se dă aprobarea, urmînd un studiu de observare, faza 4. Noi ne aflăm acum în faza 4, cînd toate celelalte faze ar trebui să fi fost parcurse, însă știm că la acest vacsin nu a existat nici măcar o fază a experimentelor pe animale și foarte multe lucruri au fost excluse.

S-a experimentat doar pe pacienți sănătoși, deși aceste vacsinuri sînt recomandate acum bolnavilor, chiar și femeilor însărcinate.

Asta înseamnă că sînt multe lucruri necunoscute și se experimentează la fel de mult, iar asta este bineînțeles o șansă uriașă, existînd între timp 128 de producători de vacsinuri care fac studii clinice, unele dintre ele chiar cu viruși care se înmulțesc de la sine, ceea ce înseamnă că sînt vacsinuri care se înmulțesc de la sine, lucru care înainte nu ar fi fost îngăduit niciodată.

Șeful de la Bayer a declarat la Întrunirea Mondială pentru Sănătate din Berlin că este uimit de ce permit oamenii la ora actuală.

În urmă cu 2 ani nu ar fi permis nimeni să fie injectați cu ce se injectează acum.

Industria este încîntată de asta, avînd multe patente care pot fi încercate fără ca cineva să observe acest lucru. Comisia de Etică îngăduie orice că este pandemie și mulți se vor bucura de vacsinurile care vor urma, aparent mai bune. Însă și aceștia testează ceva nou, ce înainte nu a existat, și cum le vor testa nu știu nici ei.

Avem acum „studiul de dozare optimă”, unde se administrează vacsin într-o doză mai slabă sau mai puternică, și am văzut că Biontech a făcut acest lucru la milioane de oameni.

În SUA au fost loturi care au avut o toxicitate de peste 3000 de ori mai mare, altele care au avut toxicitatea de 2500 de ori mai mare, unele de 2000, de 1500 sau de 1000 de ori mai toxice.

Acest lucru în faza 4 de studiu… care în mod normal se face cu foarte puține persoane în faza 2 de studiu clinic. Iar acest lucru se întîmplă acum pur și simplu fără ca cineva să observe.

Dragi medici, sînteți implicați în asta. Voi administrați aceste injecții, voi faceți din pacienții voștri șoareci de laborator. Ați știut asta? Ați știut că se testează ceva?

Puteți citi asta, este făcut public în datele VAERS, am făcut public și pe pagina mea de internet, cu sursă și ce reprezintă asta.

Este o crimă ce se întîmplă acum.

Sînt experimente pe oameni și oamenii nu sînt de acord cu asta, fiind siliți să o facă.

Este ceva foarte grav, facem din oameni dependenți șoareci de laborator.

S-a mai întîmplat asta în Germania, lucru care a dus la procesele de la Nurnberg, unde au fost condamnați cei care au făcut aceste experimente.

Ceea ce se întîmplă acolo nu e întîmplător, ci ceea ce se întîmplă sînt experimente făcute cu intenție.

Se folosește teama oamenilor și nevoia lor și prostia politicienilor care îngăduie acest lucru și corupția instituțiilor care ar trebui să ne protejeze pentru a ne expune acestor experimente. Biotehnologia oferă posibilități extraordinare.

Acum se poate încerca orice s-a dorit din totdeauna, în timp de pandemie.

Dar politicienii care ar trebui să ne protejeze se pare că nu înțeleg acest lucru sau sînt implicați, corupți.

Îmi pot închipui că sînt printre ei și unii care înțeleg, care sînt foarte vocali și care ne spun că trebuie să fie așa, care au relații foarte strînse cu industria.

Sînt îngrozit de această energie criminală cu care sîntem confruntați, pe care medicii o acceptă, cei care sînt implicați în asta. Mă bucur foarte mult că există acum o bază de date unde se poate verifica – „How bad is my batch[cît de rău este lotul meu – engleză].

Ăsta este numele dacă căutați pe internet, unde puteți vedea care din aceste loturi sînt foarte primejdioase și care mai puțin primejdioase. Probabil că loturile viitoare nu sînt incluse, însă dacă trebuie sau doriți să vă vacsinați, dacă sînteți siliți să faceți asta, atunci întrebați medicul ce lot este, dacă aparține de loturile primejdioase sau dacă este dintr-un lot mai puțin primejdios, cu conținut de ser fiziologic sau în care nu se află nimic primejdios. Întrebați-vă medicul, nu lăsați să vă fie injectată orice substanță. Orice medic ar trebui să știe ce lot i se livrează și să fie și sigur că a fost controlat ce se află în vacsinuri. Știm că nu sînt peste tot aceleași substanțe în sticluțe. Acest lucru e interzis! Dar știm că se întîmplă asta! Sîntem forțați să acceptăm aceste injecții, de aceea trebuie să întrebați.

Dragi medici, întrebați ce ați primit, ce vi s-a livrat. Dragi farmaciști, întrebați ce vi s-a livrat, cum pot să fiu sigur despre ce este înăuntru.

Și, dragi pacienți, souneți NU, spuneți NU vacsinului dacă nu este sigur că este un vacsin care să conțină și ceea ce este declarat că conține. Și chiar și atunci spuneți NU! Nu puteți fi siguri dacă cineva nu săvîrșește o infracțiune. Și nu trebuie să vă predați acestor infractori!

Sper foarte mult ca justiția să-și reia activitatea. Ar putea imediat să meargă la Biontech, să confiște computerele și să verifice ce se întîmplă acolo, să verifice actele și tot ce s-a petrecut acolo. Aceștia merg mai degrabă la medici care încearcă să protejeze și să informeze pacienții despre aceste injecții.

Sînt cercetate cabinete care încearcă să protejeze oamenii, în loc să meargă la acești infractori.

Trăim într-o lume îngrozitoare, iar toți cei care sînt responsabili pentru asta, care au plănuit aceste lucruri timp îndelungat, biotehnologii, virusologii, farmacologii, fac abuz și se folosesc pentru a menține teama, pentru ca persoanele care mor acum în spitale aparent cu c0r0na, însă majoritatea mor datorită efectelor vacsinurilor.

Se spune că cei care se află acum în spitale sînt nevacsinați, nevacsinați sînt socotiți și oameni care au primit vacsinul în ultimele 14 zile, deși chiar în aceste 14 zile au loc efectele adverse acute foarte grave.

Asta înseamnă că foarte mulți oameni sînt bolnavi, bolnavi injectați, care se socotesc ca nevacsinați, ceea ce bineînțeles este greșit și cu intenție.

La ora actuală are loc un zbor în necunoscut din punct de vedere epidemiologic.

Este incredibil ce se întîmplă și este minunat că ieșiți pe stradă, mi se pare minunat că vă apărați și că nu doriți să deveniți victimele unei intenții criminale!

Vă mulțumesc mult că vă implicați și vă doresc pentru protestele voastre toate cele bune, multă sănătate și bucurați-vă unii de alții!

Nu trebuie să vă temeți unii de alții, nici cei vacsinați nu trebuie să se teamă, cei care au supraviețuit și vă doresc și în viitor să nu suferiți de pe urma acestor vacsinuri.

Să fim uniți, vaccinați și nevaccinați și haideți să îi vînăm pe acești criminali pentru a putea trăi din nou în democrație, așa cum e în Constituție, în condiții de viață normale, unii cu alții, să ne putem certa și împăca așa cum sîntem obișnuiți. Rămîneți curajoși și implicați, rămîneți împreună!

Pe curînd! La revedere, al dumneavoastră Wolfgang Wodarg.

Citiți și Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Mai citiți:
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria c0r0navirusului: „Regele e gol” (video)
Escrocheria gripei porcine 2009-2010 (video)
– alte articole de la Marius Mioc despre problema c0r0navirusului la pagina c0vld-19.