ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O știre din 8 decembrie 2020 de pe wowbiz (linc) ne anunța că prezentatoarea TV Simona Gherghe este „prima vedetă de la noi din țară care susține că își va face vaccinul anticoronavirus!”. „Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aștept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere și îl vom face și pe cel împotriva COVID”, declara doamna Gherghe atunci.

Simona Gherghe în stare gravă. „Nu mă pot ține pe picioare” (linc), este o știre de ieri. „Simona a spus că așa ceva nu a mai experimentat niciodată. Ea a dezvăluit că este anemică de foarte mulți ani, dar acum nu putea nici măcar să-și mențină echilibrul, să se țină pe picioare”, aflăm.
 
(„Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a dezvăluit Simona Gherghe pe Insta Story. citată de RTV)

Dacă Simona Gherghe e în stare gravă, dar cu șanse să-și revină, în cazul senatorului USR de Zalău Cosmin Cristian Viașu lucrurile s-au sfîrșit. La 45 de ani senatorul, cunoscut ca vajnic susținător al vaccinării anticovid, el însuși complet vaccinat, a murit, anunță activenews (linc). În 27 decembrie era activ, pe pagina sa de facebook anunța că a depus un proiect de lege pentru persoanele cu dizabilități.

Reamintesc că nu de mult a murit și triplu vaccinatul David Sassoli (linc), președintele Parlamentului European.

O altă vedetă vaccinistă, Mădălina Ghenea, anunță că are „serioase probleme de sănătate” (linc). Domnișoara Ghenea participase la campania „eu mă vaccinez” a revistei „Vanity Fair” din Italia. Să vă intre bine în cap: ori de cîte ori aflați de oameni relativ tineri că au probleme grave de sănătate după vaccinarea anticovid ori eventual chiar mor, e vorba doar de o coincidență! Coincidențele astea sînt parte din Noul Normal. VIDEO: 

 
La asemenea vești nu pot decît să repet ce am spus pe acest blog la scurt timp după începerea vaccinării anticovid: Să vă intre bine în cap: E doar o coincidență! (linc)