ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Prima poruncă a Noii Ordini Mondiale care este pe cale să se instaureze sub pretextul COVID este: TACI și SUPUNE-TE!

Un excepțional editorial de sfârșit de an al scriitorului C.J. Hopkins, una dintre cele mai limpezi și pătrunzătoare minți în aceste vremuri mocirloase. Textul a apărut pe site-ul Consent Factory și l-am tradus integral pentru cititorii ActiveNews. 

Odată 2021 ajuns la sfârșitul marșului său fanatic, în pas de gâscă, a venit vremea pentru tradiționalul meu bilanț de sfârșit de an. A fost „anul boului” în zodiacul chinezesc, dar eu l-am numit „anul noii normalități fasciste”.

Și ce an teribil de fascist a fost!

Nu vorbesc aici despre un fascism de amatori. Vorbesc despre un fascim profesionist, Clasa A. Un fascism sanctificat de guvern și de corporații. Un fascism cu ochii holbați, urlând și împroșcând în jur cu scuipat, bolnav de ură. 

Vorbesc de gloatele de fasciști ai Noii Normalități răcnindu-și ura și amenințările la adresa „Nevaccinaților”, în timp ce aceștia sunt dați jos cu forța din trenurile „Doar pentru Vaccinați, vorbesc de indivizi care mâzgălesc mesaje din era nazistă pe vitrinele magazinelor lor, de șefi de guverne care instigă la ură în masă, de comentatori de televiziune citând ad litteram medici SS sadici naziști, de stângiști deveniți complet fasciști pe Facebook, de lagăre de concentrare, de propaganda goebbelsiană, de cenzurarea disidenței etc.

Mai ales aici, în Europa, lucrurile au ajuns fasciste. Una după alta, țările Noii Normalități instaurează sisteme de segregare socială, poruncind „izolarea nevaccinaților”și îi persecută pe toți cei care refuză să se conformeze ideologiei Noii Normalități.

Austria a făcut vaccinarea „obligatorie”. 

Germania este pe cale să îi urmeze modelul. 

„Pașapoartele COVID” au fost aprobate în Marea Britanie.
 
Grecia îi amendează pe pensionarii „Nevaccinați” reducându-le cuantumul pensiilor de la stat.
 
Suedezii se „cipează”.

Și tot așa.

În Germania Noii Normalități, „Nevaccinații” se află de facto în arest la domiciliu. Suntem excluși din societate. Ni se interzice să călătorim. Ni se interzice să protestăm. Scrierile noastre sunt cenzurate. Suntem demonizați și dezumanizați de guvernul Noii Normalități, de presa de stat și corporatistă și de masele Noii Normalități. Și asta zilnic și sistematic.

Brigăzi de cretini ai Noii Normalități bântuie pe străzi, îi agresează pe pensionari, atacă frizeriile, verifică „documentele”, măsoară, literalmente, distanța socială cu bățul.

Gestapoul l-a arestat chiar și pe Moș Crăciun pentru că nu purta mască la un târg de Crăciun.

În școli, profesorii Noii Normalități îi umilesc ritualic pe copii „Nevaccinați”, obligându-i să stea în picioare în fața clasei și să explice de ce sunt „Nevaccinați”, în timp ce copiii „Vaccinați” și părinții lor aplaudă, într-o nouă întruchipare a Tineretului Hitlerist.

Când noul Cancelar al Germaniei Noii Normalități, Olaf Scholz, a anunțat că „pentru guvernul meu nu mai există linii roșii pentru a face ceea ce trebuie făcut”, se pare că nu glumea.

Nu mai e decât o chestiune de timp până când îi va ordona ministrului Propagandei Noi Normalități, Karl Lauterbach, să rostească marele său discurs de la Sportpalast, în care îi va întreba pe nou-normali dacă doresc un „război total” („totaler Krieg”)... și cred că mai departe cunoașteți povestea. 

Însă nu este vorba doar despre Germania Nou-Normală sau despre Europa Nou-Normală, sau despre Australia Nou-Normală. 

Și nu este vorba doar despre isterie în masă, sau despre „reacție exagerată” la un coronavirus. 
„Noua Normalitate” este o co-producție GloboCap (capitalismul globalist), o co-producție de multe trilioane, care rulează de ceva vreme, iar anul acesta s-a derulat exact conform scenariului.

După toate dramele care s-au petrecut în ultimele 12 luni, este ușor să uiți că anul a început cu ocuparea Washington DC din SUA (i.e. GloboCap) de către mii de trupe, în urma „Asaltului Terorist asupra Capitoliului” (a.k.a. și ca „Insurecția de la 6 ianuarie” sau „Tentativa de Lovitură de Stat” sau alte asemenea aberații) realizat de câteva sute de simpatizanți ai lui Donald Trump, total neînarmați, care chipurile intenționau „să răstoarne guvernul” și „să distrugă Democrația” cu... ei bine, cu mâinile goale.

Acesta a fost spectacolul mult-așteptatei „Reveniri la Normalitate”, care se cocea de patru ani, umilirea publică a președintelui neautorizat (și a „populiștilor” care l-au adus la putere) și demonstrația de forță a GloboCap care a urmat.

Iată cum o descriam în ianuarie:

„Cu alte cuvinte, GloboCap ne dau o lecție. Nu știu dacă puteau fi mai clari de atât. Tocmai au instalat un nou președinte marionetă, care nici măcar nu poate simula acuitatea mintală, printr-o ceremonie în plin lockdown și păzită de forțele armate, la care nimeni nu a avut voie să participe, cu excepția câtorva membri ai clasei conducătoare.

„Au avut chiar și un gest de epigoni, imitându-l pe Albert Speer și transformând piața (unde în mod normal se aduna publicul) într-un «câmp de drapele», simbolizând «unitatea». Au făcut până și trucul cu Lichtdomul nazist. Pentru ca să nu mai existe nici o umbră de dubiu, au pus-o pe Lady Gaga să se îmbrace ca un personaj din Jocurile Foamei, purtând o broșă cu «Mockingjay», și să cânte Imnul Național. Au televizat acest spectacol în lumea întreagă.”

După cum presupun că acum a devenit evident pentru toată lumea, „Întoarcerea la Normalitate” a fost de fapt „Întoarcerea la Noua Normalitate”, pe care noul sistem globo-capitalist aflat la putere o impune deja întregii lumi. 

Mesajul nu putea fi mai clar de atât. După cum a spus Arnold Schwarzenegger, mesajul este „screw your freedom” („la dracu cu libertatea voastră”). Mesajul este ține-ți gura și urmează nenorocita de linie. Folosește nenorocitele de pronume (de gen neutru, corecte politic – n.t.). Mănâncă nenorocitele de insecte. Fă-ți nenorocitele de „vaccinuri”. Nu ne mai pune nenorocita de întrebare „De câte ori?”. Nenorocitul de răspuns este „De câte ori îți zicem noi că trebuie”.

Mesajul este că nu vor mai exista președinți neautorizați, că nu se va mai ieși din Uniunea Europeană, că nu vor mai exista rebeliuni „populiste” împotriva hegemoniei globale a globo-capitalismului, a tăvălugului său distrugător de suflete și a ideologiei lui ieftine „woke”.

GloboCap nu se mai joacă. Au anunțat-o în martie 2020. Ne-au informat în termeni lipsiți de orice echivoc că viețile noastre sunt pe punctul de a se schimba pentru totdeauna.

În cazul în care ați fi fost atinși de tulburări cognitive, vă reamintesc că ei au numit această schimbare „Noua Normalitate”. Nu s-au ferit. Doreau să pricepem exact ce urmează, o versiune globo-capitalistă a totalitarismului, în care vom fi cu toți mici și fericiți consumatori fasciști, care trebuie să ne arătăm unii altora „documentele de supunere” pentru a ni se îngădui să trăim.

Nu este nevoie să recapitulez întregul an în amănunt. Vă amintiți episoadele importante...

...Injectarea cu „vaccinurile” miracol, „sigure și eficiente”, care nu vă împiedică să luați sau să răspândiți virusul, și care au ucis și rănit mii de persoane, dar pe care acum trebuie să vi le faceți la fiecare trei sau patru luni pentru a vi se permite să munciți sau să mergeți la restaurant...

…Instaurarea sistemului mondial de segregare socială / certificatul de supunere digitală care nu are nici o noimă medicală, dar pentru introducerea forțată a căruia au fost invetate „vaccinurile”...

...Pedepsirea Penală a Nesupunerii...

…Falsificarea Realității...

...Cultul Covidian...

...Declanșarea Marii Epurări a Noii Normalități...

…Întregul pachet al Totalitarismului Patologic...

Mi-aș dori să închei într-o notă optimistă pentru că, Dumnezeule, toată această tevatură fascistă este teribil de deprimantă. De aceea, aș menționa pur și simplu, după cum probabil ați observat, că din ce în ce mai mulți oameni se „trezesc”, sau își adună forțele interioare și, în cele din urmă, iau atitudine împotriva obligativității „vaccinurilor” și „pașapoartelor de vaccinare”, a segregării sociale și a restului de program fascist Nou Normal.

Intenționez să încurajez cât se poate de vocal această „trezire”.

Sper ca aceia – și vă știți care sunteți – care au relatat faptele și se opun Noii Normalități, și au fost ridiculizați, demonizați, agresați, cenzurați, calomniați, amenințați și abuzați în orice fel, zilnic și sistematic de 21 de luni, în timp ce colegii noștri mai „proeminenți” - și știți cine sunt – au tăcut sau au luat parte la Festivalul Urii, mi se vor alătura și îi vor aplauda și primi cu brațele deschise pe acești „proeminenți” colegi care intră în luptă... în sfârșit.

O, și dacă sunteți unul dintre acești colegi „proeminenți” și începeți să vă bateți cu pumnul în piept și să vă luați aerul că ați redescoperit jurnalismul de investigații și că acum purtați lupta împotriva Noii Normalități pentru telespectatorii voștri de pe YouTube sau cititorii de pe Substack, fiți vă rog înțelegători dacă devenim puțin supărăcioși.

Vorbind doar pentru mine, da, a fost destul de stresant să fac munca voastră și să fiu împroșcat cu rahatul pe care ar fi trebui voi să-l încasați, aici, în tranșee, în ultimele 21 de luni.

(Fără a mai vorbi despre cum mi-am sacrificat practic comedia... doar trebuia să scriu satiră politică.)

Dar uite că iar mă enervez... Nu contează. Cum a spus doctorul: „cumperi biletul, faci tot traseul”. Și este vremea bucuriei, a iubirii și a iertării. Și a răstignirii publice a celor care nu se supun. Și a paranoiei. Și a isteriei colective. Și a persecutării părinților „Nevaccinați”...

OK, poate am băut un pahar în plus.

Sărbători Fericite tuturor! Cu excepția, evident, a fasciștilor Noii Normalități, mai ales a acelora care torturează copiii. 

Iartă-mă, Doamne, dar sper din tot sufletul să-și înghită limbile!