ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Șora este într-adevăr o fantomă comunistoidă! Caracterizarea nu este jignitoare, căci exprimă adevărul, Șora fiind în tinerețea lui membru al Partidului Comunist Francez, apoi lucrând ca referent de specialitate în Ministerul de Externe al guvernului Ana Pauker. În plină dictatură stalinistă, când mari autori români înfundau pușcăriile comuniste sau erau interziși, tov. Sora a ocupat si funcția de redactor-șef la Editura de Stat pentru Literatură și Artă. După 1989, este ministrul învățământului în guvernul de esență bolșevică, Petre Roman, coordonat de Silviu Brucan si Ion Iliescu (alte fantome comuniste), Șora dând tonul segregării învățământului pe criterii etnice, desființând unități de învățământ cu predare în limba română si înfiintându-le pe cele cu predare în limba maghiară din Covasna, Harghita si Mureș. Se poziționează pe linia de extremă stânga a Grupului de Dialog Social, contribuind din plin, de atunci si până în prezent la propaganda antinațională ce a subminat constant reperele fundamentale ale Națiunii, Biserica și Familia, în ultimii ani fiind unul dintre ideologii #rezist. 


Părinte, ați avut dreptate, Mihai Șora chiar este o fantomă comunistoidă, iar atacul împotriva Sfinției Voastre, în aceste vremuri ale ”reportajelor” la fel de comunistoide ca personajul în cauză, nu este întâmplător. Nu Sfinția Voastră l-a jignit pe Șora, ci toată această structură antiromânească, a jignit în modul cel mai grav cu putință, Biserica Ortodoxă, Neamul Românesc. 

Sărutăm mâna, Părinte Ciprian!