ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vrem dreptate! Fie să judece drept judecătorii Curții Constituționale a României, care vor judeca joi, ora 9, Legea 55, legea restricțiilor lui Arafat și a politicienilor care ne-au umilit!

Vrem dreptate pentru fiecare lacrimă de creștin căzută anul trecut în fața ușilor închise ale bisericilor, pentru fiecare chip luminos de român batjocorit de mască, pentru „declarațiile” fără de care nu am avut voie să circulăm ziua sau noaptea, pentru cei care au murit cu zile în spitale, pentru cei care au stat la porțile urgențelor zbătându-se între viață și moarte așteptând un nenorocit de test Covid, pentru cei îngropați în saci de plastic fără lumânare si prieteni la căpătâi, pentru copiii noștri sufocați de mască în sălile de clasă și legați cu sfoară în curtea școlii ca să ”respecte” distanța socială, pentru umilința cu măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, pentru oamenii care-au rămas fără loc de muncă înglodându-se în datorii, pentru bătaia de joc cu magazinele închise în plină zi, pentru Foișor si cei arși de vii în spitale, pentru containerele care-au ținut loc de saloane, pentru cultura închisă cu lacăt și străzile pustii ale orașelor, pentru parcurile închise în mod aberant, pentru toată minciuna revărsată pe televiziuni, pentru panica și frica aruncată-n popor și plătită cu zeci de milioane de euro, pentru fiecare amendă dată pentru că nu am respectat „reguli” cretine, de nici în drumeții pe munte n-am mai avut voie la un moment dat să mergem, pentru că am spus NU dictaturii, pentru oamenii care au fost doborâți la pământ de jandarmi și pentru bătrânul care a murit, pentru fiecare abuz și umilință, vrem dreptate!

Vrem dreptate în fața lui Arafat, Iohannis, Câțu, Tătaru, Rafila, Cercel, Barna, Orban, în fața tuturor politicienilor care și-au bătut joc de noi, sfidându-ne cu aroganță și dispreț. Vrem dreptate în fața unui guvern care a pus economia la pământ, în fața unui parlament care a votat cu o largă majoritate legea încătușării libertății noastre, în fața unui președinte rupt de popor, ce a fost înlocuit mai bine de un an, de Raed Arafat. Vrem dreptate în fața rânjetelor lor sarcastice și-n fața discriminării care se face pe vaccinare, având ca bază o ideologie de extremă stângă care distruge un stat național sub pretextul unui virus.

Vrem dreptate și cerem Curții Constituționale a României să judece drept așadar, să declare neconstituțională o lege care se află total în contradicție cu legea fundamentală, Constituția României.

Cerem doamnelor și domnilor judecători ai CCR să nu răspundă presiunilor politice, ci să răspundă în judecata lor în fața lui Dumnezeu, a poporului român și a Constituției.

Milioane de români însetați de adevăr și dreptate, joi, la ora 9 dimineața vor fi în așteptarea unui verdict istoric.

Suntem un popor unit! Vedeți fotografia întreagă și veți vedea esența.
Doamne ajută!