ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce mergem acum cu toții în Capitala Țării? Pentru că de 1 Decembrie am fost întotdeauna unde este mai greu.  În anii trecuți ne-am îndreptat spre Târgu-Secuiesc, Sfântu-Gheorghe și Odorheiu-Secuiesc, acolo unde Identitatea Națională este supusă unei agresiuni străine; am fost acolo pentru a întări Identitatea românească, pentru a o reconsfinți prin prezența noastră. Am fost de 1 Decembrie la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului pentru a lupta pentru Cultul Eroilor, pentru a apăra Crucile și Monumentul Eroilor Armatei Române.  Anul acesta răspundem prezent în Capitala Țării pentru Libertatea Națională, pentru că această Libertate ne este pusă în lanțuri de către factorii politici care conduc principalele instituții ale statului român.
 
Mergem de Ziua Națională la București, pentru a apăra Libertatea Națională, pentru a o afirma prin prezența noastră masivă, pentru a le transmite tuturor că vrem să fim români liberi în propria noastră țară. Nu poți, ca român, să sărbătorești Ziua Națională fără să ții cont că Eroii mileniilor noastre de Istorie au luptat pentru Libertate. Țăranii în Opinci Militare si Generalii lor care au făcut România Mare, care au dat pentru țară sânge, luptă și lacrimi în scrisorile de pe front către acasă, care au ieșit la câmp deschis în lupta la baionetă spre inamic, nu au făcut toate acestea pentru ca noi astăzi să fim conduși de niște trădători care ne impun un Pasaport de liberă circulație în propria noastră țară, la comandă străină! Ei, Eroii pe care-i pomenim de 1 Decembrie, nu s-au sacrificat pentru ca noi, astăzi, să fim umiliți! Se vor răsuci în morminte, laolaltă cu toți Sfinții și Martirii acestui Tărâm, numit Grădina Maicii Domnului, dacă noi, de Ziua Națională vom sta cu capul plecat în case sau ne vom preface că totul este în regulă, rezumându-ne la un simplu festivism de paradă, sec, formal și fără substanță. Cum s-a născut 1 Decembrie? Prin lupta pentru Demnitate, Identitate, Libertate. Pentru aceste lucruri sfinte au murit Eroii, Luptătorii, Martirii, Sfinții. Cinstirea, respectul, pentru înaintașii noștri, înseamnă în primul rând prezența noastră masivă de Ziua Națională. Simpla Prezență a zece mii de români în Piața Universității, miercuri, de 1 Decembrie, vă garantez că rezolvă multe probleme. Zece mii de români care cântă Imnul Național în Piața Universității înseamnă un puternic mesaj transmis către străinii ce vor să dicteze în Tara noastră, înseamnă un puternic semnal către toți trădătorii urcați la putere de acesti străini. Zece mii de români la Universitate, de 1 Decembrie, înseamnă Libertate pentru întreaga Tară, căci înseamnă că poporul nu este legat cu lanțuri de pat. 

Nu vrem ca aici, pe pămantul nostru milenar, să ne dicteze OMS sau UE, ce avem de făcut. Nu vrem ca un comisar ”european” să vină cu ordinea de zi în plic pentru România. 

Vrem ca ordinea de zi pentru România, să o facem noi, un lucru atât de simplu și firesc, un lucru pentru care totuși, să nu uităm, s-au vărsat tone de sânge românesc, așa cum bine spunea Domnul General Radu Theodoru. 

Manifestul de Luptă este: Românii sunt stăpânii! Românii trebuie să fie stăpânii resurselor, stăpâni peste aurul, pământul, pădurile, munții și petrolul lor, stăpâni peste tot ce este deasupra și înăuntrul pământului lor si mai presus de toate, românii trebuie să-și orânduiască singuri viața lor în libertate. Cine nu întelege aceste lucruri, cine este stăpânit de frică sau îndoieli, să stea acasă de 1 Decembrie sau să meargă la manifestările pline de ipocrizie și festivism sec, organizate de ”oficialități”, cu masca trasă până deasupra ochilor care nu pot vedea zorii zilei de mâine, zorii Libertății de a fi Români, în propria Țară.

Poporul, oamenii simpli, se adună în Libertate, la Universitate, în primul 1 Decembrie din Capitală, organizat chiar de popor.

Cu Dumnezeu înainte!