ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi, care luptăm împotriva dictaturii globaliste, comunismul de tip nou, cinstim jertfa românilor care au luptat în decembrie 1989 împotriva dictaturii comuniste.Noi Românii, Honor et Patria, Calea Neamului, Starea de Libertate, Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta, Legitima Aparare, răspundem prezent la Universitate, acolo unde s-a format Baricada Libertății pe 21 decembrie 1989.
 
Sângele fraților și surorilor noastre vărsat în acea noapte și în zilele ce au urmat nu trebuie uitat, curajul fantastic de care care au dat dovadă acei români, nu trebuie uitat, ci trebuie urmat, la fel ca sângele, curajul si demnitatea eroilor muncitori brașoveni din noiembrie 1987, la fel ca marea jertfă primordială și identitară a Sfinților Închisorilor comuniste si a luptătorilor din munți din primii ani, cei mai grei, ai dictaturii comuniste instaurată în România de tancurile sovietice, bolșevice. Avem cea mai îndelungată și puternică luptă anticomunistă din istoria Europei, care a început în spațiul național încă din 1917, frații noștri basarabeni împotrivindu-se revolutiei bolșevice din Rusia, militând pentru reunirea cu teritoriile istorice românești. Întreaga perioadă interbelică a fost străbătută de un refuz ferm al poporului român la orice tendință comunistă. Imensa majoritate a conducerii partidului comunist din România, dar și a membrilor de rând, la instaurarea acestei ideologii criminale prin forța armelor străine în țara noastră, NU era formată din români. Reprezentanții acestui partid trimiși de Moscova în România, în toată perioada dintre cele Două Războaie Mondiale au militat pentru ruperea teritorială a statului național român.
 
Orice fel de expresie naționalistă românească, fie ea politică sau nu, s-a împotrivit ferm comunismului.

Urmăm această linie, în același timp anticomunistă și identitară, iar cine se plasează în afara ei înseamnă că nu a înțeles pe deplin marea generație naționalistă interbelică, înseamnă că nu a înțeles nimic din jertfa Sfinților Închisorilor și a luptătorilor din munți, înseamnă că nu a înțeles nici pentru ce au ieșit în stradă muncitorii brasoveni, nici pentru ce au murit peste 1000 de români nevinovați și curați în 89, sătui până peste cap de un regim falimentar care dărâma sate, biserici și libertate.

Rostim o rugăciune, aprindem o lumânare și rostim un cuvânt pentru Eroi, pe 21 decembrie la Universitate. Mergem acolo pentru Eroi dar și pentru a întelege tinerii de azi care nu știu ce a însemnat și înseamnă în continuare comunismul.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!