ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alb-negru nu este despre vaccinati sau nevaccinati, ci despre libertate sau dictatură.

Când un român ,,are voie” iar altul ,,nu are voie”, atât primul, cât și ultimul, trăiesc împreună sub același lanț. 

Presiunea din stradă și internet și-a spus cuvântul: Senatul a respins legea obligativității certificatului verde la locul de muncă! Urmează Camera Deputaților!

Oamenii ies în stradă, JOI, ora 20, Piața Universității. Baricada pentru România liberă!

Distribuiți, faceți asta împotriva lui Iohannis și Arafat, împotriva cozilor de topor de dincolo care ne obligă să trăim în țara noastră cu ”bilet de voie”!

Refuzăm certificatul verde!

Refuzăm condiționarea libertății noastre!

Refuzăm să înghitim minciuna și ipocrizia lor!

Pe ei nu-i interesează sănătatea noastră, ci raportul pe care-l dau stăpânilor lor de dincolo, îi interesează să îndeplinească ”norma” de români cu cod QR. Nu, nu suntem la ”normă”, nu nu suntem un ”cod”, suntem oameni liberi, cu nume de botez. Nu suntem cifre, vă vom face să înțelegeți asta, tiranilor!

Dacă cedăm astăzi un pas, mâine nu vom mai putea merge deloc. Reacția noastră poate stopa organizarea lor. Organizarea dictaturii înseamnă pur si simplu închiderea noastră.