ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Le cerem imperativ să nu asculte comanda puterii globaliste, să nu trădeze poporul român, să nu calce în picioare Constituția României și să ne dreptul firesc de a munci liberi în propria noastră țară. Parlamentarii atunci când au fost votați  nu au fost mandatati de alegătorii lor să ne suprime libertatea și să anuleze Constituția. 

Refuzăm ferm Certificatul Verde indiferent de forma pe care o va avea. Refuzăm ferm ca dreptul nostru la muncă să fie condiționat de un certificat digital, suntem oameni, nu coduri covid.  Refuzăm ferm în virtutea Constituției României orice formă de discriminare pe motive medicale, de vaccinare sau testare. Refuzăm să fim condamnați la moarte socială și economică de un Parlament ce a fost votat de poporul român într-un procent de doar 30%. Reamintim acestui Parlament cu o legitimitate atât de fragilă, că marea majoritate a românilor a ales să nu se vaccineze. În aceste condiții, avertizăm Parlamentul că suntem cu adevărat hotărâți să nu ne lăsăm, până când votul nu va fi împotriva introducerii acestui certificat. 

Atragem în același timp atenția Guvernului, în termenii cei mai fermi cu putință, că eventuala introducere a Certificatului Verde la locul de muncă, indiferent pentru ce categorii profesionale, printr-o Ordonanță de Urgență, va produce un colaps economic și social coroborat cu revolte de stradă imposibil de gestionat pentru instituțiile statului. 

Nu negociem libertatea noastră, nu negociem un dreptul elementar la muncă. Dacă ni-l luați si pe acesta, nu mai avem nimic de pierdut, iar oamenii care nu mai au nimic de pierdut, fiți siguri, că nu vor da înapoi. 

Ne vedem cu toții, indiferent de opțiuni politice sau apolitice, pentru Libertate, pe 21 decembrie, în fața unui parlament care se pregătește să voteze dictatura chiar înainte de Crăciun!

Este Ziua Baricadei care în 89 s-a clădit cu sânge pentru Libertate.

Este 21 Decembrie 2021, facem din nou Baricada peste care nu se va trece.

Cu Dumnezeu înainte, români