ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-au strâns banii de amenda maximă! Împreună le-am dat o lecție celor care vor să ne înfrîngă! În procesul verbal s-a mentionat printre altele că am îndemnat oamenii ,,să rămână uniți și împreună”; chiar am rămas!

Mulțumesc din adâncul inimii mele tuturor românilor minunați care m-au ajutat trimițând bani în cont sau un gând bun de încurajare, precum și site-ului ActiveNews care a promovat această cauză.

Consider că voi, prin această solidaritate, ați dat o lecție și o palmă dictaturii, un exemplu atât de necesar în aceste vremuri, că românii pot fi uniți la greu. Le-am demonstrat împreună că fiecare lovitură pe care o primim, se va întoarce împotriva lor, căci vorba lor, am rămas „uniți și împreună”...cât de frumos poate fi chiar si un pleonasm!

Pe de o parte avem un stat care se supune dictaturii globaliste, o putere ce deține imense resurse financiare, implicit de propagandă, dar care are zero resurse sufletești, iar de cealaltă parte suntem noi, oamenii simpli, care uniți, avem în ,,bănuțul văduvei” imense resurse sufletești. Vom birui în cele din urmă.

Să vă aduceți aminte că la finalul anului trecut, introducerea certificatului la locul de muncă era privită ca fiind aproape sigură, mai ales după vizita tovărășului comisar de la UE, Thierry Breton, care i-a chemat la ordin pe guvernanții din România. Uite că nu s-a întâmplat, căci reacția românilor a fost masivă, atât în stradă cât și pe internet. Cine subestimează reacția de pe FB. în acest sens, se înseală amarnic, căci este un barometru extrem de important pentru ei.

Fără îndoială că rapoartele serviciilor, adică sondajele reale ce nu sunt publice, privind starea opiniei publice au fost înfiorătoare pentru decidenții politici. I-am dat înapoi.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut român, că fac parte din acest popor minunat, atât de greu de înțeles pentru unii si tocmai de aceea atât de frumos și imposibil de înfrânt!

Aveți Nădejde, care înseamnă de fapt certitudine, suntem în Grădina Maicii Domnului!

Citiți și: SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI!