ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vom transmite tuturor ambasadelor și Europei, din acest loc central și simbolic al Capitalei, că România este o țară  creștină și ori de câte ori Sărbătorile noastre ortodoxe vor fi batjocorite, Reacția Națională nu va întârzia să apară, pașnică și demnă!

Primăria București a avizat favorabil parada lb@gt pe Calea Victoriei cu punct final Piața Universității, paradă care se va desfășura chiar în timpul slujbei  Prohodului Maicii Domnului, cu o zi înainte de sărbătoarea Sfintei Marii.

Respingem orice fel de ideologie de extremă stânga care ataca valorile noastre milenare, care intră cu bocancii în tot ce avem mai sacru, mai sfânt. 

La asemenea agresiuni fățișe întotdeauna va exista o reacție masivă, căci nu ne oprim, ci mergem împreună cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!